Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 16 минути, communismatic написа:

Че той и Навални не беше в затвора заради това. Дай някаква друга опорка...

Ми, естествено, че има. Малко ли хора направо си заминаха от Русия след началото на СВО-то. Има си и опозиционни медии даже. Освен това, не виждам, какво по-точно се опитваш, да докажеш с тия нелепи аргументи. Тръмп беше на два пъти направо прострелян? Ти къде ще сравняваш едното с другото?

Аха? И щом има такава опозиция, значи това е фашистка държава? 😆

Я провери кой е Джон Болтън, кой е критикувал и какво е станало с него? Ти изобщо хал-хабер нямаш за какво става дума. Естествено, че са същите. Оня ден даже разстреляха един от хората на Тръмп. Ти изобщо разбра ли? Може и да не си.

Ква фантазия? 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиваща. По-лошото е, че даже не си и разбрала, все още.

Пич, тотално си объркан.

Защо Алла Пугачова се разкара от Русия?

Разкритикува Путин и хоп чуждестранен агент (или нещо подобно).

За убийството ти обясних 3-4 пъти къде е разликата, това че не приемаш фактите не правят държавата фашистка.

Седнал си да спориш, а ти се губят елементарни понятия

преди 9 минути, Zolin написа:

Кои сте хората ,другари ! 

Дядо всички ли са като вас комунягите

Явко иска да каже комунягите, но пропуска факта че те не са хора

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

Защо Алла Пугачова се разкара от Русия?

И що да не се разкара? Несъгласна е с политиката на руснаците. И то не само тя, те страшно много хора се разкараха от държавата. Всички ли са репресирани от властта? 

Цитат

Не по-малко от 650 000 руснаци са напуснали родината си от началото на войната - предимно към държави, с които няма визов режим.

За убийството ти обясних 3-4 пъти къде е разликата, това че не приемаш фактите не правят държавата фашистка.

Ти няма какво да ми обясняваш на мен, ти абсолютно нищо не разбираш. Аз просто ти се подгравам, това е... Ти си тотално несъстоятелен тип, вече на няколко пъти го писах. Ситуациите са абсолютно идентични. Ти щом не можеш, да вденеш кое е политическа поръчка... то какво изобщо да коментираме с теб. По-добре иди си намери работа на някой строеж. Ти за работа свързана с акъл, не ставаш. Това е...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Седнал си да спориш, а ти се губят елементарни понятия

Е, ти виждам, че си доста наясно. Оня, дето протестирал го закопчали, щото се объркали... Казвам ти, иди се метни от някой мост.

преди 27 минути, Proshark написа:

Да не сте близнаци със Золин!?

Възможно е дори да са едно и също лице, използващо различни компютри и телефони и доставчици на интернет и gsm услуги и играещо различни социално полови роли. Хихихи. Някои гейпросащесср трололинки, съм ги засичал да пишат на "ние", в смисъл раздвоение или разстроените на личността, а не превъзходната степен "we", която обичайно се е употребявала от кралски особи, обаче е опорочена от юпитата с фалшиви дипломи от световно известни(освен за мен) западнясали университети.

преди 13 минути, communismatic написа:

И що да не се разкара? Несъгласна е с политиката на руснаците. И то не само тя, те страшно много хора се разкараха от държавата. Всички ли са репресирани от властта? 

Ти няма какво да ми обясняваш на мен, ти абсолютно нищо не разбираш. Аз просто ти се подгравам, това е... Ти си тотално несъстоятелен тип, вече на няколко пъти го писах. Ситуациите са абсолютно идентични. Ти щом не можеш, да вденеш кое е политическа поръчка... то какво изобщо да коментираме с теб. По-добре иди си намери работа на някой строеж. Ти за работа свързана с акъл, не ставаш. Това е...

Е, ти виждам, че си доста наясно. Оня, дето протестирал го закопчали, щото се объркали... Казвам ти, иди се метни от някой мост.

Би ли ми прочел хубавпо първият въпрос за Пугачова и да отговориш като хората, а не пак избирателно.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Би ли ми прочел хубавп въпроса за Пугачова и да отговориш като хората, а не пак избирателно.

