Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В къща или апартамент предпочитате да живеете?

Гост

В къща или апартамент предпочитате да живеете?  

11 гласували потребители

1. 1. В къща или апартамент предпочитате да живеете?

• Къща
    • Апартамент

Препоръчан отговор

Много си харесвам апартамента. В перферията на града. Малка двуетажна кооперация. Много добре изолирана. Енергийна ефективност клас ,,Б,, Славим се с квартала с най-много зеленина в целия град. Паля скутера и по хронометър съм за 12 минути в центъра на града. Кеф ми и колата, ако думка някой дъжд. Банята и тоалетната преди 8 години изцяло реновирах. Плочки млочки, мивка, чисто ново клекало. Две мази. Една горе по-малка където няма грам влага и долу-по-голяма Паркоместа засега има макар, че комшиите почнаха да наглеят последните години. Накупиха си бусове,каравани, вече по две коли на домакинство, и като им дойдат и гости и понякога се принуждавам да си оставям колата в съседните улици, обаче там пък и там живеят хора и този  места са за тях по принцип. Крадоха ми разни неща от скутера, преди години колата ми удариха и избягаха. Наскоро пак някой ми надраскал капака на колата. Камери се опитах да сложа, не ми разрешиха от общината. Животни кучета, котки, в апартамент не става. Те трябва да си живеят от вънка на двора. И си викам да ти Ева и апартаментите аз. Който иска да си живее в тях. И града не го харесвам, но го знам целия град на пръсти, и кучетата ме познават дет са вика. Доходите са ми тука. И това ме задържаше до сега. Сега да взема къща тука, не ми се остава в тоя град. Ротердам го обожавам. Парите там много по-бързо се печатат. Там е центъра на света. Хага ми е на 20км. Ротердам е сърцето на Нидерландия, Хага е мозъка.Там е върха на пирамидата. Мисля в близките две години Една къща да взема на 10-12км от Ротердам. Ще трябва да почвам всичко пак на ново, но имам сили.Обадих се на една хамалска фирма да ми направи оферта всичко от до от разглабяне и транспортиране до сглабяне поставяне всичко на място 2200 евра. Нищо не е. Аз само карам с колата пред камиона посочвам им мястото, и до като се размотавам да пия кафета из града до вечерта всичко си е на мястото и Сбогом Гергино!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Бял Вълк написа:

Много си харесвам апартамента. В перферията на града. Малка двуетажна кооперация. Много добре изолирана. Енергийна ефективност клас ,,Б,, Славим се с квартала с най-много зеленина в целия град. Паля скутера и по хронометър съм за 12 минути в центъра на града. Кеф ми и колата, ако думка някой дъжд. Банята и тоалетната преди 8 години изцяло реновирах. Плочки млочки, мивка, чисто ново клекало. Две мази. Една горе по-малка където няма грам влага и долу-по-голяма Паркоместа засега има макар, че комшиите почнаха да наглеят последните години. Накупиха си бусове,каравани, вече по две коли на домакинство, и като им дойдат и гости и понякога се принуждавам да си оставям колата в съседните улици, обаче там пък и там живеят хора и този  места са за тях по принцип. Крадоха ми разни неща от скутера, преди години колата ми удариха и избягаха. Наскоро пак някой ми надраскал капака на колата. Камери се опитах да сложа, не ми разрешиха от общината. Животни кучета, котки, в апартамент не става. Те трябва да си живеят от вънка на двора. И си викам да ти Ева и апартаментите аз. Който иска да си живее в тях. И града не го харесвам, но го знам целия град на пръсти, и кучетата ме познават дет са вика. Доходите са ми тука. И това ме задържаше до сега. Сега да взема къща тука, не ми се остава в тоя град. Ротердам го обожавам. Парите там много по-бързо се печатат. Там е центъра на света. Хага ми е на 20км. Ротердам е сърцето на Нидерландия, Хага е мозъка.Там е върха на пирамидата. Мисля в близките две години Една къща да взема на 10-12км от Ротердам. Ще трябва да почвам всичко пак на ново, но имам сили.Обадих се на една хамалска фирма да ми направи оферта всичко от до от разглабяне и транспортиране до сглабяне поставяне всичко на място 2200 евра. Нищо не е. Аз само карам с колата пред камиона посочвам им мястото, и до като се размотавам да пия кафета из града до вечерта всичко си е на мястото и Сбогом Гергино!

