Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, plamen.spam написа:

Ако изкараш по-подробни данни, дали няма да се разбере, кой е носил отговорност?
Дали е било пропуск в процедурата или в документите, или в нещо друго?

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Твърдиш, че съм лъжец? Кой смята Иван за виновен за приватизацията на бензиностанцията? Костов или агенцията? Искам точен отговор, понеже за пореден път ставаш за кашмер...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 5 минути, communismatic написа:

Брато, пий си хапчетата. Я ми обясни, ама искам много точно, да ми обясниш... по логиката на Иван кой е виновен за приватизацията на бензиностанцията? Костов или агенцията за приватизацията? Нали уж следиш спора ни? Копваш това, копваш онова... Дай да видим?

😆😆😆😆😆😆

Кажи първо за поръчката за Тръмп, че ми стана много смешно? Байдън трябваше открито да си признае? 😆

Това вече какви поръчки ти се въртят в кратуната не мога да гадая. Бях пределно ясен в последният си пост, ама ти пак не четеш с разбиране.

току-що, BANKATA написа:

Това вече какви поръчки ти се въртят в кратуната не мога да гадая. Бях пределно ясен в последният си пост, ама ти пак не четеш с разбиране.

Е как? Нали гърмяха по Доналд Тръмп. Ти твърдиш, че това бил някакъв "хахо" и това нямало нищо общо с политическа поръчка от страна на хората на Байдън и Камала Харис. Затова те питам, ти как разбра, че той е "хахо"? Отговора ти беше, че това била официалната позиция на властта. Ми, тя властта беше у Байдън. Т.е. ти искаш самият Байдън, да си признае, ако е поръчвал Тръмп? 

😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? Твърдиш, че съм лъжец? Кой смята Иван за виновен за приватизацията на бензиностанцията? Костов или агенцията? Искам точен отговор, понеже за пореден път ставаш за кашмер...

Пропуски в какво? 

Питах те няколко пъти по въпроса. Как си мислиш че протича един търг ?

Обявяват цена от 1000 лева примерно за бензиностанцията, идва някакъв пич с 2-3 хил. налични. и щом цената стигне 3000 го изхвърлят от търга понеже не може да участва по-нагоре. Някаква такава глупост трябва да ти е в главата.

преди 1 минута, communismatic написа:

Е как? Нали гърмяха по Доналд Тръмп. Ти твърдиш, че това бил някакъв "хахо" и това нямало нищо общо с политическа поръчка от страна на хората на Байдън и Камала Харис. Затова те питам, ти как разбра, че той е "хахо"? Отговора ти беше, че това била официалната позиция на властта. Ми, тя властта беше у Байдън. Т.е. ти искаш самият Байдън, да си признае, ако е поръчвал Тръмп? 

😆😆😆

Нали сега Тръмп е президент бре, дали пък нямаше да извади наяве подобни дивотии срещу любимците си? Кое ТВУ си завършил ? Много си зле наистина.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Как си мислиш че протича един търг ?

Извинявай, мисля, че бях прекалено ясен, когато ти обясних, че подобни далавери се правят с подставени лица. Просто тия дето им дърпат конците, няма как да докажат, че имат подобни средства. Относно търга, пределно е ясно, че подставеното лице няма никакви финансови средства, той няма никакво образование и т.н. Печели търга, всичко е шест плюс. Що Костов и Пушкаров не са направили някаква проверка, тоя човек дали изобщо има възможност, да ръководи бензиностанцията, а не е някакъв най-обикновен "бушон"? Щото ако Костов и Пушкаров не са хора, дето да им мине подобно нещо през главата, то изобщо за какво са там? Каква функция изпълняват? 

Благодаря ти много, че се върна на тази тема... :) 

преди 6 минути, communismatic написа:

Кой смята Иван за виновен...

Ти сериозно ли очакваш, аз да ти кажа, кой какво си бил мислил?

Извинявай, мисля, че бях прекалено ясен, когато ти обясних, че подобни далавери се правят с подставени лица. Просто тия дето им дърпат конците, няма как да докажат, че имат подобни средства. Относно търга, пределно е ясно, че подставеното лице няма никакви финансови средства, той няма никакво образование и т.н. Печели търга, всичко е шест плюс. Що Костов и Пушкаров не са направили някаква проверка, тоя човек дали изобщо има възможност, да ръководи бензиностанцията, а не е някакъв най-обикновен "бушон"? Щото ако Костов и Пушкаров не са хора, дето да им мине подобно нещо през главата, то изобщо за какво са там? Каква функция изпълняват? 

Благодаря ти много, че се върна на тази тема... :) 

Хайде пак да ти го задам по-просто въпроса. не е ли редно в търга да бъде допуснат всеки който разполага с парите за началното наддаване ?

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Ти сериозно ли очакваш, аз да ти кажа, кой какво си бил мислил?

Т.е. ти твърдиш, че аз лъжа, обаче нямаш никакво понятие кой каква позиция е изразявал. ОК, разбрах... 😆

току-що, BANKATA написа:

Хайде пак да ти го задам по-просто въпроса. не е ли редно в търга да бъде допуснат всеки който разполага с парите за началното наддаване ?

Ти кое не разбра, че тоя човек не е имал абсолютно никакви средства!? НИКАКВИ!? Взели са му апартамента даже. Това личи от интервюто на Пушкаров!? Кво има да се коментира повече!?

преди 1 час, communismatic написа:

това за Агенцията по приватизация бяха твърдения на Иван, а не мои.

Това истина ли е или лъжа?

Това истина ли е или лъжа?

Ми не знам, нали пишеш, че аз лъжа. Айде докажи, че е било мое твърдение? Щото аз открай време твърдя, че виновниците са Иван Костов и Пушкаров. Интересно, как аз съм намесил именно агенцията за да оправдая Костов. Много ще ми е интересно, как ще го докажеш. 