Да, абсолютно същото както и с оня дето ти го посочих - Джон Болтън. Винаги си вкарваш страхотни автоголове... Обожавам "дискусиите" с теб, винаги си толкова... да кажем "лесен". 😆

Цитат

NYP съобщава, ФБР е извършило обиск в дома на бившия съветник по националната сигурност Джон Болтън като част от нашумяло разследване за разкриване на държавни тайни. Според изданието, федерални агенти са пристигнали в дома му в Мериленд в петък сутринта по указание на директора на ФБР Кеш Пател. По-късно следователите са отишли в офиса на Болтън. Говорител на ФБР заяви, че случаят е свързан с класифицирани документи. Самото разследване е започнало още през 2020 г., когато Министерството на правосъдието на Тръмп е образувало наказателно дело за разкриването на държавни тайни от Болтън в книгата му „Стаята, където се случи“. По това време Доналд Тръмп се е опитал да блокира публикацията, твърдейки, че Болтън е нарушил споразуменията за неразкриване на информация, но книгата все пак е публикувана. По-късно, когато Байдън става президент, случаят е прекратен. 
В книгата си Болтън след това подробно описва работата си в Съвета за национална сигурност на САЩ (2018-2019 г.) и отношенията си с президента. Книгата обхваща ключови събития: преговори с Китай, Северна Корея, Русия, Иран, Афганистан, както и вътрешнополитически решения във Вашингтон. Болтън също така твърди, че Тръмп често е вземал решения, основани на лични интереси, а не на стратегически съображения – например, правейки отстъпки, за да получи политически дивиденти в името на преизбирането.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Възможно е дори да са едно и също лице, използващо различни компютри и телефони и доставчици на интернет и gsm услуги и играещо различни социално полови роли. Хихихи. Някои гейпросащесср трололинки, съм ги засичал да пишат на "ние", в смисъл раздвоение или разстроените на личността, а не превъзходната степен "we", която обичайно се е употребявала от кралски особи, обаче е опорочена от юпитата с фалшиви дипломи от световно известни(освен за мен) западнясали университети.

Нищо не каза бабо Слидерумка за морето и неговите трудови хора 

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, абсолютно същото както и с оня дето ти го посочих - Джон Болтън. Винаги си вкарваш страхотни автоголове... Обожавам "дискусиите" с теб, винаги си толкова... да кажем "лесен". 😆

Болтън да не е паднал от прозореца както се случва с някои хора в една фашистка държава?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Болтън да не е паднал от прозореца както се случва с някои хора в една фашистка държава?

Ми тя и Алла Пугачова не е падала от прозореца. Нали нея даде за пример? Пак гредЪ... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Ми тя и Алла Пугачова не е падала от прозореца. Нали нея даде за пример? Пак гредЪ... 😆

Пак ти е куцало четенето с разбиране.

преди 46 минути, communismatic написа:

Ми принципно тук не съм забелязъл някой да го прави, обикновено е обратното... ама карай. Кво е чувството да си най-осмиваният съфорумец тук? Успяваш ли да спиш нощем? 😆

Много добре си го забелязал. Иначе няма да се измъкваш, когато губиш в аргументите, със заучени фрази: "виеш на умряло", "много ме мразиш", "тук съм само за забавление", "просто се подигравам", "гавря те", "чудовищен пост", "квоо" и т.н.

Докато при мен е точно обратно. Когато някой губи и му липсват аргументи, започва лични нападки и провокации. Това е достатъчно признание, че е загубил.

Интересно, ти колко часа на ден мислиш за мен? Питам, че вместо аргументи, мен коментираш!

:popcorn2:

Пак ти е куцало четенето с разбиране.

