Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Японската сила срещу ВАГ

Гост

Препоръчан отговор

преди 9 часа, JKirilov написа:

Според зависи! 1.7D се произвежда в Полша и е най-отвратителния матор в света, ако и да е Исузу, а те са най-добрите. Без малко да се набутам...

Уф, тоя сдуханяк не го ли слагаха и в Опел?

Говоря за бензиновите хонди аз. Хонда са предимно "бензинова марка". Собствен дизел пускат чак през 2003-та. Получават им се, ама не са им основният фокус, като им погледнеш гамата. Предимно си развиват бензиновите двигатели, дори за сегашните хибриди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 часа, andiruis написа:

Вълк живее в някакъв филм. Не е добре с главата. Взима много марихуана.

Предпочитам хубавата храна. Офиса ми в Германия. Стария Италиянски влак. Хубавото е, че мога да паркирам на пъпа на центъра директно пред ресторанта. Всяка събота, до 22:30 съм там. 

1BECF34E-10F0-47F3-B9F3-5740F2A867CA.jpeg

416261D0-2742-46C9-A970-C056C705BB2D.jpeg

A1A8A37A-3F83-4F3B-BEE6-E3D14FE53505.jpeg

E0533951-E931-4FDC-8304-3C523F2C06A9.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Rammkopf написа:

Пфф ... кой е тоя каруцар?! На ресторант по анцуг! И пица с бяло вино. 🤣

Нищо не отбираш от мода, туй е пернишки костюм + червени шпицарки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, цър-вул написа:

Това направо си прилича на вагон-ресторант.

Ми да, съботния му офис до 22,30 ч. - Стария Италиянски влак. Има и дрескод към абонамента. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, цър-вул написа:

Това направо си прилича на вагон-ресторант.

Wagen-ресторант.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Rammkopf написа:

Пфф ... кой е тоя каруцар?! На ресторант по анцуг! И пица с бяло вино. 🤣

Аз пия само бяло вино и бяло шампанско от там  и  прякора ми Бял Вълк. Другия  път мисля да им опитам Талиателито с Кралски Скариди и морски Дарове. Вчера го бъзикам единия жабар Чезаре: Викам му Мойка, наиш как ви викаме в България? А той: Как? Викам жабари. Щото ядете много жаби. Той вика: Ама ви прекарахме на световното в САЩ на половиналите. Та такива мити работи. Виното беше на ниво. Думнах една Графа нищо ми няма. На сутринта ни глава ме боля ни нищо. Другия път ще ми кажа няколко бутилки за в къщи да сложи в една найлонка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Бял Вълк написа:

Аз пия само бяло вино и бяло шампанско от там  и  прякора ми Бял Вълк. Другия  път мисля да им опитам Талиателито с Кралски Скариди и морски Дарове. Вчера го бъзикам единия жабар Чезаре: Викам му Мойка, наиш как ви викаме в България? А той: Как? Викам жабари. Щото ядете много жаби. Той вика: Ама ви прекарахме на световното в САЩ на половиналите. Та такива мити работи. Виното беше на ниво. Думнах една Графа нищо ми няма. На сутринта ни глава ме боля ни нищо. Другия път ще ми кажа няколко бутилки за в къщи да сложи в една найлонка.

Имаш едно градивно в теб-С всеки пост,се излагаш-все повече,все повече,все повече...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Orgasmatron написа:

Имаш едно градивно в теб-С всеки пост,се излагаш-все повече,все повече,все повече...

Боли ме  гура  за мнението на некви неудачници от някакъв форум. Нека си лаят кучетата, той кервана си върви.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Бял Вълк написа:

Боли ме  гура  за мнението на некви неудачници от някакъв форум. Нека си лаят кучетата, той кервана си върви.

Тогава защо не спираш да парадираш с ганьовщината си в същия този форум? Търсиш одобрение ли, завист ли? Мен ме е срам пред света от хора като теб, честно казано.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Rammkopf написа:

Тогава защо не спираш да парадираш с ганьовщината си в същия този форум? Търсиш одобрение ли, завист ли? Мен ме е срам пред света от хора като теб, честно казано.

Форума да не е на баща ти ве таранколу? Той  е свободно място където всеки може да пише, ама не всеки е длъжен да чете. Гледайте си във вашата паница, защото до като гледате в чуждата вашата си остава празна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Бял Вълк написа:

На толкова "абна" маса,не съм сядал.Пицата е-от най-гадните/клисави.Салатата е под всякаква критика.Виното(ако не се лъжа)-Locorotondo-3 евра литъра...

В комплект с анцунга и сеат-а...

Колкото и пари да имаш,нямаш ли го "онова" в теб-ще си гашник,където и да се намираш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Orgasmatron написа:

На толкова "абна" маса,не съм сядал.Пицата е-от най-гадните/клисави.Салатата е под всякаква критика.Виното(ако не се лъжа)-Locorotondo-3 евра литъра...

В комплект с анцунга и сеат-а...

Колкото и пари да имаш,нямаш ли го "онова" в теб-ще си гашник,където и да се намираш.

За Лисицата и гроздето баснята сме я чели….. Смешник! 

Върви обери градината на баба ти с картофите, че тежка зима и си гледай картата за градския, че коли нито караш нито разбираш от тях. Тоест гола вода си по темата. Дойде изака се айде марш в кочината!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Бял Вълк написа:

За Лисицата и гроздето баснята сме я чели….. Смешник! 

