Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спад на интернет скоростта при теглене, след посещение на работници на Виваком

Featured Replies

преди 11 часа, Rammkopf написа:

Авторът е поредния новорегистриран трол, а-ла оня мазния боклук. Пуска ви някаква измислена тъпотия и ви се смее, как му се връзвате всеки път. :D

Мазният поне се включваше в темите си тоя дори и дума не е обелил след 1вият си пост и не отговори на стотиците въпроси както и на моя какво е правил преди 12 13 години , когато не всички имахме над 100 мбпс скорост , а средно 50 60 .Аз за първи път използвах домашен нет в далечната 2007 точно преди да завърша даскало . Тогава навлязоха масово комповете и си спомням с каква скорост ми беше нета не по малка от 40 мбпс по КАБЕЛ тогава не се използваше и WI FI и плащах 16 лв както и сега плащам толкова само , че с ТВ . Клипове от vbox и тубата забрави да гледаш  тогава всеки използваше мирката и скайп . 

FiberNet 1000 | VIVACOM | Vivacom | Най-голямата 5G мрежа в България

Дори , ако влиза в промоцията на автора скоростта техниците нямат право да барат каквито и да е настройки по техниките си . И ако се чувства ощетен да пусне жалба в КЗП .

преди 32 минути, adersa написа:

Аз за първи път използвах домашен нет в далечната 2007 точно преди да завърша даскало . Тогава навлязоха масово комповете и си спомням с каква скорост ми беше нета не по малка от 40 мбпс по КАБЕЛ тогава не се използваше и WI FI

Къде това чудо на техническия прогрес? :D Звучи като планинско селище.

току-що, Rammkopf написа:

Къде това чудо на техническия прогрес? :D Звучи като планинско селище.

Бергон / Добрич/ преди да пуснат оптика на всички имах не по малко 40 50 макс 60 мбпс скорост по тарифа . 

преди 21 минути, adersa написа:

Бергон / Добрич/ преди да пуснат оптика на всички имах не по малко 40 50 макс 60 мбпс скорост по тарифа . 

Бекон?  Това, не е ли нещо за ядене бре?

преди 1 час, adersa написа:

Мазният поне се включваше в темите си тоя дори и дума не е обелил след 1вият си пост и не отговори на стотиците въпроси както и на моя какво е правил преди 12 13 години , когато не всички имахме над 100 мбпс скорост , а средно 50 60 .Аз за първи път използвах домашен нет в далечната 2007 точно преди да завърша даскало . Тогава навлязоха масово комповете и си спомням с каква скорост ми беше нета не по малка от 40 мбпс по КАБЕЛ тогава не се използваше и WI FI и плащах 16 лв както и сега плащам толкова само , че с ТВ . Клипове от vbox и тубата забрави да гледаш  тогава всеки използваше мирката и скайп . 

Дори , ако влиза в промоцията на автора скоростта техниците нямат право да барат каквито и да е настройки по техниките си . И ако се чувства ощетен да пусне жалба в КЗП .

Ползвал си BG Peer локален, а не си ползвал 40 мегабита международен! Казвам ти спри да пишеш глупости моля те. 

преди 1 час, adersa написа:

Хайде бе! Сериозно ли техниците нямат право да пипат оборудването на Виваком?!

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Ползвал си BG Peer локален, а не си ползвал 40 мегабита международен! Казвам ти спри да пишеш глупости моля те. 

Нямат я! Неговите техници са от Бекон, а не от Виваком.

преди 2 часа, adersa написа:

Значи нищо не знаеш за времето когато се свързвахме със интернет през домашния телефон! А за скороста тогава няма да ти казвам каква беше, аз започнах на Windows 98 SE секунд едишан май беше. След като се свържех никой неможеше да ползва телефона и все ми правеха проблем затова вечер предимно ползвах нет а и сметката за телефона не беше малка.

Някой ако намери мелодията за свързване да даде линк.

преди 16 часа, adersa написа:

Да питам аз авторя на темата я ми кажи преди 12 13 години , когато само бизнеса имаше 100 мбпс , а домашният юзер имаше 50 60 мбпс макс какво правеше ? На хисарският поп ли се оплака.Много ви разгевезиха с тия екстрменни скорости , които пускат аванта

Преди 13 години си имал 100Mb/s само до комшииската къща/апартамент закачена на същия доставчик!

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Някой ако намери мелодията за свързване да даде линк.

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

секунд едишан

Kaто известен тираджия е редно поне малко инглиш да научиш! ;)

А мелодията съм я дал 2 поста по-горе, сега ще съдя оргазъма за авторски права! :)

преди 18 часа, adersa написа:

Какво да ми обясняват знам каква е материята имах предвид , че не съм виждал до се сега от вивата 1 гбпс скорост на ПРИМОЦИЯ .Да знам , че имат над 10гбпс скорост за домашни юзъри но не е гарантирано както при бизнеса .Всички големи и малки използват EPON , Direct fiber [който е скъп за поддръжка } и любимият GPON . Лично аз предпочитам Direct fiber да не деля с никой .

Абе ти не обичаш да делиш, ама няма кой да те пита. Сам ще се убедиш, когато се ожениш. Дори и булката ще споделиш с някой, но ти ще научиш последен за това.

Не се заричай!

преди 1 час, JKirilov написа:

съдя оргазъма за авторски права

Хвана ме!

Толкова съм безполезен и ме овикват,във всяка тема-реших да плагиатствам...

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Ако по договор плаща за 1гбпс и е решил да си пусне тв нещо са пипнали със сигурност и е ощетен плаща за 1гбпс , а получава сега 100 мбпс кво прайм ? Има и друг вариант въобще да не е видял на какво се е разписал при новите условия с телевизията .

преди 38 минути, adersa написа:

Ако по договор плаща за 1гбпс и е решил да си пусне тв нещо са пипнали със сигурност и е ощетен плаща за 1гбпс , а получава сега 100 мбпс кво прайм ? Има и друг вариант въобще да не е видял на какво се е разписал при новите условия с телевизията .

Казах ти не ръси повече глупости. Телевизията няма нищо общо с интернета. Още чакам постващият да каже какво има като услуги по договор, но няма отговор.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.