Да, поредният тъп пост, колкото там да напишеш нещо. Кажи с какво ситуациите са различни? В САЩ направо гърмят по президента, в Русия чак до там не са я докарали. Политически убийства има и от едната, и от другата страна. Как реши, че Русия са фашистка държава, а САЩ не са? До момента само потвърждаваш обратното. Стегни се, ти си безкрайно умно момче, ще се справиш. Вярвам в теб... ;) 

преди 35 минути, communismatic написа:

Да, поредният тъп пост, колкото там да напишеш нещо. Кажи с какво ситуациите са различни? В САЩ направо гърмят по президента, в Русия чак до там не са я докарали. Политически убийства има и от едната, и от другата страна. Как реши, че Русия са фашистка държава, а САЩ не са? До момента само потвърждаваш обратното. Стегни се, ти си безкрайно умно момче, ще се справиш. Вярвам в теб... ;) 

Правиш ли разлика между политически унийства извършвани от държава и от някакви откачалки? Очевадно е, че не.

току-що, BANKATA написа:

Правиш ли разлика между политически унийства извършвани от държава и от някакви откачалки? Очевадно е, че не.

Дискусията с Иван започва да придобива титанични размери. Иване, ти да не би да имаш понятие кой стои зад поръчките срещу Тръмп, Навални, Болтън, Джорджеску и Павел Дуров? Ти да не работиш в ЦРУ?

преди 20 минути, communismatic написа:

Дискусията с Иван започва да придобива титанични размери. Иване, ти да не би да имаш понятие кой стои зад поръчките срещу Тръмп, Навални, Болтън, Джорджеску и Павел Дуров? Ти да не работиш в ЦРУ?

Нормално, с подобен титан на мисълта като теб, на който му трябваше ден за да схване връзката между политически репресии и обокновенни откачалки, как да протече?

Съжалявам че ти се налага да полагаш титанични усилия, ама толкова си можеш.

Нормално, с подобен титан на мисълта като теб, на който му трябваше ден за да схване връзката между политически репресии и обокновенни откачалки, как да протече?

Да, де. Питам те, ти що реши, че тия дето са гърмяли по Тръмп са "откачалки"? Имаш ли някакви реални доказателства? Примерно, да не си запознат с полицейското разследване в САЩ? Щото ако тръгна по тая малоумна логика, то и Навални не е убит, а е умрял, понеже е боледувал в затвора. 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Съжалявам че ти се налага да полагаш титанични усилия, ама толкова си можеш.

Да, де. То се вижда с просто око, на кой му се налага, да полага "титанични усилия". И всеки случай не съм аз, де. 😆

преди 3 часа, communismatic написа:

Ми, мисля, че съм ти дал доста събития, които са се случили преди руснаците да ни обявят за неприятелска държава. Не знам, вдяна ли, не вдяна ли...

Обаче като си ги нагласи по хронология, ти се сториха малко, нали?
Защото поне половината са се случили след 5 март 2022 г.

Затова ли започна да си измисляш и пресоли манджата? 
Детска му работа...

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де. Питам те, ти що реши, че тия дето са гърмяли по Тръмп са "откачалки"? Имаш ли някакви реални доказателства? Примерно, да не си запознат с полицейското разследване в САЩ? Щото ако тръгна по тая малоумна логика, то и Навални не е убит, а е умрял, понеже е боледувал в затвора. 

Да, де. То се вижда с просто око, на кой му се налага, да полага "титанични усилия". И всеки случай не съм аз, де. 😆

Едни умират в затвора други падат от прозорците. Страна на неограничените възможности....в която да умреш ако си противник на управляващите.

Един или двама от атентаторите срещу Тръмп са заловени и ги съдят.

Колко открити противници има Путин в нефашистката си държава? Не знаеш или те е срам да отговориш?

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Обаче като си ги нагласи по хронология, ти се сториха малко, нали?

Що реши, че са малко? Санкционираш руснаците, замразяваш им активите, освен това им блокираш и въздушното пространство тук? Това малко ли е? Ти какво очакваш, да направят руснаците? 

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Затова ли започна да си измисляш и пресоли манджата?

Кво стана със Солженицин и Резун? Пак ли избяга позорно от темата, както във всички предишни 2000 пъти? Кажи, че си един жалък тип и просто да приключа всякакви опити за дискусия с теб. То е пределно ясно, че през живота си не си прочел и една книга. Поне да не се хабя напразно...

преди 2 минути, BANKATA написа:

Едни умират в затвора други падат от прозорците.

