Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Японската сила срещу ВАГ

Гост

Препоръчан отговор

Имам две коли, и искам да продам едната.  Вагаджийка компактен хечбек и семейна Хонда. И двете се перфектни матор, окачване, купе,  всичко е сменено по тях сичко си работи нямат забележки. И в двете намирам неща, която едната е по-добра от другата и по-зле като изпълнение. Хондата спира много по-добре от Вагаджийката. По-голяма е с по-голям багажник и място в колатата. По-качествено изпълнение интериора. Всичко вътре е бате хром-никел. По-стабилна е на пътя. Има повече къпхоударинга и разни чекмеджета да си оставям разни неща. Хондата е само с климатик, а Вагаджийката и с климатроник. Педалите при Хондата са по твърди, което ме дразни. И имат малък мегдан между най-горната и най-долната точка. Много къси педали. С което имаш и по-малък контрол над автомобила. Ама на първа не може да тръгнеш лепи те за седалката и върти гуми. Обаче е по-трудно маневрена. До колкото Вагаджийката е змей. Тя са вре на такива места и минава от сякъде.Доста по удобна ми е, геврека се върти с голяма лекота. Не ме уморя толкова от пътуване, колкото японеца.  Аве уж са ги измислили тия японци добре, ама не баш………  Вагаджийката като седне вътре тя се едно е правена за мен. Интериора е по-просташки, ама то пълно щастие няма. Дал съм си една седмица на разположение да реша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какви са тия евтинии? Мислех че нидерландското кралско семейство се вози в Роуз Ройс, пък и нейно берковско височество като пристигне и види Хонда ще я заклейми като нацистска машина и ще си хване пътя обратно за Берковица.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Бял Вълк написа:

Имам две коли, и искам да продам едната.  Вагаджийка компактен хечбек и семейна Хонда. И двете се перфектни матор, окачване, купе,  всичко е сменено по тях сичко си работи нямат забележки. И в двете намирам неща, която едната е по-добра от другата и по-зле като изпълнение. Хондата спира много по-добре от Вагаджийката. По-голяма е с по-голям багажник и място в колатата. По-качествено изпълнение интериора. Всичко вътре е бате хром-никел. По-стабилна е на пътя. Има повече къпхоударинга и разни чекмеджета да си оставям разни неща. Хондата е само с климатик, а Вагаджийката и с климатроник. Педалите при Хондата са по твърди, което ме дразни. И имат малък мегдан между най-горната и най-долната точка. Много къси педали. С което имаш и по-малък контрол над автомобила. Ама на първа не може да тръгнеш лепи те за седалката и върти гуми. Обаче е по-трудно маневрена. До колкото Вагаджийката е змей. Тя са вре на такива места и минава от сякъде.Доста по удобна ми е, геврека се върти с голяма лекота. Не ме уморя толкова от пътуване, колкото японеца.  Аве уж са ги измислили тия японци добре, ама не баш………  Вагаджийката като седне вътре тя се едно е правена за мен. Интериора е по-просташки, ама то пълно щастие няма. Дал съм си една седмица на разположение да реша.

И защо искаш да ги продаваш, като и двете коли са перфектни и всичко по тях е поддържано?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Бял Вълк написа:

Вагаджийка компактен хечбек...

Вагаджийка?Нарочно ли не уточняваш каква е? Тези всички са от тази група:Какво е VAG (VAG)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Четящите не са длъжни да преорават форума, за да са на светло. А това, че авторът се опитва да се прави на интересен, си е изцяло негов проблем...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, цър-вул написа:

Четящите не са длъжни да преорават форума, за да са на светло. А това, че авторът се опитва да се прав на интересен, си е изцяло негов проблем...

Сър, от няколко дена сте адски нервен! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Сър, от няколко дена сте адски нервен! :)

Изнервя ме пороят простащина, леещ се по тия места

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, цър-вул написа:

Изнервя ме пороят простащина, леещ се по тия места

Значи няма да може да работите при мен :) Между другото напълно ви разбирам. Не се ядосвайте, това нищо няма да промени!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Емил Костов написа:

И защо искаш да ги продаваш, като и двете коли са перфектни и всичко по тях е поддържано?!

