Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Японската сила срещу ВАГ

Гост

Препоръчан отговор

преди 11 часа, Orgasmatron написа:

Ми направи тема,за мъже.Мерцедес,Порше,Бентли...

Не 15 годишните кошници-алфи,сеати и хонди.Разбирач.

Никога няма да бъдеш,на какъвто се правиш.Защото си селяк.И във Версайския дворец да живееш-пак ще ядеш спагети от консерва и ще пиеш оцет.

Не заради друго,а защото ти харесва.

Хаха глупаци като теб исие как се вързахте на тъпата еврейска биволица какво карам.

Хората, които ме познават знаят какъв съм, за другите ме боли фара. А в тоя форум съм да си правя гарагара с лузърите, когато съм на път както в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Бял Вълк написа:

Хаха глупаци като теб исие как се вързахте на тъпата еврейска биволица какво карам.

Хората, които ме познават знаят какъв съм, за другите ме боли фара. А в тоя форум съм да си правя гарагара с лузърите, когато съм на път както в момента.

Какъв лузър бе.Миналият месец,съм изкарал 53 цента.

Untitled.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Бял Вълк написа:

А то какво стана? Те си направиха гаргара с теб. 😄

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 11.09.2022 г. в 12:06, Бял Вълк написа:

Предпочитам хубавата храна. Офиса ми в Германия. Стария Италиянски влак. Хубавото е, че мога да паркирам на пъпа на центъра директно пред ресторанта. Всяка събота, до 22:30 съм там. 

1BECF34E-10F0-47F3-B9F3-5740F2A867CA.jpeg

Хубаво битово кафе ,та навя ми спомени на мен - преди много лета и червени луни ,преди големия снег и малката мечка, когат бех ученик през голямото междучасие се събирахме в такова готино битово кафе да пушим цигари ,а който имаше пари и по кафе да изпие ,имаше дори сат. телевизия - ма не от таз цифровата, ми аналогова ,снеговалеж кат през февруари на екрана ма кеф си беше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Rammkopf написа:

А то какво стана? Те си направиха гаргара с теб. 😄

Карам си колите, харча си парите, а вие си лайте не ми пречите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Бял Вълк написа:

Бегай си вЪрти дюнерите там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Бял Вълк написа:

И много самотен. Сам, без нито един близък, любима или роднина. Ми не е добре! Колкото, каквото и както и да си постигнал, като няма с кого да го споделиш, за какво ти е? :(

Ако нас ни чувстваш близки и искаш да споделиш, направи го по-галантно и смирено. Приятелски. Хората сме социални същества. Всички се нуждаем от разбиране, любов и споделяне. Защо не и взаимопомощ! Малко толерантност и старание, и всичко ще си дойде на мястото!

Опитай! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, MST написа:

И много самотен. Сам, без нито един близък, любима или роднина. Ми не е добре! Колкото, каквото и както и да си постигнал, като няма с кого да го споделиш, за какво ти е? :(

Ако нас ни чувстваш близки и искаш да споделиш, направи го по-галантно и смирено. Приятелски. Хората сме социални същества. Всички се нуждаем от разбиране, любов и споделяне. Защо не и взаимопомощ! Малко толерантност и старание, и всичко ще си дойде на мястото!

Опитай! :)

Недей да бъдеш толкова уверена, че нямам роднини и приятели. Даже едната едната кола ще отиде при един приятел на изплащане. Такива жестове права само за приятели. Имам си достатъчно на една ръка разстояние. Е преди бяха много повече, ама с времето цедката на хората, които допускам до ядрото си стана много ситна. Както каза един друг плешивец 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Бял Вълк написа:

Недей да бъдеш толкова уверена, че нямам роднини и приятели.

Вече съм на 100% сигурна! Нямаш на кого да споделиш, най-съкровенните си мисли и мечти! И това не е срамно, тъжно е! Много са хората, като теб. 
Когато дядо почина, след време баба каза: "Няма нищо по-лошо от самотата". И с хиляди хора да се срещаш, и с още толкова да комуникираш, няма ли някой "личен" и доверен да се опреш за добро и лошо, резултатите са такива, като теб. 