Извинявай, нещо не ми разбра въпроса ли? Откъде реши, че тия дето са думкали по Тръмп са "откачалки", а не е политическа поръчка? Колко пъти да те питам едно и също нещо? Не ти ли писна постоянно, да те слагам на мястото ти? Поне се защити като хората...

Един или двама от атентаторите срещу Тръмп са заловени и ги съдят.

Да? И? Това какво по-точно трябва да означава?

Колко открити противници има Путин в нефашистката си държава?

Ми, айде провери нещо за партията "Яблоко". Сигурен съм, че дори не си я и чувал. Иначе... много сме наясно с нещата.

преди 11 минути, communismatic написа:

Кво стана със Солженицин и Резун? Пак ли избяга позорно от темата, както във всички предишни 2000 пъти? Кажи, че си един жалък тип и просто да приключа всякакви опити за дискусия с теб. То е пределно ясно, че през живота си не си прочел и една книга. Поне да не се хабя напразно...

Изпрати ли двата си реда "доказателства" на руското министерство на образование... да не мъчат повече децата с тия измишльотини?

току-що, plamen.spam написа:

Изпрати ли двата си реда "доказателства" на руското министерство на образование... да не мъчат повече децата с тия измишльотини?

Т.е. за пореден път биеш отбой? Нали уж беше много силен по тая тема? Има ли изобщо някаква тема, по която да си компетентен? Щото до момента тоталната ти неадекватност направо шашка на моменти.

преди 2 часа, Zolin написа:

Нищо не каза бабо Слидерумка за морето и неговите трудови хора 

На море ще се ходи таз година през октомври, или даже ноември, посещението ще е работно. Топнах се няколко пъти в басейни, които ни бяха осигурени в дворовете на къщи за гости и толкова, където квартирувахме. Другаде във вода съм се топил само в банята, след работа. Таз година няма почивка.

П.С. Абе гейпросащесср трололинките, що споменават само няколкото световно известни предатели, които са избягали от СССР. Аз не знам предатели някъде доволно да са останали да живеят в страна, чийто интереси са предали, освен в България, където не само ни предават, но и ни управляват.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

На море ще се ходи таз година през октомври, или даже ноември, посещението ще е работно. Топнах се няколко пъти в басейни, които ни бяха осигурени в дворовете на къщи за гости и толкова, където квартирувахме

Тва е било преди 89г другарко нещо ви заби съветския комп

преди 1 час, В. Велев написа:

May be an image of text

Добре е че си заминавате

Може да бъде изображение с 8 души и текстово съобщение

преди 25 минути, communismatic написа:

Що реши, че са малко? Санкционираш руснаците, замразяваш им активите, освен това им блокираш и въздушното пространство тук? Това малко ли е? Ти какво очакваш, да направят руснаците? 

Извинявай, нещо не ми разбра въпроса ли? Откъде реши, че тия дето са думкали по Тръмп са "откачалки", а не е политическа поръчка? Колко пъти да те питам едно и също нещо? Не ти ли писна постоянно, да те слагам на мястото ти? Поне се защити като хората...

Да? И? Това какво по-точно трябва да означава?

Ми, айде провери нещо за партията "Яблоко". Сигурен съм, че дори не си я и чувал. Иначе... много сме наясно с нещата.

И като ми я даваш тази партия имаш ли представа какво се случва с тях когато надигнат вой? В затвора. Блокиране на кандидати в Москвя и т.н.

Не не са фашисти в Русия изобщо.

А протести срещу войната, ден след ден.

В затвора.

Точно така, както и тоя дето е надал вой срещу Доналд Тръмп. Поредният автогол, който си вкарваш... 

Не не са фашисти в Русия изобщо.

Именно, да. Както и в САЩ. Освен това, лидера на "Ябълка" Николай Рибаков си е на свобода. Явлински и Слабунова също са на свобода. 

Сега, последно. Тия дето задържат опозиционери фашисти ли са или не? Щото до момента ти тотално по никакъв начин не доказваш, че има някаква разлика между САЩ и Русия. И в едните случаи има политически поръчки, и в другият? Смяташ ли тая година, да докажеш, че има някаква разлика? Щото до момента май само се излагаш... :) 

Гаврата направо е с пълна сила...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.