Щото си е разправия, да ги стопанисваш, имам и скутер. И за толко МПС си трябва къща с двор. Снощи забравих протмонето с хиляда евро вътре, които се виждат до скоростния лост, и късмет, че не са е разбили. Иначе ми се свидат и двете, защото само паля и карам. Само с премиум консумативи са обслужвани и двете. Автърмарет няма по тях бате. Ама палиш и караш. Да ходя по сервизи и да слушам някой майстор да ми се прави на велик, и да давам пари за ремонти? Нямам нито времето нито нервите за тия работи вече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Бял Вълк написа:

Щото си е разправия, да ги стопанисваш, имам и скутер. И за толко МПС си трябва къща с двор. Снощи забравих протмонето с хиляда евро вътре, които се виждат до скоростния лост, и късмет, че не са е разбили. Иначе ми се свидат и двете, защото само паля и карам. Само с премиум консумативи са обслужвани и двете. Автърмарет няма по тях бате. Ама палиш и караш. Да ходя по сервизи и да слушам някой майстор да ми се прави на велик, и да давам пари за ремонти? Нямам нито времето нито нервите за тия работи вече.

То всичко е разправия в този живот. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Rammkopf написа:

Хондата е пълен боклук, хвърляй я и си оставай с VAG-а.

Ааа не така, не такааа…….. Това е, че по-бързо ги яде баба Яга. Те са за топли страни. Ама да и чуеш гласеца….. И определено са красиви. Имах преди 10-Тина години Хонда Сивик 7-ма генерация на 17-ки на Билещейн окачване свалено ниско до асвалта. Ученичките от прогимназията  много я харесваха и искаха да се возят на нея. И тя само за това ставаше тая кола. Да ходиш

да сваляш млади птичета с нея или да чупиш стойки в града с нея. Возията и беше като волска каруца и на дълъг път се пребиваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Продава двете и си взема Сеат Ебиса

Представи си да се казваш Педро и да живееш на Ебиса? :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вече разлаех кучетата, и имам трима потенциални купувачи за Хондата. И за Сеата един. И то даже на печалба ,защото и двете съм ги взел почти на половината под пазарната им стойност. И смятам и друга схема. Да ги продам и двете и да си взема пак същия модел Хонда, обаче на доста по-малко килиметри и с по-голям матор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Бял Вълк написа:

Ааа не така, не такааа…….. Това е, че по-бързо ги яде баба Яга. Те са за топли страни. Ама да и чуеш гласеца….. И определено са красиви. Имах преди 10-Тина години Хонда Сивик 7-ма генерация на 17-ки на Билещейн окачване свалено ниско до асвалта. Ученичките от прогимназията  много я харесваха и искаха да се возят на нея. И тя само за това ставаше тая кола. Да ходиш

да сваляш млади птичета с нея или да чупиш стойки в града с нея. Возията и беше като волска каруца и на дълъг път се пребиваш.

Сивик никога не е била кола за дълъг път. Това е градски автомобил - тъп, здрав, много еластичен и икономичен в класа си, лесен за обслужване. Като цяло, максимум каране и минимум поддръжка. Да не говорим, че в онези години се подлагаха на лесни и достъпни за повечето хора надеждни доработки. Като цяло, тези коли са за хора със специфичен дух. Да се чудиш между Хондата и Ваг-а ... карай си вагината, не си заслужаваш Хондата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Rammkopf написа:

Сивик никога не е била кола за дълъг път. Това е градски автомобил - тъп, здрав, много еластичен и икономичен в класа си, лесен за обслужване. Като цяло, максимум каране и минимум поддръжка.

Според зависи! 1.7D се произвежда в Полша и е най-отвратителния матор в света, ако и да е Исузу, а те са най-добрите. Без малко да се набутам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...