И за да си излееш мъката трябваше да пуснеш анкета?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, plamen_petrov_80 написа:

Остави го човека, да си каже - може пък ... да му олекне.
Виж - хем го кефи апартамента, хем иска къща!

Само се чудя - за някои детайли...

преди 22 минути, Бял Вълк написа:
  1. Плочки млочки ...
  2. чисто ново клекало
  3. Две мази. Една горе по-малка където няма грам влага и долу-по-голяма 
  1. За плочките (без значение - фаянс, теракот или тротоарни - бетонни) ми е ясно, ама тези МЛОЧКИ???  :cantbelieve:
  2. Защо „клекало“ - в Ниската земя няма ли тоалетни чинии? А за новото - оставаше да продават „втора употреба“!
  3. Две складови, избени помещения - защо??? На мен и едно ми идва в повече и не го ползвам.
    Щом казваш, че малката няма  влага - значи ли, че в голямата има?

За да не съм тотал офтопик - в анкетата лопсва моят отговор.
Предпочитам да живея НА ХОТЕЛ! Без значение - HiltonRamadaTravelodge или нещо друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Не ти ли харесва модерният Бай Ганьо ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Kiеli написа:

в тая Холандеа няма ли психиатри, бе? :lol6:

Има бе - не само в провинциите Холандиа, в цяла Нидерландия има.

Ама са напушени - и психиатрите, и пациентите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Апартамент. Макар че преди съм живял в къща и тя си има своите предимства, но в апартамент съм си свикнал и ми е по-хубаво.

П.П. съседите понякога ми правят забележки, че слушам силно музика, докато ако бях в къща едва ли щях да имам такива проблеми с тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Има ,ма са скъпи :D

това едва ли е проблем за богатият лъв

да гледа на него като на инвестиция и готово :lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Има ,ма са скъпи :D

Safety First" Images – Browse 10,342 Stock Photos, Vectors ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kiеli написа:

това едва ли е проблем за богатият лъв

да гледа на него като на инвестиция и готово :lol6:

Инвестиця с несигурна възвръщаемост - нема се върже на тва :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кфи са тия къщи ве Форка? Не си играй на дребно, тичай у замъка при цара, така и така и ша наследяваш трона, да свикнеш с къщата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей много зависливи човечета лузерчета неуспяли. Сега ви оставям, защото отивам да си купувам кола. Нека хейта започне сега!

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Мъката особенно при вас е доста.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Бял Вълк написа:

Ей много зависливи човечета лузерчета неуспяли. Сега ви оставям, защото отивам да си купувам кола. Нека хейта започне сега!

Мъката особенно при вас е доста.

Заблуждаваш се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Бял Вълк написа:

Паля скутера и по хронометър съм за 12 минути в центъра на града

Сложно! Аз гася ламбите и след 1 минута съм в центъра на града...

Ко да прайш - Конь треа пасе!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, JKirilov написа:

Аз гася ламбите и след 1 минута съм в центъра на града...

Телепортация или халюцинация :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къща на околовръстното, извън града, за да не търпя лошите съседи, ако се паднат. Но ако са разбрани пък може и апартамент. Но е рисковано. Най-сигурно е къща. 

преди 4 часа, Coco1 написа:

:lol6::lol6::lol6:

Много добри извадки от българската нация. Как няма да се гордееш да казваш, че си българин?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Най-сигурно е къща

Искаш снимка или видео как дръндювци нападат от четирите страни? Пийте ги тези апчета бре!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JKirilov написа:

Искаш снимка или видео как дръндювци нападат от четирите страни? Пийте ги тези апчета бре!

Аз ще се оградя с ограда, ще има ров, окопи ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JKirilov написа:

... и стражари с мечове или шпаги...

Вълци, мечки, змии, кучета, ще пускам. Около рова и зад оградата. Зад оградите. Поне 5.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Вълци, мечки, змии, кучета, ще пускам. Около рова и зад оградата. Зад оградите. Поне 5.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...