Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 21 минути, communismatic написа:

Т.е. отново няма да получа отговор.. 😆

И отново...

преди 8 часа, plamen.spam написа:

Когато потвърдиш, че документът не е фалшив, ще ти обясня.
Ако е фалшив, няма абсолютно никакъв смисъл. Няма да има нужда от обяснение.

Елементарна логика.
Толкова е елементарна, че дори ти би трябвало да я разбереш.

преди 22 минути, communismatic написа:

Верно? Трябваше да го напиша за теб още по-елементарно. Явно е било доста сложно за разбиране. Приемам критиката, положението ти е доста тежко, не се съобразих навреме. 😆

При изчетени два вагона историческа литература, би трябвало да си наясно какво означава хронология

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 часа, communismatic написа:

Тъй. 2022-ра... СВО, руските окупатори нападат украинските герои, санкциите работят, руската икономика направо е смазана, европейската е в разцвет.
Януари 2022 - 133,41 лв
Февруари 2022 - 109,88 лв
Март 2022 - 113,77 лв
Април 2022 - 142,59 лв
Юни 2022 - 141,36 лв
Юли 2022 - 186,17 лв
Август 2022 - 297,89 лв
Септември 2022 - 353,21 лв
Октомври 2022 - 233,36 лв

Ноември 2022 - 123,01 лв
Декември 2022 - 146,09 лв

Извинявай, форумно недоразумение такова... тук къде виждаш, някой някога да е писал, че СВО-то е преди януари и февруари 2022-ра? 😆😆😆😆😆😆

преди 3 минути, plamen.spam написа:

И отново...

Да? Чакам си отговорчето. Няма проблем, ще си изчакам. Ако ти не можеш, нека Иван Умния да напише нещо по темата. Или оня от снощи, дето виеше на умряло... То въпроса е да ви се хиля на акъла, все ми е тая кой ще го пише. 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Извинявай, форумно недоразумение такова... тук къде виждаш, някой някога да е писал, че СВО-то е преди януари и февруари 2022-ра? 😆😆😆😆😆😆

Да? Чакам си отговорчето. Няма проблем, ще си изчакам. Ако ти не можеш, нека Иван Умния да напише нещо по темата. Или оня от снощи, дето виеше на умряло... То въпроса е да ви се хиля на акъла, все ми е тая кой ще го пише. 😆

Снощи ти виеше на умряло. И онзи ден, и по-онзи.

преди 9 минути, communismatic написа:

Да? Чакам си отговорчето. Няма проблем, ще си изчакам.

Ще почакаш, докато изясниш истинността на документа.

преди 9 минути, communismatic написа:

Ми...

spacer.png

Плиткоумни гълъбе, хронологията с цените всъщност е:

Януари
Февруари
СВО
Март
и т.н.

Цената обикновено се определя в първия ден на месеца.

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Ми...

Да? През 2022-ра започна СВО-то? Нещо неясно? 😆

Пламене, ясно ми е, че си с основно образование, ама... не ти ли писна, да лъжеш и мажеш след всяка простотия, която постваш? То твойто направо бие на шизофрения... 😆

Януари
Февруари
СВО
Март
и т.н.

Аз съм 100% сигурен, че ти и за цените си супер наясно. До момента абсолютно го доказваш. 😆

Ще почакаш, докато изясниш истинността на документа.

Да. Няма да е от факта, че изобщо нямаш грам идея, какъв е тоя документ. Тц... няма да е от това. 😆

Баси неадекватното създание... 😆😆😆

преди 5 минути, BANKATA написа:

Снощи ти виеше на умряло. И онзи ден, и по-онзи.

Отговор ще получа ли за документа на Пламен Умния? Нещо пак биеш отбой? Що така? Ти си толкова умно момче...

преди 1 минута, communismatic написа:

Отговор ще получа ли за документа на Пламен Умния? Нещо пак биеш отбой? Що така? Ти си толкова умно момче...

Трябва ли да отговарям за постовете на някой друг?

преди 4 минути, communismatic написа:

Да. Няма да е от факта, че изобщо нямаш грам идея, какъв е тоя документ. Тц... няма да е от това. 😆

Документът фалшив ли е?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Трябва ли да отговарям за постовете на някой друг?

Не, просто искам, да ти се хиля на акъла. И ти си като Пламен, а той очевидно няма да отговори на въпроса. Просто, ти си ми под ръка... 😆

току-що, plamen.spam написа:

Документът фалшив ли е?

Кво смяташ, че ще постигнеш, задавайки тия тъпи въпроси? Ще си дадеш повече време преди агонията? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, просто искам, да ти се хиля на акъла. И ти си като Пламен, а той очевидно няма да отговори на въпроса. Просто, ти си ми под ръка... 😆

Кво смяташ, че ще постигнеш, задавайки тия тъпи въпроси? Ще си дадеш повече време преди агонията? 😆

Плоскоземците не спират да се хилят на онези които мислят земята за кръгла.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Плоскоземците не спират да се хилят на онези които мислят земята за кръгла.

