Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли маниаци и колекционери на Порцелан

Featured Replies

Има ли запалени маниаци и колекционери на порцелан? 

• Отговори 179
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Но не за гласуване.

• Имаше един Христофор нидерландеца му викаха

• Всеки колекционер на порцелан е естет, но не всеки естет е колекционер на порцелан или на друго. 

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, Coco1 написа:

Имаше един Христофор нидерландеца му викаха

Ако още е във форума може и да види темата ми

преди 2 минути, кака написа:

Ако още е във форума може и да види темата ми

Изтри и последния си профил преди време. Ма може да наблюдава от някой нов. 

Иначе маниаци има, търпение ... ще се появат, ма задай нещо за дебат де! :) Снимка, въпрос ... 

• Автор
преди 14 минути, Мери Динолова написа:

Изтри и последния си профил преди време. Ма може да наблюдава от някой нов. 

Иначе маниаци има, търпение ... ще се появат, ма задай нещо за дебат де! :) Снимка, въпрос ... 

Просто да си говорим по темата поне докато още съм във форума, имам доста голяма колекция, рядък и скъп порцелан, сервизи за хранене, за кафе и чай, фруктиери, бонбониери, вази, статуетки и много други. 

Не, има естети!!!

Аз казах!

• Автор
преди 1 минута, dioib написа:

Не, има естети!!!

Аз казах!

Всеки колекционер на порцелан е естет, но не всеки естет е колекционер на порцелан или на друго. 

преди 26 минути, кака написа:

Всеки колекционер на порцелан е естет, но не всеки естет е колекционер на порцелан или на друго. 

Е?! Стъклото порцелан ли е?! 

• Автор
преди 14 минути, dioib написа:

Е?! Стъклото порцелан ли е?! 

E ?! Мъжът жена ли е ? Мъжът си е мъж, а жената си е жена. Сега ни ме казвай за извратената джендър идеология, че мъжа може да бъде жена пък жената - мъж :D :nono:

Та значи стъклото си е стъкло, а порцеланът си е порцелан 

Наздраве ... сър ... :beer:

преди 3 минути, кака написа:

E ?! Мъжът жена ли е ? Мъжът си е мъж, а жената си е жена. Сега ни ме казвай за извратената джендър идеология, че мъжа може да бъде жена пък жената - мъж :D :nono:

Човек има опция да самоопредели пола си ,а стъклото и порецелана се доверяват на създателите си .

преди 7 минути, кака написа:

E ?! Мъжът жена ли е ? Мъжът си е мъж, а жената си е жена.

Към минало ли време говориш или към сега?! 

преди 7 минути, кака написа:

Наздраве ... сър ... :beer:

Наздраве! :beer: Бях зает и правихме с жената интимни неща, но след това почивка со споделяне на мисли и прочие .. :) 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Човек има опция да самоопредели пола си ,а стъклото и порецелана се доверяват на създателите си .

ако един човек се самоопределя като бог, това значи ли че е бог
според мен, това е болна психика и си мисля, че има хора които провокират лудостта за да се възползват от хората...от човечеството
алчността на тези хора вероятно ще доведе унищожението на света

• Автор
преди 10 минути, дръндю написа:

според мен, това е болна психика и си мисля, че има хора които провокират лудостта за да се възползват от хората...от човечеството

Умни и мъдри разсъждения. Но все пак бог се пише с главна буква. 

преди 15 минути, dioib написа:

Към минало ли време говориш или към сега?! 

Наздраве! :beer: Бях зает и правихме с жената интимни неща, но след това почивка со споделяне на мисли и прочие .. :) 

Първото не можах много да го разбера ... за времената .... 

За второто ... ъъъъ ... интимните неща ... ще се въздържа от коментар :P

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Така наречената от теб опция е АРТЕФАКТ тоест човешко творение и човешка измислица продукт на човешкия разум и не е ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ. Мисли върху това. Стъклото и порцелана тоже са артефакти, човешки творения. 

преди 1 час, кака написа:

Но все пак бог се пише с главна буква. 

зависи от контекста
аз не пиша за него за да е с главна буква
пиша за самоопределянето като бог
има голяма разлика между Бог и бог

преди 9 минути, дръндю написа:

Самоопределяне по направление пол, иначе ако се самоопределиш на бог, извънемен (сив или рептил) има вероятност да те приберат от модната агенция дет дават ризи с дълги ръкави дет се завръзват един за друг. :D

Прав си Дрънди ,извратено е това с джендърството, но и там са нечии интереси намесени и политика както написа.

преди 8 минути, кака написа:

Така наречената от теб опция е АРТЕФАКТ тоест човешко творение и човешка измислица продукт на човешкия разум и не е ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ. Мисли върху това. Стъклото и порцелана тоже са артефакти, човешки творения. 

Именно това написах ,порцелана и стъклото като създаени от човек разчитат на него за самоопределянето им като характеристики. Човек за същото има избор по закон ( в някой държави).

преди 1 час, AAUUXX написа:

Самоопределяне по направление пол, иначе ако се самоопределиш на бог, извънемен (сив или рептил) има вероятност да те приберат от модната агенция дет дават ризи с дълги ръкави дет се завръзват един за друг. :D

Калин е бог на "Калдата", това значи ли че е за лудницата?
:no-no:

пп

:lol6:

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

току-що, дръндю написа:

Сигурен съм ,че не се определя като бог ,както никой не би направил такова самоопределяне.

• Автор
преди 1 минута, дръндю написа:

Всеки е Бог в неговата си къша, локва, територия и так далее ... само краварите от сащ искат да са Бог на цялата планета и всички да им играят по свирките ... ооххх ... свирки ... :jumping11::biggrin:

преди 18 минути, дръндю написа:

Да, но не в тоя свят. ;) Ти бързаш ли да ставаш Бог?! :) 

преди 1 час, кака написа:

Всеки е Бог в неговата си къша, локва, територия

всеки е бог в неговата къща, но Бог решава дали всеки може да бъде такъв или ще има богиня над главата...тъй де некоя мецана

пп
горкият аз
колко съм нещастен

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

преди 27 минути, AAUUXX написа:

Разликата между порцелана и стъклото е: Дали може да виждаш през него. = Прост чуек съм ... :) 

току-що, dioib написа:

Разликата между порцелана и стъклото е: Дали може да виждаш през него. = Прост чуек съм ... :) 

А приликата е ,че и в двете можеш да си налееш бира :beer:

преди 2 минути, дръндю написа:

всеки е бог в неговата къща, но Бог решава дали всеки може да бъде такъв или ще има богиня над главата...тъй де некоя мецана

Дънди, твоята "крепост" е мецана ... извън нея туа е твоя свят ... Тъ. за циганинът къщата не е ценност, а или магарето или мецана ... :) 

• Автор
преди 6 минути, dioib написа:

Има костен порцелан , който е прозрачен, някой брандове особено изделията им от преди 100 год например са правили костен порцелан толкова ефирен, че вестник можеш да четеш през него, имам 2 такива антикварни чашки 

преди 32 минути, кака написа:

Всеки е Бог в неговата си къша, локва, територия и так далее ... само краварите от сащ искат да са Бог на цялата планета и всички да им играят по свирките ... ооххх ... свирки ... :jumping11::biggrin:

Знаеш как да повдигаш..рейтинга на тема...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.