Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, communismatic написа:
на 26.10.2025 г. в 21:56, plamen.spam написа:

Поне до средата на 1957 г. с Гърция все още не е постигната спогодба за конкретния начин на покриване на репарациите.

Пича е 100% сигурен в твърденията си... 

Има ли спогодба до средата на 1957 г. - НЕ, значи твърдението ми е вярно.

преди 8 минути, communismatic написа:

...И последното пак няма нищо общо с новата мантра, която подхваща...
-------------
Е, важното е, че човека е супер наясно с нещата. То си личи... 😆

на 29.10.2025 г. в 13:05, plamen.spam написа:

За разлика от теб обаче, положих усилия и намерих достоверна информация. Да, вярно е, че  в началото се доверих на непотвърдени мнения и статии, но в крайна сметка "сглобих парчетата" и научих много повече, отколкото ти някога си знаел по темата. А ти през това време, се запъваше като магаре на мост, заради лъжливите си спомени.

... и продължаваше да блъскаш кубчето в кръглия отвор.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Ти верно ли продължаваш, да поддържаш тезата, че си бил прав през цялото време? Ти верно ли си толкова жалък? От постовете ти личи, че изобщо нямаш никакво понятие, какво точно се е случило, та затова и през 10 минути си мениш мнението... Баси жалкото създание, и продължава да лъже и маже. 😆

преди 10 часа, communismatic написа:

Кво задължение? Просто целя да те изкарам извън зоната ти на комфорт, и си го постигнах. Идеята е просто да ви накарам, да разсъждавате, а вие понеже не можете, та затова и ставате за кашмер. Същото упражнение го проведох и с Дзвяра малко по-рано... Той изведнъж даже спря да пише...

Айде, приятна вечер. Доказа, че си умно момче...

И що мислиш, че някой се интересува какво целиш? Пича сериозно вярва, че е способен да извади някой извън зоната му на комфорт. 😆 Болен мозък, който е забравил, че пише в форум където хората влизат да прочетат мненията на другите и да споделят някаква информация или просто да напишат коментар. А нашия психопат комунистчето, вадил хората от зоната им на комфорт, моля? 😆😆😆 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 2 минути, "Саша" написа:

И що мислиш, че някой се интересува какво целиш?

Aми щом самият ти си признаваш, че ми дириш постовете из другите форуми, определено съм успял. Явно много ме мразиш... :) 

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Това момче наистина вярва, че вселената е communismatico-центрична 🤦‍♂️

Абсолютно нищо не вярвам, просто ти лъжеш като "ром" от автогарата, биеш ми се в гърдите, колко много знаеш и аз ти изкарах кирливите ризи на показ. "На зла круша - зъл прът!" е казал българският народ. Колкото до тираджията-гербер, той все казва, как аз не съм му важен и прочее... а над 200 пъти писа, как ме дирил из другите форуми, даже и му бях изкарал клиповете из YouTube канала, беше си снимал форума... после канала му рязко изчезнА. Оня си го беше дропнал от срам... 

Форум пълен с болни хора общо-взето...

преди 3 минути, communismatic написа:

Абсолютно нищо не вярвам, просто ти лъжеш като "ром" от автогарата, биеш ми се в гърдите, колко много знаеш и аз ти изкарах кирливите ризи на показ. "На зла круша - зъл прът!" е казал българският народ.

Добре ти се получават речите пред огледалото. 👏

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Добре ти се получават речите пред огледалото. 👏

Е, то се видя... кво да коментираме. Факта, че все още отричаш, че буквално хал-хабер си нямаш по въпросната тема, говори красноречиво, за какъв жалък човек става дума. Малко като костовиста, дето и той беше супер наясно с нещата около Русия, та се наложи, да лъже и маже, че да си натъкми... "вижданията".

преди 1 час, communismatic написа:

Сега вече не е агнешко месо, а агнета и шилета

И си вярваш? Ми то вече няма такива в България за приплод, к'во остана за износ...

преди 1 минута, цър-вул написа:

И си вярваш? Ми то вече няма такива в България за приплод, к'во остана за износ...

Виждам, че доста адекватно се включваш в дискусията... Както обикновено, естествено.

преди 2 часа, communismatic написа:

Е, то се видя... кво да коментираме. Факта, че все още отричаш, че буквално хал-хабер си нямаш по въпросната тема, говори красноречиво, за какъв жалък човек става дума. Малко като костовиста, дето и той беше супер наясно с нещата около Русия, та се наложи, да лъже и маже, че да си натъкми... "вижданията".

Блъскай кубчето, бий комплексите... все в нещо ще успееш.