Ти така ли правиш с моите постове? 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Приключи я. Лесно е.

Приключи я. Лесно е.

Ми, отговорих ти. Сега, дали си вдянал вече е отделна тема. Но все тая. Ясно ми е, че идея нямаш какъв е тоя документ. Не съм имал изобщо високи очаквания към теб. 

преди 27 минути, plamen.spam написа:

Януари
Февруари
СВО
Март
и т.н.

Цената обикновено се определя в първия ден на месеца.

Извинявам се за наместа, но @communismatic не такъв. А много добре обигран трол. Той е от кръга на Александър Сивилов, когото го направиха професор в СУ.

А каква е връзката? Ако на някого му се чете (може и с автоматичен преводач) има брилянтна статия ( на английски) за Сивилов и как е "станал" професор. За неговата връзка с VIA EVRASIA и екосистемата:  Отдел ↔ VIA EVRASIA ↔ YouTube!!!

Ето статията: Цялата

А в друга тема ще пиша по-подробно.

П.П.

Ще пробвам с линк!

Professor Wikipedia: How Bulgaria’s “Harvard” Handed a Professorship to a Pro-Kremlin YouTuber | by Chris Kubecka de Medina | Oct, 2025 | Medium

Professor Wikipedia: How Bulgaria’s “Harvard” Handed a Professorship to a Pro-Kremlin YouTuber

преди 2 минути, БаалБек написа:

Извинявам се за наместа, но @communismatic не такъв. А много добре обигран трол. Той е от кръга на Александър Сивилов, когото го направиха професор в СУ.

А каква е връзката? Ако на някого му се чете (може и с автоматичен преводач) има брилянтна статия ( на английски) за Сивилов и как е "станал" професор. За неговата връзка с VIA EVRASIA и екосистемата:  Отдел ↔ VIA EVRASIA ↔ YouTube!!!

Ето статията: Цялата

А в друга тема ще пиша по-подробно.

😆😆😆😆😆😆

За първи път в историята на Европа, от началото на новото хилядолетие българите изпадат от топ 20 страни по население в Европа. През хилядолетната си история, България никога не е била извън тази класация по население в Европа. Но след 2000 година, това се променя! Имаме прецедент в историята ни, като народ, за който никой не говори!
Ако българите бяха запазили прираста на население, който е имала Народна Република България, то през 2100 г. щяхме да бъдем 15,6 милиона души.

Ако нямаше комунизъм и все още съществуваше Царство България, запазвайки прираста на население от това време, то през 2100 г. щяхме да сме 37,6 милиона души......

https://www.facebook.com/photo/?fbid=4220996771511633&set=a.1380463532231652

преди 16 минути, nnnkjkklllk; написа:

Ако българите бяха запазили прираста на население, който е имала Народна Република България, то през 2100 г. щяхме да бъдем 15,6 милиона души.

Тоя е много наясно с нещата... 😆

преди 2 часа, plamen.spam написа:

Документът фалшив ли е?

Отговорих ти, тоя дето още се чуди, какви оправдания да даде само и само да не признае, че няма никаква идея какви тъпотии твърди си ти. Ако искаш, задай пак още 20-30 пъти един и същ малоумен въпрос, барем някой по-умен да ти се върже. Гледам, че ПП-ДБ ти е дал палче нагоре, явно наистина е клъвнал на тезата ти, че ще ми отговориш.

преди 33 минути, communismatic написа:

Отговорих ти, тоя дето още се чуди, какви оправдания да даде само и само да не признае, че няма никаква идея какви тъпотии твърди си ти. Ако искаш, задай пак още 20-30 пъти един и същ малоумен въпрос, барем някой по-умен да ти се върже. Гледам, че ПП-ДБ ти е дал палче нагоре, явно наистина е клъвнал на тезата ти, че ще ми отговориш.

и отново:

преди 6 часа, plamen.spam написа:

Аз знам какво съм постнал и мога да го обясня

Пламен толкова много иска да обясни всичко това, което твърди... а толкова все нещо да му пречи, да го стори. 😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Пламен толкова много иска да обясни всичко това, което твърди... а толкова все нещо да му пречи, да го стори. 😆

Аз не твърдя нищо. Документите говорят.
Но ще има ли смисъл да обяснявам, ако документът се окаже фалшив? 

Да, те и документите говориха, че курса бил 1 към 10, доколкото си спомням. После пак избяга като на*ран... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Да, те и документите говориха, че курса бил 1 към 10, доколкото си спомням. После пак избяга като на*ран... 😆

Документите показаха, че свободният уличен курс по това време е стигал до 1 към 20-25. Забрави ли? 

Документите показаха, че свободният уличен курс по това време е стигал до 1 към 20-25. Забрави ли? 

Ааааа... свободният уличен курс. ОК, щото разликата между реалният и уличният курс не е особено малка. Не знам, дали имаш понятие от тъпотиите, дето ги ръсиш, ама... Карай, не ти е за първи път, да пишеш глупости.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.