Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бели петна по дрехите през лятото?

Препоръчан отговор

Здравейте,проблемът при мен е много неприятен и странен,вече няколко лета забелязвам,че след като съм се изпотил дрехите ми стават на бели ресни буквално навсякъде,въпросът ми е защо моята пот е толкова ''оцветяваща'' и как да се справя с проблема?Понякога забелязвам че съм се изпотил и като се прибера цялата ми блуза е в ресни, много е неприятно зашото понижава съмочувствието и вреди на излъчването.🙂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А мажеш ли се с козметични продукти против изпотяване?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е от материала, от който са направени дрехите или от някакъв крем за тяло, с който се мажеш. 

Не може кожата да произвежда бели ресни. 

Даже потта не оставя бели петна, а бледо-жълти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Mediterranean написа:

аз па имах една риза дето от потта ставаше на лилави петна
а най-страното е че като се прибера в къщи, лилавите петна от потта изчезваха

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Mediterranean написа:

Ако е била розова тая риза, е нормално като се напои с пот, розовото да става лилаво.

зелена ве и ставаше лилава от пот на слънчева светлина, а като се прибера всичко изчезваше
нямям си на идея от каква материя беше направена

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Не може кожата да произвежда бели ресни. 

преди 3 часа, акаунт007 написа:

дрехите ми стават на бели ресни буквално навсякъде,въпросът ми е защо моята пот е толкова ''оцветяваща'' и как да се справя с проблема?

може да произвежда бели ресни

от солта е

върху черни дрехи оставя бяло

носи лятото бели дреихи а зимата черни 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Banesc написа:

може да произвежда бели ресни

от солта е

върху черни дрехи оставя бяло

носи лятото бели дреихи а зимата черни 

Как да намаля тази сол в потта?Иначе се пръскам под мишниците с дезодорант а ресните са навсякъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, акаунт007 написа:

Как да намаля тази сол в потта?Иначе се пръскам под мишниците с дезодорант а ресните са навсякъде.

Слагай си дезодорант,след като се облечеш.При обличане,дрехите се търкат в кожата.И ако са с талк,остават такива "ресни".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, The Rage написа:

Слагай си дезодорант,след като се облечеш.При обличане,дрехите се търкат в кожата.И ако са с талк,остават такива "ресни".

Точно. Същото се получава и при мазилата за против изпотяване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, акаунт007 написа:

Няма как,носи по светли дрехи да не си личи и това е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, акаунт007 написа:

не се поти

ходи  по  сенките

и носи бели дрехи

и не се навличай

и не се изморявай

ДЕЗОдоранчетата са мижи да те лажем и   хъврляне на пари  в кофата  и замърсяване на околната среда 

когато се изпотиш след това се къпеш

може и да се  бръснеш

по -лесна е хигиената 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, акаунт007 написа:

Понякога забелязвам че съм се изпотил и като се прибера цялата ми блуза е в ресни, много е неприятно зашото понижава съмочувствието и вреди на излъчването.🙂

Какво ти пука…. Имах един авер Йоско, беше голям играч и много оборотен сред жените, обаче имаше един комплекс. Имаше бели петна по тялото, каза ми, че било недостиг на витамини. Някой като го бъзнеше ,,делматинец,, или нещо подобно стигало се и до бой. Не знам защо го взимаше толкова на вътре. Всеки има по нещо, няма да кажа дефект, но извън нормата. Но не трябва да ти пука. И не мен ми излязоха такива петна предимно по ръцете, и предимно лятото се появяват и по-гушата също. Наиш колко ми дреме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Христофор_първи написа:

Какво ти пука…. Имах един авер Йоско, беше голям играч и много оборотен сред жените, обаче имаше един комплекс. Имаше бели петна по тялото, каза ми, че било недостиг на витамини. Някой като го бъзнеше ,,делматинец,, или нещо подобно стигало се и до бой. Не знам защо го взимаше толкова на вътре. Всеки има по нещо, няма да кажа дефект, но извън нормата. Но не трябва да ти пука. И не мен ми излязоха такива петна предимно по ръцете, и предимно лятото се появяват и по-гушата също. Наиш колко ми дреме.

Ти чукаш ли кажи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Explorer_AD написа:

Ти чукаш ли кажи?

Ако си търсиш чукач объркал си сайта. Много като теб си търсеха тука, кой да ги чука, и като не намериха започнаха да сипват на всеки с големия черпак. Е леляти Веска @Мери Динолова временно я огряха по бунгалата, обаче май пак я зарязаха и започна на ново да бълва змии и гущери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Христофор_първи написа:

Е леляти Веска @Мери Динолова временно я огряха по бунгалата, обаче май пак я зарязаха и започна на ново да бълва змии и гущери.

