Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за съвет за климтик за отопление 18000 ВТU

Featured Replies

Здравейте! Трябва да взема най- скоро време климатик за отопление на точно 40кв. стая с таван 260 (около 110 кубични метра) 
Търса най- доброто съотношение цена/качество!!!! Какво бихте ме посъветвали като марка и модел? 

Разрешен от Aleksandars

• Автор

подсещаш ме да добавя още едно изискване:
Без да разрушавам половината къща

Климатици | Daikin -> Това са. Иначе като компромис става и Тошиба ...

Успех!

преди 10 часа, Denny Council написа:

Здравейте! Трябва да взема най- скоро време климатик за отопление

То хубаво ще го вземеш, но монтажите са със записване месеци напред. Все пак е добре и да дадеш някакъв таван на цената, който да не се минава. Помисли и дали трябва да е САМО за отопление или ще се налага да се ползва и за охлаждане.

преди 12 часа, Denny Council написа:

Какво бихте ме посъветвали

Да опишеш подробно помещението(къща/апртамент/изолация/дограма)Иначе въпроса ти е напълно безсмислен.

• Автор

Само отопление! Става дума за апартамент с хол и кухня, с изолация и някаква дограма, която според мен е не повече от 2 камери! тоталната площ на това помещение. е 40 квадрата
Бюджета ми се ще да е макс 2-2500 С монтажа

преди 7 часа, JKirilov написа:

Точно това имах предвид, много по-лесно се монтира!

Лесно е за теб ,защото си много голем" Майстор".Който гледа отстрани за него е лесно.Колко климатика си монтирал?

преди 5 часа, нушо написа:

Лесно е за теб ,защото си много голем" Майстор".Който гледа отстрани за него е лесно.Колко климатика си монтирал?

той от всичко разбира

преди 2 часа, Denny Council написа:

тази тема отиде по дяволите

Вие не знаехте ли, че там дето се появи "JKirilov"" всяка една тема отива по дяволите та и по надалеч.  Не се спори с великият български "майстор"  "JKirilov" Огледайте темите, в които е участвал. А климатиците са му като детска игра.

• Решение
преди 19 часа, Denny Council написа:

Само отопление! Става дума за апартамент с хол и кухня, с изолация и някаква дограма, която според мен е не повече от 2 камери! тоталната площ на това помещение. е 40 квадрата
Бюджета ми се ще да е макс 2-2500 С монтажа

Hitachi RAK-50RPE/RAC-50WPЕ Performance

Kaisai KRX-18AEG One

Gree GWH18ACD-K6DNA1D (LCLH) Fairy

Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW All Easy Pro Nordic

Mitsubishi Heavy Industries SRK50ZSP-W~SRC50ZSP-W Standart

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Какво за Бога трябва да значи това? Вътрешна температура според климатика е 28, зададена температура е 24 градуса, климатика продължава да работи с всичка сила? Що за простотия е това?

IMG_20221002_232651.jpg

преди 17 часа, Denny Council написа:

Какво за Бога трябва да значи това? Вътрешна температура според климатика е 28, зададена температура е 24 градуса, климатика продължава да работи с всичка сила? Що за простотия е това?

Не правилно оразмерен климатик за помещението ,отворена врата / прозорец на помещението? Или забил темперетурен датчик ,изключете климатика от дистанционното ,след това и от мрежата за няколко минути ,включете климатика.

на 3.10.2022 г. в 17:29, AAUUXX написа:

Не правилно оразмерен климатик за помещението ,отворена врата / прозорец на помещението? Или забил темперетурен датчик ,изключете климатика от дистанционното ,след това и от мрежата за няколко минути ,включете климатика.

Ако не е инвертор може да е залепнало релето управляващо компресора.Колев72 ми беше подарил кристална топка и докато тя работеше бях голяма работа - познавах яко.Но гаранционния и срок изтече, тя даде фира и аз съм нещастен.И как иначе? Ето - не мога да позная марката и модела на климатика.

Това живот ли е?       

на 4.10.2022 г. в 23:02, badr написа:

Ето - не мога да позная марката и модела на климатика.

Това живот ли е?       

Моята топка показва Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW All Easy Pro Nordic

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.