Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезна ми звукът след свързване на говорител

Featured Replies

преди 4 минути, AAUUXX написа:

В този случай ,най евтин вариант е да купи колонки към USB.

Ами, да! Което му излезе по евтино. Той ако се съгласи на това, което съм му предложил, тези дрънкалки ще ги хвърли веднага. От мен ще има подарък SSD - абсолютно нов - 128 или 256гигабайта, какъвто той посочи.

• Отговори 56
  • Прегледи 4,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Как я свърза тази тонколона ? Аз AUX вход не виждам да има а само изходи, от което следва да си изгорил вградена аудио карта на компютъра?

• Щом не ти вади звук от изхода на дъното и на слушалки, няма много за чудене. Нарисувай как свърза 3.5 букса към чинчовете или снимай "творението си".  

• Чичо Стефчо благодаря за включванетоти. Да наистина взимам участие в някой теми когато преценя че мога да отговоря, на питащия и да любител, съм на старите щайги. Това не го крия но грешката ми като ц

Публикувани изображения

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Ами, да! Което му излезе по евтино. Той ако се съгласи на това, което съм му предложил, тези дрънкалки ще ги хвърли веднага.

Сигурен съм ,но от него зависи дали ще поиска :)

• Автор

Колонките честно казано не ме бъркат като цяло да ли ще са от най евтините или не. На мен ми трябват най обикновенни за да ги свържа към звуковата, карта която ще взема, да изкарва звук. А  дори и да струват колонките 50-60-70лв примерно това не е проблем по важното е машината да не стои няма. А и доста често ми се налага да разговарям по скайп и от компа ми е по удобно и също така искаш нещо филм да си пуснеш да зяпаш или някой ти пише е добре да има звук а не да стои ням без звук и да чакам машината да обели дума. Това в кръга на шегата разбирасе.

преди 4 часа, 0000000 написа:

Почти бях забравил да отговоря на постати за което се извинявам. Още когато се прибрах записах образа на флашка 4гб но пак след рестарт на системата неиска да се включи машината даже и в биос неможах да влезна и си мисля че може бие от размера на образа но ще пробвам и с друга флашка

преди 23 минути, vlado1985 написа:

Колонките честно казано не ме бъркат като цяло да ли ще са от най евтините или не. На мен ми трябват най обикновенни за да ги свържа към звуковата, карта която ще взема, да изкарва звук. А  дори и да струват колонките 50-60-70лв примерно това не е проблем по важното е машината да не стои няма. А и доста често ми се налага да разговарям по скайп и от компа ми е по удобно и също така искаш нещо филм да си пуснеш да зяпаш или някой ти пише е добре да има звук а не да стои ням без звук и да чакам машината да обели дума. Това в кръга на шегата разбирасе.

Почти бях забравил да отговоря на постати за което се извинявам. Още когато се прибрах записах образа на флашка 4гб но пак след рестарт на системата неиска да се включи машината даже и в биос неможах да влезна и си мисля че може бие от размера на образа но ще пробвам и с друга флашка

Има две положения Владко!

1. Не правиш правилно бутващата флашка  !

2. Компа ти е така омазан, че сам не би се ориентирал къде и какво да търсиш из него.

Но това , съм го написал съвсем сериозно.

Трето положение - няма. За линукс, ползвай Руфус

За Win 7, 8, 10, и 11 -  ето това и няма да имаш грижи. 

Преди всичко това, си оправи операционната система.

При ползване на тулчето за Win, задължително трябва да имаш инсталиран  NET Framework  версия 2.0

Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe

• Автор

Здравейте пиша за да съобщя че днес си взех звукова карта и тонколонки и сега вече машината не е няма звукова карта взех на орико ето тази https://www.orico.cc/usmobile/product/detail/id/3364 А и обиколих всички магазини в града и нямаха други модели само с usb кабел имаха звукови карти и то по 1-2 вида от модел. И взех тези тонколонки взех някакви измислени marvo пише на тях https://desktop.bg/speakers-marvo-MARVOSG118  и си свирят добре не са някакви, тихи и тонколонките и звуковата, карта ги взех от магазина на един познат. Щото ми омръзна да обикалям и като цена мисля че си струват звуковата карта моя познат я продава 18лв и нямаше други модели само 1 бройка някаква китайска която даже неиска да ми я покаже щото го хвана срам:lol6:. Тонколонките 20лв и нямаше други модели само този модел имаше и като цяло цената. на звуковата, карта и колонките, според мен мисля че си заслужава. Макар че ако имаше и по скъпи тонколонки щях да взема от по скъпите но само тези му бяха останали и добре си свирят не са някакви тихи. Та искам да кажа само че вече машината не е няма и си има звук. Благодаря на всички ви които се включихте в темата и дадохте свойте съвети и мнения.

• 2 седмици по-късно...
на 22.08.2022 г. в 14:17, vlado1985 написа:

Та искам да кажа само че вече машината не е няма и си има звук.

Браво!

Ако процесора е сърцето на компютъра, то звуковате карта и колоните са душата му! Компютър без душа е за кофата.

Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.