Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

I'm going to beat this nigar ass(израз в детска игра)

Featured Replies

Значи, ала-бала, конвенции-мунвенции, лбтиакю+++, BLM, НПО-та, такива-онакива, език на омразата. Възрастните под яка цензура, трият се постове и профили в соц. мрежите. Обаче за децата да се облъчват, може с всичко. Сори, не помня от коя игра, ама племенниците ми са го научили туй наизуст и го повтарят като откачени. Играта я зърнах за момент, ама не и името. На външен вид като за хлапета от 5-8 годишни правена...фрий то пей, пардон, плей. За около 9лв, може да се купи опция на наранените и убити да им тече кръв. Управниците ни, добре се грижат какво да допуснат до подрастващите. Нямам думи, а вие? 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Значи, ала-бала, конвенции-мунвенции, лбтиакю+++, BLM, НПО-та, такива-онакива, език на омразата. Възрастните под яка цензура, трият се постове и профили в соц. мрежите. Обаче за децата да се облъчват, може с всичко. Сори, не помня от коя игра, ама племенниците ми са го научили туй наизуст и го повтарят като откачени. Играта я зърнах за момент, ама не и името. На външен вид като за хлапета от 5-8 годишни правена...фрий то пей, пардон, плей. За около 9лв, може да се купи опция на наранените и убити да им тече кръв. Управниците ни, добре се грижат какво да допуснат до подрастващите. Нямам думи, а вие? 

Хапчетата трябва да си вземаш! Другото е без значение.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Какви думи искаш - някой е си скъсла г**за  се га ще си прибира парите

Лво ти пука

Ъъъ? Нещо не схващам проблема?

Лично мен никога никой не ми е казвал какво мога да правя или не... Та какъв е проблемът да си псува детето? Все тая, кат порасне ще се научи...

• Автор
преди 21 минути, Zornovolnik написа:

Ъъъ? Нещо не схващам проблема?

Лично мен никога никой не ми е казвал какво мога да правя или не... Та какъв е проблемът да си псува детето? Все тая, кат порасне ще се научи...

Може и да не лошо, ако е на български. То туй не е псувня, по-лошо ми се чини. Ама после да ни ревете щото децата ви, кат наритат асс-овете на родителите си. А тая игра, все едно правена от иванка кирова, дето пише в темата за Възраждане, за да репликира още кат него и нюнюпетдрагон-а. :)

преди 19 минути, ined написа:

За негрите не е проблем да си викат нигга, ама ако е някой бял риват

Естествено, между самите негри проблем няма ;)

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Може и да не лошо, ако е на български. То туй не е псувня, по-лошо ми се чини. Ама после да ни ревете щото децата ви, кат наритат асс-овете на родителите си. А тая игра, все едно правена от иванка кирова, дето пише в темата за Възраждане, за да репликира още кат него и нюнюпетдрагон-а. :)

Естествено, между самите негри проблем няма ;)

Ти какъв ти е зора? Ккво точно търсиш? Колко? Колко имаш кеш за инвест? Кого ше защитваме - негро или//"

Давай идеи - финансираш ти!

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Може и да не лошо, ако е на български. То туй не е псувня, по-лошо ми се чини. Ама после да ни ревете щото децата ви, кат наритат асс-овете на родителите си. А тая игра, все едно правена от иванка кирова, дето пише в темата за Възраждане, за да репликира още кат него и нюнюпетдрагон-а.

Чак пък толкова вече.. Ако заради една компютърна игра тръгват да си бият родителите, то проблем е самото съзнание не оправданието, не знам честно казано, активни спортове, тежък труд да се изморяват повече, да му се обяснява повече защо нещо не е редно... Сега вече ако развие някаква психоза божа работа дето се вика.

• Автор

Май никой не се досети, че това е, хем го написах вече, обработка на съзнанието. Промиване на мозъка и така децата, постепенно стават все повече все едно са кравари, а не българчета. Няма игри по български народни приказки. Ако ще бие някой, да е ламята примерно, а не негрите и въобще хора. Щото такива изрУди се получават от тия игри, че възприемат после войните като "this(military) is just another job. И че убийствата по време на война едва ли не са оправдани и даже благородна постъпка и то от агресорите, щото носят адреналинова, а за някои твърде мутирали маниакални кравароподобни не само адреналинова тръпка, а, че и loot на всичкото отгоре, който може да е от gold и разни предмети. Които са, да та правят да можеш да биеш още повече. 

Оня петгущера веднага се хванал дали не ми е проблем да платя да ми разсипват мозъка на племенниците некой лев за допълнителни опции. Ти би ли платил на хирурзи да "сменят" пола на мъжкото ти дете, като му изрежат знаеш какво. Щото така го е облъчил някой "норвежец" по интернета и на детето му се приискало. А да, забравих въпросителната. Би ли го направил? 

На мен проблема ми идва от това, че цялата шиб@на държавна машина, която е натоварена с националната сигурност и опазването от киберпрестъпленията, само си чешат мъдите и не ни предпазват нито дори за стотинка от каквито и да е било киберпрестъпления, каквото представляват такива игри за малки "деца". А имат значителни бюджети. Аз бих ги уволнил всичките тия, само се пропилява държавен бюджет за тях. Да вървят да копат царевица, като не могат да са от полза.

Бай Ганю в Париж.

Върви си покрай брега на сена и вижда как един пада и започва да вика: Aider, Aider ... 

Бай Ганю се поспрял и попитал: Ду ю спик енглич? 

От към водата: Yes, help, help ... 

Бай Ганя пак пита: Спрехин зи дойч? 

И отново от към водата: Ja, Hilfe, Hilfe ...

Почесал се Бай Ганя и отново пита: Хаблъс испанюла?

С последни сили давещият: Sí ayuda, ayuda ...

След дълго чесане Бай Ганя казал: Гледай го тоз, губил си времето да учи чужди езици, но не се е научил да плува. 

Понякога комуникацията е невъзможна, защото децата ги учат на чужди езици, а не как да помогнат на негрите.  

п.п. А проблема на давещия се е състоял в това: Бил е мъж, щото ако бе девойка Бай Ганя ще рипне във водата, за да покаже колко е доблестен. :) 

• Автор
преди 34 минути, dioib написа:

Бай Ганю в Париж.

Върви си покрай брега на сена и вижда как един пада и започва да вика: Aider, Aider ... 

Бай Ганю се поспрял и попитал: Ду ю спик енглич? 

От към водата: Yes, help, help ... 

Бай Ганя пак пита: Спрехин зи дойч? 

И отново от към водата: Ja, Hilfe, Hilfe ...

Почесал се Бай Ганя и отново пита: Хаблъс испанюла?

С последни сили давещият: Sí ayuda, ayuda ...

След дълго чесане Бай Ганя казал: Гледай го тоз, губил си времето да учи чужди езици, но не се е научил да плува. 

Понякога комуникацията е невъзможна, защото децата ги учат на чужди езици, а не как да помогнат на негрите.  

п.п. А проблема на давещия се е състоял в това: Бил е мъж, щото ако бе девойка Бай Ганя ще рипне във водата, за да покаже колко е доблестен. :) 

Тоя виц е от времето, когато мъжете бяха just man's, only man's.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Тоя виц е от времето, когато мъжете бяха just man's, only man's.

И еквивалента на Бай Ганю, но в пола бе Баба Цоцолана. :) 

Цитат

Чух край мен да казват: „Горкото момченце! Има да си пати. То не знай, че баба честичко налага!“

:) 

п.п. Бабина мъдрост: Дете се налага само и единствено по дупето!!! Оно може да носи на пердах. ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.