Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Използвали ли сте приложения или сайтове за запознанства ?

Milkydead

Използвали ли сте приложения или сайтове за запознанства ?  

11 гласували потребители

1. 1. Използвали ли сте приложения или сайтове за запознанства ?

• Да
      5
    • Не
      6

Препоръчан отговор

Технолоогите се развиват обратно пропорционално на човешкия  интелект и на масите хора вече  не им се налага да учат поеми , песни , стихове и как да използват музикални инструменти за да впечатлят обекта на страста си.Чувстваш се възбуден ? Отвори тиндъра и намери някой за ръцане.До там стига любовта днес , ние дружно я убихме.Да не се терзаем за илюзии обаче тъй като на културно ниво единственото място където човек може да си отдъхне от сексуализираната ни среда която ни  заобикаля е Kaldata.Затова нека да проверим кой има положителен опит със сайтовете и приложения за запознаства и има ли такива които са намерили житейския си спътник чрез тях.
Аз самия никога не съм ги използвал тъй  като ми се струва че са за люде твърде повърхностни , а и предопределят културна рамка в която двама души комуникират по определен начин , което е дразнещо за много хора.От друга страна познавам хора които са се срещнали чрез такива сайтове и живеят заедно.Какъв е вашия опит ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сайтовете не ми се струват срамни , то е ясно че всеки се чувства самотен ако няма някой до него и ако иска да създава връзки може да стане и там.Това което чувах преди години е че много се разочароват там, но в големи страни като Англия Германия май подобни сайтове се изпозлват много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Болшинството от сайтовете/приложенията за запознанства се ползват с цел бързи срещи. Няма как да имаш отрицателен опит, ако поначало очакваш разврат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм ползвал. Предпочитам реален контакт. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Joss Bomon написа:

Всеки е ползвал или ползва, но някои се срамуват да си признаят, а други изпитват страх...

От интерната в Мосейково пак са ти подали "точна" статистика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Coco1 написа:

От интерната в Мосейково пак са ти подали "точна" статистика.

Вземи си признай че си падаш по мен, вместо да ходиш подир постовете ми. В реала е ясно, че си отритнат и точиш лиги единствено по сайтовете. И тази тема ли ще оакаш прасчо?!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не съм ползвал. Предпочитам реален контакт. 

То "ползването" и контакта не са задължително свързани. Е виж го Coco1 - ползва, и мозъка му се е изпържил до толкова, че вече две логически свързани изречения не може да състави...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ползвал съм. Имам и активна регистрация поне в един сайт. Ама аз не съм успешен в подобни социални мрежи. Първо че не обичам да се представям с моето си име. Снимки, я кача 1-2, я не :) Бързи срещи не ме вълнуват. Аз искам да се запознаем виртуално, да си поговорим и ако си допадаме на разговор, може и да има опит за среща. Ама никоя не ме търпи такъв :D а като почнат на въпроси да ми отговарят само с "да", "не" и други едносрични думички, спирам да пиша. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз имам профил в един сайт за запознанства. Там ми пишат мъже, не търся отношения с тях, но и не ги обиждам като ми пишат, с някои от тях се имаме и във Вайбър. Напоследък по-рядко влизам там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нито приложение, нито сайт. В началото бе ICQ!!! 

В действителност ерата на запознанства в интернет отшумя, защото в много случаи човек описва или умишлено не споделя истината за себе си и при реално запознанство винаги е имало разочарования от едната или другата или от двете страни. 

Та за какво ти е да се запознаваш с някой?! = Значи, че в социума си самотник, а това е заради елементарно = мнозина станаха интровертни. И друго, че не умееш да общуваш в действителността. 

Самите запознанства са с точно конкретна цел. От там и се развиха социалните мрежи, където споделяш и все някой ще те хареса. После обаче зависи и от другия или другите дали ще се запознаят, а то е на база взаимен интерес. 

В действителност първо трябва да имаш потребност за запознанства. Та, за каква потребност считаш, че трябва с някой да се запознаеш?! За нисша страст или висша?! Ако е за първото, то що не се огледаш в реала ти?! Иначе, за висши страсти не е необходимо запознанство .. 

Аз казах! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди едно двадесетина годинки че даже и малко отгоре
Hi
Kak si
Asl
Kakva muzika slu6a6?
Pic?
Prati mi q na meila...
Sre6ta?
Ajde utre sled dasklalo 6 na pilonite...

Кой ще познае къде протичаха така разговорите?

Иначе извън горното, пак преди стотина години се бях пробвал в амазон...
...не май елмаз ли беше...
...офф нещо такова, ама беше тъпо и така и го зарязах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Преди едно двадесетина годинки че даже и малко отгоре
Hi
Kak si
Asl
Kakva muzika slu6a6?
Pic?
Prati mi q na meila...
Sre6ta?
Ajde utre sled dasklalo 6 na pilonite...

Кой ще познае къде протичаха така разговорите?

Иначе извън горното, пак преди стотина години се бях пробвал в амазон...
...не май елмаз ли беше...
...офф нещо такова, ама беше тъпо и така и го зарязах.

Аз не разбрах разговора. Може ли на книжовен български език? Как 6 на пилоните? ASL? Това какво е?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не разбрах разговора. Може ли на книжовен български език? Как 6 на пилоните? ASL? Това какво е?

Хихи така се говореше преди фейсбук 1999-2002 година някъде беше апогея на тия неща.