Сега, последно... Кой лъже? Аз или ти?

преди 2 минути, communismatic написа:

Ти кое не разбра, че тоя човек не е имал абсолютно никакви средства!? НИКАКВИ!? Взели са му апартамента даже. Това личи от интервюто на Пушкаров!? Кво има да се коментира повече!?

И как стигна до този извод че няма средства ?

Може да е нямал ДОСТАТЪЧНО пари. Как реши че е нямал НИКАКВИ. Хайде обясни!

току-що, BANKATA написа:

И как стигна до този извод че няма средства ?

Ми току що го написах. Това е твърдението на Пушкаров, а не мое. Бях ти постнал дори част от интервюто.
1.jpg

Пак ли Костов не е виновен? Пак е бил подведен сигурно?

току-що, communismatic написа:

Ми не знам, нали пишеш, че аз лъжа. Айде докажи, че е било мое твърдение?

Не помниш ли, че вече доказах, как компетентно и убедено обясняваше, какви са били задълженията на Агенцията по приватизация... преди изобщо да е приет закона, с който е създадена?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми не знам, нали пишеш, че аз лъжа. Айде докажи, че е било мое твърдение? Щото аз открай време твърдя, че виновниците са Иван Костов и Пушкаров. Интересно, как аз съм намесил именно агенцията за да оправдая Костов. Много ще ми е интересно, как ще го докажеш. 

И МС и агенцията по приватизация също обвини.

Не помниш ли, че вече доказах, как компетентно и убедено обясняваше, какви са били задълженията на Агенцията по приватизация... преди изобщо да е приет закона, с който е създадена?

Извинявай, ти тая година ще влезеш ли малко в час? Смяташ ли изобщо да почнеш, да влизаш малко в час?! ПОНЕ МАЛКО?! Казах ти, да проследиш кой каква теза е защитавал. Аз написах, че дори и далаверата да е правена от въпросната агенция, то това ще означава, че Костов и Пушкаров носят също вина, защото МС седи зад агенцията.

Тук имам чувството, че съм в някакъв психодиспансер. Все някой нещо не е разбрал...

преди 1 минута, BANKATA написа:

И МС и агенцията по приватизация също обвини.

Кажи кво стана с далаверата? Костов виновен ли е? Или пак е невинен?

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми току що го написах. Това е твърдението на Пушкаров, а не мое. Бях ти постнал дори част от интервюто.
1.jpg

Пак ли Костов не е виновен? Пак е бил подведен сигурно?

Да, това че не е имал 30 млн, става ясно, ама как от всичко се разбира че няма НИКАКВИ пари и не е трябвало да бъде допуснат? Никак.

За какво му вземат апартамента и дали е спечелил, пак не става ясно, ама спекулираш.

току-що, BANKATA написа:

За какво му вземат апартамента и дали е спечелил, пак не става ясно, ама спекулираш.

T.e. oт интервюто на Пушкаров не става ИЗОБЩО ясно, че цялата сделка е била тотален провал и оня не е имал и една стотинка!?!?!??!?!??!?!?!?!?! 😆😆😆😆😆😆😆

T.e. oт интервюто на Пушкаров не става ИЗОБЩО ясно, че цялата сделка е била тотален провал и оня не е имал и една стотинка!?!?!??!?!??!?!?!?!?! 😆😆😆😆😆😆😆

Както ти казах някоко пъти ((Пушкаров също) става ясно че е била комична, но и че е имало някаква далавера

Да, то се очаква и от Пушкаров направо да си признае, че са захлебили яко от сделката за въпросната бензиностанция. По-горе пък... Властта била на мнение, че поръчката срещу Тръмп не била политическа. Явно се очаква от бай Иван, да излезе Байдън и да си признае, че е поръчал Тръмп(инатора)!?

Много наивници имало по страната и света. И живота е хубав... 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Аз написах, че дори и далаверата да е правена от въпросната агенция, то това ще означава, че Костов и Пушкаров носят също вина, защото МС седи зад агенцията.

Не помниш ли, че описа задълженията на Агенцията за приватизация, че се възмущаваше за какво им били плащали... преди изобщо да са съществували?

Не помниш ли, че описа задълженията на Агенцията за приватизация, че се възмущаваше за какво им били плащали... преди изобщо да са съществували?

Извинявай, човеко, който не лъже... Зададох ти въпрос. Аз каква теза защитавах и Иван каква теза защитаваше? Искам отговор. Ако не можеш, да отговориш... поне си признай, че си един жалък лъжец, дето освен да пише тъпотии, за друго не го бива.

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, то се очаква и от Пушкаров направо да си признае, че са захлебили яко от сделката за въпросната бензиностанция. По-горе пък... Властта била на мнение, че поръчката срещу Тръмп не била политическа. Явно се очаква от бай Иван, да излезе Байдън и да си признае, че е поръчал Тръмп(инатора)!?

Много наивници имало по страната и света. И живота е хубав... 😆

Пак този Байдън. Ама нали сега Тръмп е президент. Може би прикрива Байдън. Това трябва да е, шъ знаеш

преди 3 минути, В. Велев написа:

Бягате по тъча нещо...

какво да го правя, сам се насади на пачи яйца, и сега бага по тъча

току-що, BANKATA написа:

Това трябва да е, шъ знаеш

Иване, умно момче такова... кой беше на власт, когато думкаха по Доналд Тръмп?

Цитат

Покушението срещу Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединените американски щати и кандидат на Републиканската партия за президентските избори през 2024 г., е извършено на 13 юли 2024 г., когато е прострелян в дясното ухо по време на предизборен митинг близо до Бътлър, Пенсилвания

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.