Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, наскоро замина STK-То на въпросното Sony, искам да попитам дали мога да го подменя с по-мощно ,например STK407-100e ,например с  407-120е? Благодаря предварително.

Крайното стъпало е заминало от нисък импеданс на тонколоните - ако не се отстрани причината ще замине и следващо STK. Не трябва да се заменя с по мощно STK тъй като трансформатора ще бъде недостатъчен за да го захрани адекватно.

• Автор
преди 19 минути, AAUUXX написа:

Крайното стъпало е заминало от нисък импеданс на тонколоните - ако не се отстрани причината ще замине и следващо STK. Не трябва да се заменя с по мощно STK тъй като трансформатора ще бъде недостатъчен за да го захрани адекватно.

Ами честно казано, никога не съм ползвал ОТ с по-нисък импеданс, винаги е свирела с оригиналните ОТ и са пробвани само от следващия модел рхд9 как свирят просто, но това беше преди години, първи собственик съм на системата и е доста доста стара…

преди 28 минути, Динев написа:

Ами честно казано, никога не съм ползвал ОТ с по-нисък импеданс, винаги е свирела с оригиналните ОТ и са пробвани само от следващия модел рхд9 как свирят просто, но това беше преди години, първи собственик съм на системата и е доста доста стара…

RXD9 са също 8 ома ,може да бъдат използвани. След като смените ИС ,почистете добре радиатора и сложете тънък слой термо паста между радиатора и ИС за оптимално охлаждане. 

Силиконова термо паста

Постът ми е насочен към AAUUXX. Не е по темата, но е свързан с нея.

На битака в Горна Оряховица  пролетта на тази година видях ЦИГАНИН да продава точно от посочените спринцовки "термопаста"  Около 4 кубика със синя капачка.(тънка спринцовка) На въпроса ми какво е това и за какво се ползва, ми отговори. Техниците на радиотехниката я купуват да мажат някакви транзистори, за да не изгарят. Цената на една спринцовка беше 5 български лева. Ако бях купил поне един брой, щях да установя, че е пълна на 100% със паста за зъби. Така че, "техниците" по неговите думи да внимават къде и какво купуват. Приятен ден на всички.

А Викиват си е съвсем сериозна пловдивска фирма и не се занимава с такива глупости.

Двете STK са напълно еднакви. Разликата е че на едното са гарантирани няколко волта по-високо захранващо напрежение и като следствие малко повече мощност при съответно захранване. Може и вече да е надвишено ако свирката е проектирана за мрежа 220V, пък от доста години по стандарт у нас е 230V.

• 2 години по-късно...
на 27.09.2022 г. в 9:45, Динев написа:

Налична ли е още уредбта , оправил ли си я ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.