Хахахаха

Тя и средиземноморката чака да я огрее ама само с тръпката ще си остане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Христофор_първи написа:

Ако си търсиш чукач объркал си сайта. Много като теб си търсеха тука, кой да ги чука, и като не намериха започнаха да сипват на всеки с големия черпак. Е леляти Веска @Мери Динолова временно я огряха по бунгалата, обаче май пак я зарязаха и започна на ново да бълва змии и гущери.

Ан тъй! Я се развихри и се покажи в цялата си прелест! Предизвиквам те! 

content-share.jpeg

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

И не мен ми излязоха такива петна предимно по ръцете, и предимно лятото се появяват и по-гушата също.

Ти тия белите, покрай устата си изтрий другия път, преди да ме цитираш! :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Ако е била розова тая риза, е нормално като се напои с пот, розовото да става лилаво.

Кажи ся ко ти липсва?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Мери Динолова написа:

Ан тъй! Я се развихри и се покажи в цялата си прелест! Предизвиквам те! 

content-share.jpeg

За мен е безмислено. Не, че няма да те чукам по носа от време на време за профилактика, но не очаквай от мен кой знае някакво внимание. Живота ми е прекрасен и много готин, че да си губя времето с тъпотии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Христофор_първи написа:

За мен е безмислено. Не, че няма да те чукам по носа от време на време за профилактика, но не очаквай от мен кой знае някакво внимание. Живота ми е прекрасен и много готин, че да си губя времето с тъпотии.

То целия си безсмислен, ма поне ще се забавляваме. Нали си по забавленията?! 'аре сега тъпотии! То друго има ли?!

Мани ме мене! Я дай повече факти за тоя прекрасния и готиния! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Мери Динолова написа:

Я дай повече факти за тоя прекрасния и готиния! 

Като малките деца си. Знам, че ме искаш. Стара си за мен. Не искам да ти разбивам сърцето. А и аз съм много диво и необуздано животно. Все пак те поздравявам с една песен, която цял ден ми се върти в главата.

0BF92C9E-EE27-47FC-8BC7-D2AA6BF2CEFF.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Христофор_първи написа:

Като малките деца си. Знам, че ме искаш. Стара си за мен. Не искам да ти разбивам сърцето. А и аз съм много диво и необуздано животно. Все пак те поздравявам с една песен, която цял ден ми се върти в главата.

0BF92C9E-EE27-47FC-8BC7-D2AA6BF2CEFF.png

Излезна ми по некъв начин тази тема, влизам да му дам предложение на човека с белите реси, а па то кво виждам?

Христофор и Мери Динолова се заиграли, та у Христофор се появила Уитни Хюстън като глава върху тялото му, а на Мери - почти хирургични ръкавици. 

Те тва е любовта - на мъжа едната му глава става женска, а жената почва да мечтае за дисекции.

на 27.06.2022 г. в 0:06, акаунт007 написа:

забелязвам,че след като съм се изпотил дрехите ми стават на бели ресни буквално навсякъде

Спри малко бирата и отслабни, но това само ако държиш много на външния си вид. Иначе за важните за теб хора не би им правило впечатление как изглеждаш, а какво общополезно можете да направите.

Ако пък искаш да "забършеш" някоя физичка или да си правиш бъзик с това дето смяташ, че ти е проблем. Напоследък се налага теорията, че черните дупки излъчват лъчение и е тръгнал термина "космати черни дупки" - черен кръг с бели ресни по периферията. Значи обличаш си черна тениска, на която си си поръчал да ти щамповат - "Black holes does matter". 

на 27.06.2022 г. в 2:24, дpъндю написа:

зелена ве и ставаше лилава от пот на слънчева светлина, а като се прибера всичко изчезваше
нямям си на идея от каква материя беше направена

Пробвай с реснач от Москвич, от ония - шарените. Кът те види комшийката, след като се е върнала от рейда до социалните, мое и реснача да изчезне. И она е хора - без пари или подарък не стаа. 😉

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, kipen написа:

Христофор и Мери Динолова се заиграли, та у Христофор се появила Уитни Хюстън като глава върху тялото му, а на Мери - почти хирургични ръкавици. 

Те тва е любовта - на мъжа едната му глава става женска, а жената почва да мечтае за дисекции.

Пупу, да не те чуе дявола !Ние отдавна си се дърляме. Ма не е от любов, поне при мен. :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...