Върви обери градината на баба ти с картофите, че тежка зима и си гледай картата за градския, че коли нито караш нито разбираш от тях. Тоест гола вода си по темата. Дойде изака се айде марш в кочината!

хахахаахахаахахаахаха,цървуляк-срещу мен да тичаш,не можеш да ме стигнеш.

Говори но,недей поствай снимки-смешни са.Мноооогооооо смешни.Като теб.Л@йнар.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Orgasmatron написа:

хахахаахахаахахаахаха,цървуляк-срещу мен да тичаш,не можеш да ме стигнеш.

Говори но,недей поствай снимки-смешни са.Мноооогооооо смешни.Като теб.Л@йнар.

С кое да те стигна бе палячо? Със гьола на баба ти строен средата на 20-ти век или с абонамента за градския? Или за това, че беше емигрант неудачник, и не можа да се задържиш в нито една западна страна. Такъв неудачник, бате ако ми беше роднина щях да си смена фамилията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Бял Вълк написа:

С кое да те стигна бе палячо? Със гьола на баба ти строен средата на 20-ти век или с абонамента за градския? Или за това, че беше емигрант неудачник, и не можа да се задържиш в нито една западна страна. Такъв неудачник, бате ако ми беше роднина щях да си смена фамилията.

Не съм бил емигрант,никога.И никога,няма да бъда.

Когато ставаш-ставаш в целият свят.Без значение,къде се намираш.

Когато си лалугер-ядеш гадна пица,пиеш гадно вино и живееш в дупка с изглед към гаражите.М-р "Шардоне" и пет еврова пура.

Между другото,другата седмица отивам до Амстердам,на гости при приятели.Ама в оня другият Амстердам(нощният),за който само си слушал.Бездарник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Orgasmatron написа:

Не съм бил емигрант,никога.И никога,няма да бъда.

Когато ставаш-ставаш в целият свят.Без значение,къде се намираш.

Когато си лалугер-ядеш гадна пица,пиеш гадно вино и живееш в дупка с изглед към гаражите.М-р "Шардоне" и пет еврова пура.

Между другото,другата седмица отивам до Амстердам,на гости при приятели.Ама в оня другият Амстердам(нощният),за който само си слушал.Бездарник.

Палячооо, аз коги съм клатил доминиканка в Амстердам и иеската ми седеше паркирана пред хотел Плаза Виктория, ти още си се чудил с кой рейс да стигнеш до София. Това първо. 

Второ темата е за коли тоест за мъже, ти като не каращ и не разбираш от такива какво търсиш тука? Тия теми не са за теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Бял Вълк написа:

Второ темата е за коли тоест за мъже

Ми направи тема,за мъже.Мерцедес,Порше,Бентли...

Не 15 годишните кошници-алфи,сеати и хонди.Разбирач.

Никога няма да бъдеш,на какъвто се правиш.Защото си селяк.И във Версайския дворец да живееш-пак ще ядеш спагети от консерва и ще пиеш оцет.

Не заради друго,а защото ти харесва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Бял Вълк написа:

Палячооо, аз коги съм клатил доминиканка в Амстердам и иеската ми седеше паркирана пред хотел Плаза Виктория, ти още си се чудил с кой рейс да стигнеш до София. Това първо.

aa044d207c0.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Бял Вълк написа:

Второ темата е за коли ....

уж за коли, па я обръщаш на "да си мерим кебапите" - дисциплина, в която с таа пица от щанда със замразени продукти в Лидл и квай тъз утепаната салата?!?, губиш категорично. Да не си веган?, че на това му викаш "хубавата храна".

Един съвет от мен: баш за "на маса" срещу селяни от България не се и пробвай, ако на тезгяха нямаш месарлак със кокал + няколко вида пийене + някоя друга зафатна булка. И имай предвид, че това описание е леката категория, за "начинаещи и аматьори" !!! Сещай се дали можеш да се класираш, дори за толкова, предвид, че на твойта снимка приборите са повече от "храната", а пиенето брой, че не се и види. Та къде си тръгнал може би, ако я види баба ми ще рече "туй монче що тъй гладува".

п.п. анцуга във уж тузарския офис- ресторант, даже не ща и да го коментирам - жалка гледка отсякъде батьовата, наистина по- добре си спести снимките, защото се издаваш, че живееш на икономичен режим. В което само по себе си няма лошо, всеки според възможностите си, все едно я да се меря със трапезата на британски аристократи, но манталитета ти .... още от факта, че се фукаш с две двайски нисък клас: барем ги продай, па си купи нещо по- арно.

п.п.2 и няма да питам, дали следва да разбираме, че шофираш след като си пил, па макар и само една графа ефтинджоско бяло вино.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Orgasmatron написа:

Ми направи тема,за мъже.Мерцедес,Порше,Бентли...

Не 15 годишните кошници-алфи,сеати и хонди.Разбирач.

Никога няма да бъдеш,на какъвто се правиш.Защото си селяк.И във Версайския дворец да живееш-пак ще ядеш спагети от консерва и ще пиеш оцет.

Не заради друго,а защото ти харесва.

И да не му харесва, боклукът си остава боклук, където и да го посадиш. Имаше една приказка, че когато си мъртъв, мъката не е за теб, а за другите, та същото било и когато си глупав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...