Та :

Hi
Kak si
Asl - Години, Пол, Град(Age, Sex, Live)
Kakva muzika slu6a6?
Pic?
Prati mi q na meila...
Sre6ta?
Ajde utre sled dasklalo 6 na pilonite...  (Пилоните на НДК беше най популярната дестинация за срещи) също и билетния център.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Milkydead написа:

Технолоогите се развиват обратно пропорционално на човешкия  интелект и на масите хора вече  не им се налага да учат поеми , песни , стихове и как да използват музикални инструменти за да впечатлят обекта на страста си.Чувстваш се възбуден ? Отвори тиндъра и намери някой за ръцане.До там стига любовта днес , ние дружно я убихме.Да не се терзаем за илюзии обаче тъй като на културно ниво единственото място където човек може да си отдъхне от сексуализираната ни среда която ни  заобикаля е Kaldata.Затова нека да проверим кой има положителен опит със сайтовете и приложения за запознаства и има ли такива които са намерили житейския си спътник чрез тях.
Аз самия никога не съм ги използвал тъй  като ми се струва че са за люде твърде повърхностни , а и предопределят културна рамка в която двама души комуникират по определен начин , което е дразнещо за много хора.От друга страна познавам хора които са се срещнали чрез такива сайтове и живеят заедно.Какъв е вашия опит ? 

Ти не си ли падаше по мъже? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди ICQ и интернет бе модно и с sms-и ... :) 

Но, все пак да обърна внимание на следното: За какво ти е да се запознаваш??? За нисша страст или за друго?! 

В днешно време не е до запознанства, а до споделяне на мисли и мисля, че форумите помагат еднакво мислещите да се намерят и без лично да се познават. Това е красотата на виртуалното, а не физическото запознанство. 

Иначе всеки би следвало да се запознава с други извън интернет, защото невербалното е по-важно, отколкото вербалното, т.е. не се знае кой за какво те вербува ... = те подготвя да те използва ... без чувства, а на база на користни интереси ... ;) 

преди 6 минути, ostavime написа:

Ти не си ли падаше по мъже? 

Пада там където му е интереса, но досега не съм видял негов/а интерес, а само някакви нисши страсти без да е декларирал към кой пол са въпросните ... 

По подписа му = Не желае да е родител! = Явно не е нормален/а ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bubbles написа:

Хихи така се говореше преди фейсбук 1999-2002 година някъде беше апогея на тия неща.

Та :

Hi
Kak si
Asl - Години, Пол, Град(Age, Sex, Live)
Kakva muzika slu6a6?
Pic?
Prati mi q na meila...
Sre6ta?
Ajde utre sled dasklalo 6 na pilonite...  (Пилоните на НДК беше най популярната дестинация за срещи) също и билетния център.

Ясно.  Съжалявам за офтопика, но 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм ползвал сайт за запознанства който до преди 2 години някъде си имаше десктоп версия. А сега я няма вече и си кара на мобилната версия, от същия сайт се запознах с бившата ми жена с която, живяхме заедно почти 2 години и преди 2 години ме изгони да си вървя. А преди да се запозная с нея 5 години преди бившата имах връзка с друга жена пак от същия сайт но от северна България. И там връзката беше някъде почти 1 година, даже и не мисля че е срамно човек, да се запшознае с някого от някой си сайт. И от там да се заформи някаква връзка макар че всеки човек си е различен. А и на мен лично сега сам ми е много добре и не ми пречи че няма покрай мен женско присъствие по скоро си ми е много спокойно така.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Milkydead написа:

Не, падам си само когато се спъна , защо питаш ? 

Защото иска да се срещнете в 6 на пилоните. Не чаткаш ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Milkydead написа:

То щото е имало една любов преди та нямам думи. Преди 45-та година уговаряха браковете, а след 45-та година двойките стояха заедно, защото се робуваше на - КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХОРАТА. Колкото до сайтовете за запознанства, каквото и да лъжеш там в един момент ще трябва да се видиш реално с другия пол ( или със същия, вече е модерно) и там всичко си проличава.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

То щото е имало една любов преди та нямам думи. 

Е то па ся една любов...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Е то па ся една любов...

Любовта никога не я е имало. Това са просто писаници на идеалисти. Всеки познава и е виждал семейния живот, така че няма какво да се лъжем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Любов все пак  има най-малко в консуматорски общества тъй като консуматорските навици се прехвърлят върху  очаквания към партньора.Тоест търси се такъв който да удовлетворява нужди на индивидуално ниво и задоволява нужди на пазарно ниво.Дори самите приложения за срещи се правили така че да държат потребителите самотни и да избират на пазараен принцип , така продължават да ги използват и доставчиците им трупат пари.А хората стават все по-цинични също като вас г-н Костов ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Milkydead написа:

Любов все пак  има най-малко в консуматорски общества тъй като консуматорските навици се прехвърлят върху  очаквания към партньора.Тоест търси се такъв който да удовлетворява нужди на индивидуално ниво и задоволява нужди на пазарно ниво.Дори самите приложения за срещи се правили така че да държат потребителите самотни и да избират на пазараен принцип , така продължават да ги използват и доставчиците им трупат пари.А хората стават все по-цинични също като вас г-н Костов ! 

Че в кой век не е имало консуматорско общество. Откакто човек е пуснат на тази планета всичко е било и ще бъде за да се консумира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Питайте хората от соц-а например те ще ви кажат че са се избирали по любов тъй като и без туй всичко на всеки е било почти едно и също.След кризата в Гърция също казваха че гърците станали толкова бедни че жените там започнали да избират по любов.Най-голямото потвърждение за любовта също е неоспоримия факт че има хора които се самоубиват защото не искат да живеят без нкой който не потвърждава любовта им.Ето защо грешите.Ромеовци и жулиети има много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...