Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сексизъм на работното място

Featured Replies

преди 21 минути, Емил Костов написа:

урва на публична издръжка

Че той и мъжът може да бъде.

колко такива познаваш?

преди 1 час, Milkydead написа:

западната цивилизация допусна жената

Не се оплаквай! в някои източни държави мъжете са още по-ощетени според твоя стандарт - трябва да издържат по няколко жени, като им осигуряват супер комфорт в луксозно имение с по няколко прислужници, купуват им скъпи бижута и ги пращат на шопинг в големите европейски модни къщи!

Говориш пълни глупости иди в София влез в който си искаш магазин от големите вериги и ще видиш че мъже работят по каси

По-горе съм споменал защо мъже работят по касите. Ама ти си знаеш твоето. И няма нужда да хода до София - от София съм. 

• Автор

Да затова съм ти написал че говориш глупости.Пак ти го написвам целия ти коментар е грешен и е пълна глупост без телк и без нетрудоспособности и без старост и всякакви глупости която кратунката ти може да се сети не изключват това да работиш на каса , защото мъжете работят на каса + допълнителните им задачи както съм написал в първия пост , вече се чудя какъв интерес имаш да ме убедиш в нещо грешно , другото ми предположение е че си Емил Костов който си го прави по навик.

А ти на каква позиция в магазина работиш и от колко време работиш на тази позиция?

преди 3 минути, Milkydead написа:

Да затова съм ти написал че говориш глупости.Пак ти го написвам целия ти коментар е грешен и е пълна глупост без телк и без нетрудоспособности и без старост и всякакви глупости която кратунката ти може да се сети не изключват това да работиш на каса , защото мъжете работят на каса + допълнителните им задачи както съм написал в първия пост , вече се чудя какъв интерес имаш да ме убедиш в нещо грешно , другото ми предположение е че си Емил Костов който си го прави по навик.

Направо вземи една картечница и де видиш женско ........... до крак! Даже тук във форума има същият образ като теб ( няма да казвам кой е ти вече го знаеш), дето ще ти е поддръжка! 

Не разбирам на какво се учудваш. Въпроса не е защо младежи работят, като касиери и медицински сестри, а защо има такива работодатели, който позволяват това? Всичко, което се случва, около нас е свързано с някои работодател. Стига с тия упреци, към обикновените хора, че търсят начин за прехрана и оцеляване. 

преди 50 минути, Milkydead написа:

И какво че работи на каса? На жените хубаво ли им, е че мъжете навлизат в стриптийз бранша, който бранш доминират предимно жените и все повече мъже търсят други мъже за стриптийз.

Затова жените се ориентират към типичните обикновенно за мъжете професии.

Ами не работи никъде , бе! Или работи навсякъде - какъв ти е проблема? Няма начин да сложа жена на позиция, на която тя ще се бави, съответно не ми снася пари! Стщо няма начин мъж да ти води черното счетоводстсво - това си е работа за жена

Чудя се що се опитвате да му наливате акъл на тоя "умствен инвалид" личи си че не вдява и грам от написаното,а като му гледам подписа,спада към групата на плоскоземците,все едно говорите на стената,така че и да му обяснявате няма смисъл,човека просто няма с какво да мисли.

Между другото и аз му видях подписа преди малко. Нещата отиват към асексуалност май.

Цитат

Не размножавайте нечистите си тела  безумци , нищо чисто няма да произлезе от покварената ви плът!
do-not-enter-pregnant-woman-260nw-696906

Ако майка ти се беше вслушала в този "призив", сега нямаше да ти четем тъпотиите, написани от нечистата ти покварена плът. 

• Автор

А сега нека да обърна внимание на едно от предположенията в темата изразени от потребителката Мери Динолова ако ролите бяха обърнати и жените правеха повече на работното си място от мъжете и при все им се заплащаше наравно , щеше да се вдигне такъв скандал и толкова феминистични репортажи щяхме да изгледаме по новините че на другия ден всичко щеше да се обърне в тези фирми за да изглеждат добре пред публиката и женските заплати щяха да станат по-високи.Това което е свойствено за модерните общества е култа към жената сексизма бива "разпознаван" само ако засяга жени и слагам разпознаван в кавички тъй като до сега няма случай в българия в който да има сексизъм срещу жени , това разбира се се дължи на факта че жените винаги са били привилегировани тук , винаги щадени и винаги под грижата на мъже , държава и общество.Този им навик да получават по-добро отношение от мъжете в страната ни им е толкова дълбоко вкоренен навик  че изгражда тяхната визията за това какво трябва да прави мъжа и какво трябва да прави жената , до ден днешен се говори за мъжка работа и по-тези места буквално женски им гласове казват това е мъжка работа било щото било тежко или трудно или еди си какво и що да чинят мъжете по тез места като не искат жените да свършат нещо айде мъжете пак да го свършат.Това са точните им думи които съм чувал със собствени си уши хиляди пъти - "това е мъжка работа" .Ето защо трябва да обърнем внимание на сексизма право  в неговия извор който е ЖЕНАТА.Потребителката lupis както повечето жени няма никакво уважение към мъжете несправедливостите и сексизма които търпят както и по-лошите условия на живот в обществото ни, които им се полагат само и единствено, защото са се родили с пенис и са били лишени от природата от менструалната драма която красивия пол пръска навред в големи количества.Да кажем стига на всички двойни стандарти в обществото , да кажем не на менструалната драма и да свалим хомота на дамската превръзка от плещите си ! Равенство за всички , еднакви условия и отношение навсякъде за мъже и жени в обществото ни.Да се борим с женския сексизъм и да сложим край на половите привилегии на жените ! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.