Нито искам да те обидя, нито да те провокирам! Фактите са си факти! Истината от която се опитваш да избягаш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, MST написа:

Вече съм на 100% сигурна! Нямаш на кого да споделиш, най-съкровенните си мисли и мечти! И това не е срамно, тъжно е! Много са хората, като теб. 
Когато дядо почина, след време баба каза: "Няма нищо по-лошо от самотата". И с хиляди хора да се срещаш, и с още толкова да комуникираш, няма ли някой "личен" и доверен да се опреш за добро и лошо, резултатите са такива, като теб. 

Нито искам да те обидя, нито да те провокирам! Фактите са си факти! Истината от която се опитваш да избягаш. 

Я да прочетем твоят вестник? Че нещо много почна да ми философстваш. Бащата на децата ти избяга ли? Избяга. Един мъж не си зарязва с лека ръка жената и децата. За да избяга значи положението е станало нетърпимо. С Васил пръснахте ли брашното?Пръснахте го. Забила си се в най-бедния край в ЕС, след пет години там няма да има едно куче да те излае. Ка моли близък.  На една мизерна заплата от АЕЦА. По-добре погледни собствения си провален живот, а не да правиш разбор на чуждите. И ще ти кажа една истина. Човек си проваля основно живота заради характера си. Айде марш сега в кочината! Сопо/@н@

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Бял Вълк написа:

Я да прочетем твоят вестник? Че нещо много почна да ми философстваш. Бащата на децата ти избяга ли? Избяга. Един мъж не си зарязва с лека ръка жената и децата. За да избяга значи положението е станало нетърпимо. С Васил пръснахте ли брашното?Пръснахте го. Забила си се в най-бедния край в ЕС, след пет години там няма да има едно куче да те излае. Ка моли близък.  На една мизерна заплата от АЕЦА. По-добре погледни собствения си провален живот, а не да правиш разбор на чуждите. И ще ти кажа една истина. Човек си проваля основно живота заради характера си. Айде марш сега в кочината! Сопо/@н@

Аз да не съм ти, да си развявам житието и битието навсякъде. Любопитно ти е, аааа? Ще ми прочетеш вестника, ма друг път. 
Дали си вея брашното и къде, не е твоя работа. Ясно!
И не обиждай! 

Продължаваш да си пишеш романите и да не стъпваш по Земята! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, MST написа:

Аз да не съм ти, да си развявам житието и битието навсякъде. Любопитно ти е, аааа? Ще ми прочетеш вестника, ма друг път. 
Дали си вея брашното и къде, не е твоя работа. Ясно!
И не обиждай! 

Продължаваш да си пишеш романите и да не стъпваш по Земята! 

Хич не ми дреме. Ама трябва да си знаеш гьола и мястото в гьола. За да не те настъпи вола. И кое да ми е любопитно? Битието ти е просто и елементарно като таблицата за умножение. Те хората в затвора с доживотни присъди имат по-богат социален живот от теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мился, че самотата ти подхожда! 
Извинявай за доброто отношение и помисли, подведох се по един хуманитар. Няма да се повтори! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 12.09.2022 г. в 13:16, Бял Вълк написа:

какво карам.

И какво караш? Китайска тротонетка (крачна), нали?

И я дай точния адрес на този ресторант! До събота има време

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 11.09.2022 г. в 20:49, Бял Вълк написа:

Аз пия само бяло вино

След като не разбираш от вино, защо вино пиеш? То и от бира толкова разбираш, ама...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Японеца е продаден на един авер автоджамбазин! И той да изкара некой лев и аз. Е който я вземи ще се отвози. Колата е пушка гърми.Чакмак. Иначе е още при мен, че съм и натряскал резервоара до капачка, първо да го изхарча и тогава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...