преди 17 минути, plamen.spam написа:

Блъскай кубчето, бий комплексите... все в нещо ще успееш.

Е, комплексаря мисля, че е ясно кой е. Оня дето грам понятие няма по историческите теми, а се изкарва много знаещ. Вади документи, статистики ала-бала...  Разбира това което поства... Нали? Доста НЕкомплексарско... :) 

преди 5 часа, communismatic написа:

Е, комплексаря мисля, че е ясно кой е. Оня дето грам понятие няма по историческите теми, а се изкарва много знаещ. Вади документи, статистики ала-бала...  Разбира това което поства... Нали? Доста НЕкомплексарско... :) 

Твоите знания и спомени вече се разбра колко струват...

Кокич липсва в темата за соца.     Комсомолецът вероятно пак отглежда картофи в Пернишките села.      Изненадани няма.   

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Твоите знания и спомени вече се разбра колко струват...

Абсолютно се разбраха, да. Видяхме ти постовете тая сутрин, от тогава не смееш, да напишеш нищо... Доста добри "спомени" имам. :) 

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Объркани, като предишните ти.

Е, не са объркани. Просто дадох цитати, в които ти твърдиш коренно различни неща от сегашните. Иначе... много ги разбираш нещата... даже и си си го изтъпанил на подписа. Както и да е... Пак доказа, че си жалък и смешен, ама отдавна съм ти свикнал. Друго да искаш, да ни споделиш? Някой документ примерно? Или статистика? 😆

преди 14 минути, communismatic написа:

Доста добри "спомени" имам.

Изключително правилно решение, да ги сложиш в кавички.
Респект!

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Изключително правилно решение, да ги сложиш в кавички.
Респект!

Не, те са в кавички, щото просто ти го спомена, та те цитирам. Не е изненада, че пак не си разбрал... ти кога ли си бил адекватен в тоя живот.

Нашият герой се изявява на много фронтове, ама тука вече е обърнал плочата

image.png.227be8fb430060a81e0590f2c44deecd.png

Явно вече ВиК системата ни е тотално неподдържана, както бях му казал и аз, но той твърдеше, че това са глупости и причината била в "ръждясалите" язовири хахаха 😁

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Язовирите не са ли част от ВиК системата? Умни ми ПП-ДБеецо? 😆 

Откъде идва водата? От Марс, предполагам... 😆

Тоя последния път ми писа ЛС, да не го занимавам... ЩОТО НЕ СЪМ МУ НА НИВОТО! 😆😆😆

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Не те знам от кой сайт си дал инфо този път, но ти и за яйцата мислеше че е истина. 

Пропаганда правиш ти в момента. На едно ниво си с Баалбукащата, Ванката, Дзверо и сие. Снасяш тук всякаква информация, стига тя да очерня Русия, а дали е вярна - това за теб няма значение...

Аз? Какво стана с тецовете и горене на борови иглички и измръзналите пенсионери?  За след започването на СВО ти/ви припомням. Ти, @Joss Bomon, бай Hristo пророкувахте каква тежка зима ще се случи. Нямало да има газ, разбираш ли. Бай Hristo вещаеше, че Виденовата зима ще ни се види като пионерски лагер. С линкове към министерски отговори ви показах, че отечеството е газифицирано под 30%, като това включва и промишлеността.

И кой сее глупости сред народонаселението? Определено сте вие.

Абревиатурата ВИК означава "Водоснабдяване и канализация". Тя се отнася за системите, които доставят питейна вода до домакинствата и отвеждат отпадните води. 

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Абревиатурата ВИК означава "Водоснабдяване и канализация". Тя се отнася за системите, които доставят питейна вода до домакинствата и отвеждат отпадните води. 

Ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Ти имаш ли представа, как водата стига до чешмата ти? Не ти ли е минавало през умнокрасивият мозък, че язовира ти доставя вода чрез тръбите? Т.е. че язовира е част от цялата система. Или поначало си безкрайно умен, та да не ти е минавало през акъла? 😆

Цитат

„Водоизточниците, включително язовирите, от които се подава вода за питейно-битови нужди, се предоставят за ползване на ВиК операторите с разрешително за водовземане.“

Иначе... много ме кефи, как тук ме мразят абсолютно всички. Тираджията ме дири из другите форуми, Пламен Умния... му се наложи, да си отдели от ценното време, да изгледа едночасово предаване в интернет, за да ме "обори", тоя пък ме дири из erepublik... Общото между тримата е, че са на един акъл.

Гласоподавател на ПП-ДБ му кажи... и повече не го обиждай.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.