Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до 600 лева

Featured Replies

преди 7 часа, MartinKrystew написа:

Купих си съвсем скоро realmi c30 и съм много доволен. Аз не го товаря много - не играя някакви тежки игри и нямам оплаквания. Батерията му държи много - забравяш кога си го зареждал. Камерата не е много добра, но ако търсите бюджетен телефон, който да ви върши работа, този става. Ще видим колко ще издържи във времето.

Честито и с здраве да си го ползвате!

От Вас за първи път чувам за този модел, хвърлих му едно око и дизайнът му е доста семпъл и приятен за този нисък клас устройства, конкретно версията в черно.

Попаднах на това видео, сравнение с конкурент от Xiaomi, тук колко добре се вижда бъгавия им лагващ MIUI: 

преди 17 минути, Soviet Soldier написа:

тук колко добре се вижда бъгавия им лагващ MIUI

С махане на 3 отметки от настройките на видеото за анимациите, всякакви "лагове" изчезват и телефона става неузнаваемо по-бърз.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

С махане на 3 отметки от настройките на видеото за анимациите, всякакви "лагове" изчезват и телефона става неузнаваемо по-бърз.

И неузнаваемо дървеняшки работещ интерфейс. 

преди 6 минути, Soviet Soldier написа:

И неузнаваемо дървеняшки работещ интерфейс. 

Това са твои впечатления /ако изобщо си работил с такъв телефон/, а и да си, със сигурност си го ползвал без въпросните оптимизации.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Това са твои впечатления /ако изобщо си работил с такъв телефон/, а и да си, със сигурност си го ползвал без въпросните оптимизации.

На мой приятел телефона го оптимизирах миналия месец последно по тоя начин, че забиваше и се оплакваше. Има опция частично да се орежат анимациите от менюто за разработчици. Знам как работят, когато те са изключени. Точно плавните анимации носят удоволствие от ползването, чувство за премиалност и добре свършена работа в даден UI. А ако поддържа и 90+ херца, тогава интерфейса може да рабати с плавност, която доставя удоволствие.

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

Точно плавните анимации носят удоволствие от ползването и чувство за премиалност и добре свършена работа в даден UI. 

Точно този факт - че наблягаш на ефектите - те категоризира умствено като „тинейджър“, без значение навършените години.

преди 4 минути, jhoro написа:

Точно този факт - че наблягаш на ефектите - те категоризира умствено като „тинейджър“, без значение навършените години.

Точно този тип коментари те категоризира към прецакалите се хора, дето са платили същите пари, като за качествен продукт, но са получили бъгав, и сега се мъчат да се утешават, как читавата работа не била важна, нали може да звънне и да се проведе разговор. Макар че при доста Xiaomi ,особено моделите с виртуален сензор за близост бъгват и не заключват винаги екрана по време на разговор, ама нищо, то се е видяло че има хора които са си свикнали с бъговете и не държат да получат качество срещу парите си. 

преди 5 минути, Soviet Soldier написа:

Точно този тип коментари те категоризира към прецакалите се хора, дето са платили същите пари, като за качествен продукт, но са получили бъгав, и сега се мъчат да се утешават, как читавата работа не била важна, нали може да звънне и да се проведе разговор. Макар че при доста Xiaomi ,особено моделите с виртуален сензор за близост бъгват и не заключват винаги екрана по време на разговор, ама нищо, то се е видяло че има хора които са си свикнали с бъговете и не държат да получат качество срещу парите си. 

Смешник си - само това мога да кажа!

За много по-малко пари си купих апарат, който вече пета година ми върши добра работа. И не само за телефония.

Да - не играя игри, рядко ползвам стрийминг, изобщо не ми пука за анимациите ... Просто ползвам други приложения, които са доста „по-статични“.

преди 16 минути, jhoro написа:

Смешник си - само това мога да кажа!

За много по-малко пари си купих апарат, който вече пета година ми върши добра работа. И не само за телефония.

Да - не играя игри, рядко ползвам стрийминг, изобщо не ми пука за анимациите ... Просто ползвам други приложения, които са доста „по-статични“.

Смешник може да наричаш тоя дето те е направил, но не те е възпитал, а на мен. Точно твоето поведение в момента е като на юноша (имаме си българска дума за "тинейджър"). 

Това ти кво ползваш, едва ли някой го вълнува. Когато човек пише във форум и иска съвет, то е за да получи най-доброто за парите си. Пък ако щеш и Нокиа с фенерче си ползвай, щом те устройва,  това са си твои проблеми. 

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Смешник може да наричаш тоя дето те е направил, но не те е възпитал, а на мен. Точно твоето поведение в момента е като на юноша (имаме си българска дума за "тинейджър"). 

Това ти кво ползваш, едва ли някой го вълнува. Когато човек пише във форум и иска съвет, то е за да получи най-доброто за парите си. Пък ако щеш и Нокиа с фенерче си ползвай, щом те устройва,  това са си твои проблеми. 

Добре, че не си ми наръки - ще ти обясня нагледно, как да се държиш с другите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.