Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Телевизор 32"

Featured Replies

Здравейте, за пореден път изгоря подсветката на стария телевизор и се оглеждам за нов. Бюджета е до 400лв Не държа да е смарт, защото имам тв бокс. БЕЗ LG и Philips (вече съм страдал) Ако някой има опит и наблюдения,, и иска да ги сподели да пише. Благодаря!

Разрешен от ivottoshev

• Отговори 54
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Hisense - A4BG - 369лв. https://www.ozone.bg/product/smart-televizor-hisense-a4bg-32-hd-dled-hdr/ Поне знаеш че не вестелски боклук, а фирма, която за миналата година беше на пето място в св

• Благодаря на всички отзовали се! По съвет на @ivottoshev за марка телевизор, закупих: https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-HISENSE-32A5750FA-LED/p/17082  Колко е сполучлив - време

• Има всичко каквото не ти трябва, но пък затова и е с HD Ready резолюция...

Публикувани изображения

преди 13 минути, sopolin4o написа:

БЕЗ LG и Philips (вече съм страдал)

Тогава търси Самсунг или Сони.

преди 6 минути, ncl написа:

Едва ли ще намери за тези пари...

Да вдигне съвсем малко бюджета,като иска по здрав телевизор. Телевизори samsung 32"

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Да вдигне съвсем малко бюджета,като иска по здрав телевизор. Телевизори samsung 32"

преди 29 минути, sopolin4o написа:

Здравейте, за пореден път изгоря подсветката на стария телевизор и се оглеждам за нов. Бюджета е до 400лв Не държа да е смарт, защото имам тв бокс. БЕЗ LG и Philips (вече съм страдал) Ако някой има опит и наблюдения,, и иска да ги сподели да пише. Благодаря!

Желателно е да погледнеш какво се предлага и от "Метро"

• Автор
преди 20 минути, Kolev72 написа:

Желателно е да погледнеш какво се предлага и от "Метро"

Гледах в Метро, Емаг, Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Интермаркет, Денси, Жар-компютърс и Плесио. За сега се спрях на: SAMSUNG UE-32T4002 AKXXH, NEO LED-3240SW, Turbo-X LED TV TXV-E3294

Имам наблюдения върху този: Телевизор LED Star-Light, 32" (80 см), 32DM3500, HD - eMAG.bg

Закупен е преди 3 години и 4 месеца и засега няма проблеми с него. Имам и неговия брат близнак 32DM3501. На него му изгоря подсветката. Тя се състои от две ленти по 6 диода, които струват общо около 30 лева. Т.е. и ремонтът му е по-евтин. На мен ми върши идеална работа, стига да не очакваш някакво извънземно качество. Иначе ясно, че Сони си е Сони...

• Автор
преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Бягай от NEO-то.

5 години гаранция, затова...

току-що, sopolin4o написа:

Телевизия ли искаш да гледаш или хартийката с гаранцията...

• Автор
преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Телевизия ли искаш да гледаш или хартийката с гаранцията...

Телевизия разбира се, гледах NEO-то в магазина, картината е същата като на Тесла, Ариели и ТСЛ, но и гаранцията е от значение. Клоня към самсунга...

преди 46 минути, sopolin4o написа:

Гледах в Метро, Емаг, Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Интермаркет, Денси, Жар-компютърс и Плесио. За сега се спрях на: SAMSUNG UE-32T4002 AKXXH, NEO LED-3240SW, Turbo-X LED TV TXV-E3294

Над бюджета, но поне е FullHD, докато 4002 е HD Ready -> Samsung UE32T5372 телевизори - Цени, мнения, Samsung тв магазини (pazaruvaj.com)

по горе го казаха -

Самсунг или Сони , и може би Панасоник - другите са пари на вятъра .

преди 2 часа, bss2222 написа:

по горе го казаха -

Самсунг или Сони , и може би Панасоник - другите са пари на вятъра .

А LG? Ако не знаеш, на почти всички марки екраните им са LG, а и до началото на тази година OLED екраните бяха само тази технология, вече има и на Samsung. Аз съм доволен от LG - имам стари ~10 годишни телевизори, които още работят, както и OLED от ~10 месеца, също перфектен.

преди 34 минути, Raze написа:

А LG? Ако не знаеш, на почти всички марки екраните им са LG...

Той ни отряза още в началото с тази марка,защото бил разочарован.Но ако вземе един по-нов и модерен например: LG 4К nanosell 43" ,ще бъде на светлинни години по-доволен,отколкото антиката HD(модел от преди над 10 години),на която се е спрял...Но всеки има правото да си вкарва автогола сам...

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Бягай от NEO-то.

Преди 3-4 години ми се прецака един Самсунг 32" малко след края на гаранцията.Купих си най-евтиния NEO който намерих 32", full HD, не е смарт.Доплатих за 5 годишна гаранция, излезе към 230-240лв., беше на промоция.Още работи.Самсунг и Сони не бих си купил.Бих си купил Панасоник или LG.

преди 5 минути, ivan_pop написа:

Купих си най-евтиния NEO който намерих 32", full HD...Още работи.

То си е до късмет че работи още.Това не го прави най-хубавия телевизор.

преди 5 часа, sopolin4o написа:

А може да здаде багажа и на 5-тия ден от покупката. В България гаранцията на едно изделие не значи, че то е изработено качествено.

• Решение

Hisense - A4BG - 369лв.

https://www.ozone.bg/product/smart-televizor-hisense-a4bg-32-hd-dled-hdr/

Поне знаеш че не вестелски боклук, а фирма, която за миналата година беше на пето място в света по продадени бройки телевизори.

Въпреки че Озон имат физически магазини, аз бих го поръчал онлайн, за да мога без проблем да им го върна ако нещо не ми хареса

• Автор

Благодаря на всички отзовали се! По съвет на @ivottoshev за марка телевизор, закупих: https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-HISENSE-32A5750FA-LED/p/17082 

Колко е сполучлив - времето ще покаже. Картина и звук добро ниво, от звука съм приятно изненадан...

на 13.09.2022 г. в 21:18, sopolin4o написа:

Благодаря на всички отзовали се! По съвет на @ivottoshev за марка телевизор, закупих: https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-HISENSE-32A5750FA-LED/p/17082 

Колко е сполучлив - времето ще покаже. Картина и звук добро ниво, от звука съм приятно изненадан...

Защо не взе този от същото място ?

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-JVC-LT-32VAF3000-LED/p/10456

Японско качество, Full HD, и е в рамките на бюджета ти...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.