Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Aха. И съвсем случайно почна, да посещаваш и други форуми... Мда, ясно... Това е обяснението на един високообразован тираджия, който не гласува за Бойко Борисов и който не смята, че МетодИ е един от двамата братя (от различни майки), които са създали глаголическата азбука... 

Иначе, умният и психичноздрав тираджия говори за "болна душичка"... Забавно. :) 

АХАХАХАХА :lol6: Златен си,  😆 Мразиш ли ме? 😆

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Аз съм 100% сигурен, че никой човек на света, не изпитва омраза към теб.  Просто си толкова примитивен, че си по-скоро смешен и жалък... Колкото до омразата... аз не търча из други форуми, за да търся компромати срещу някои хора... Нали? Щото такива хора по принцип изпитват омраза. Обяснявам ти го като на бавноразвиващ, влизам ти в положението, просто...

аз не търча из други форуми, за да търся компромати срещу някои хора...

Не смяташ ли, че това е най евтиния начин да бъдеш локализиран и съответно неутрализиран?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не смяташ ли, че това е най евтиния начин да бъдеш локализиран и съответно неутрализиран?

Ми не смятам, щото ми е през оная работа за всички вас...

Аз съм 100% сигурен, че никой човек на света, не изпитва омраза към теб.  Просто си толкова примитивен, че си по-скоро смешен и жалък... Колкото до омразата... аз не търча из други форуми, за да търся компромати срещу някои хора... Нали? Щото такива хора по принцип изпитват омраза. Обяснявам ти го като на бавноразвиващ, влизам ти в положението, просто...

Ти по друг начин не си способен да обясниш защото средата в която си е такава, бавноразвита.... 😆  Вагонетката с книжки, лафката на Шиши в която бачкаш и селото в което живееш.... :lol6: От никой не очква да напишеш нещо адекватно по някоя от темите в форума. Освен да спориш и да се заяждаш с мнението на останалите, друго не сме видяли да напишеш, за смислено - абсурд. 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми не смятам, щото ми е през оная работа за всички вас...

Защо мислиш, че всички нас ни е на оная работа за теб? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Освен да спориш и да се заяждаш с мнението на останалите, друго не сме видяли да напишеш, за смислено - абсурд.

Извинявай, ама... точно ти, да говориш за "смислени" коментари... 😆
Умния, дето беше стигнал до извода, че магистралите били с дупки, щото много превозни средства минавали по тях. 😆😆😆

преди 3 часа, communismatic написа:

от много време насам...

Типични прояви на пинчероподобен.

Едва издържа 8 часа без никой да те "нахрани" в темата и излезе "на улицата" да лаеш и да търсиш внимание. 🤦‍♂️

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Едва издържа 8 часа без никой да те "нахрани" в темата и излезе "на улицата" да лаеш и да търсиш внимание. 🤦‍♂️

Мхм, ти особено най-редовно ме "храниш"... Особено при последните дискусии... 😆😆😆

Извинявай, ама... точно ти, да говориш за "смислени" коментари... 😆
Умния, дето беше стигнал до извода, че магистралите били с дупки, щото много превозни средства минавали по тях. 😆😆😆

Заставам зад всяка една дума написана от мен в този форум. За разлика от теб, аз не твърдя, че съм изчел цяла, пълна до горе вагонетка с книжки, но съм сигурен, че са минимум пет пъти повече от твоите. Ти всеки ден доказваш колко неук си с коментарите дето ги снасяш по цял ден 24/7. Извинявай, но ти не спиш ли ве човек? 😆 Нон-стоп си дежурен тук. 😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

Заставам зад всяка една дума написана от мен в този форум.

Верно? Т.е. магистралите имат дупки, щото минават много автомобили по тях? 😆😆😆

Извинявай, но ти не спиш ли ве човек? 😆 Нон-стоп си дежурен тук. 😆😆😆

Това го твърди болният с 2000-та акаунта... 😆

Верно? Т.е. магистралите имат дупки, щото минават много автомобили по тях? 😆😆😆

Това го твърди болният с 2000-та акаунта... 😆

Точно така, по пътя на логиката е така. Ако не минава никой по пътя, няма да се появят дупки. 🙂 Знам, че пипито ти е слабо за да асимилираш написания от мен отговор, но това го доказа многократно с дискусиите, които всеки губиш.... 

преди 7 минути, plamen.spam написа:

Типични прояви на пинчероподобен.

Хахахаха, кой говори за хранене.

Пламен спама дето никой не го е**ва за 5 копейки :) 

Лай повече, може би бълбукащата да сподели с теб някой цент-долар!

Иначе ще си най обикновен спамер ... Както казвахме в моя край - лай лай кучка... :( 

Точно така, по пътя на логиката е така. Ако не минава никой по пътя, няма да се появят дупки.

Мхм. Аз съм 100% сигурен, че в Гуангджоу постоянно има хора от пътното... минават 200 000 автомобила за два часа и постоянно наливат още и още асфалт... 😆

УНИКАЛЕН! Това момче е същинско форумно бижу... 😆

Мхм. Аз съм 100% сигурен, че в Гуангджоу постоянно има хора от пътното... минават 200 000 автомобила за два часа и постоянно наливат още и още асфалт... 😆

Ти може да си 100% сигурен само в това, че не ставаш нищо друго, освен да ни развеселяваш. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Уникален, колко да е уникален. Виждал той автомагистрали с по 5-6 платна...

преди 1 минута, Zolin написа:

Toчно така началниците ти комуняги, съсипаха сичко. И ти си един от резултатите Нуша

Комунистите били съсипали България? Защо тогава през социализма се живееше по лесно, добре и безгрижно?

Мнозинството от населението имаше къща/апартамент и кола!

Единственото, което можеш да сложиш под този пост е да сложиш дежурното ха-ха :) 

НЯМА да дадеш отговор то е ясно!

току-що, Belefor написа:

Комунистите били съсипали България? Защо тогава през социализма се живееше по лесно, добре и безгрижно?

Мнозинството от населението имаше къща/апартамент и кола!

Единственото, което можеш да сложиш под този пост е да сложиш дежурното ха-ха :) 

НЯМА да дадеш отговор то е ясно!

Какво си живял троле от соц фамилия. Никой не ви брои пропагандите.

преди 13 минути, Belefor написа:

Пламен спама дето никой не го е**ва за 5 копейки :) 

Стига. Това е човека с документите тук. И винаги доказва.... тъкмо обратното, на това, което твърди първоначално.... 😆

преди 2 минути, Zolin написа:

Викаш - личните впечатления са пропаганда? Ходене по 2 пъти на почивка на море и зимата на планина е пропаганда. И ТОВА БЕЗ ЗАЕМИ И РАБОТА НА 2 МЕСТА?

Долен спамер си ти!

Аз просто живея да видя олигофренията и простотията от теб с дежурното ха-ха :) 

И между другото нито майка ми , нито баща ми никога не са били членове или са имали членски книжки на БКП/БСП!

току-що, Belefor написа:

Викаш - личните впечатления са пропаганда? Ходене по 2 пъти на почивка на море и зимата на планина е пропаганда. И ТОВА БЕЗ ЗАЕМИ И РАБОТА НА 2 МЕСТА?

Долен спамер си ти!

Много сънувате зависимите от партията БКП комуняги. Трол на БКП. 

току-що, Belefor написа:

Аз просто живея да видя олигофренията и простотията от теб с дежурното ха-ха :) 

И между другото нито майка ми , нито баща ми никога не са били членове или са имали членски книжки на БКП/БСП!

Цялата фамилия сте БКП. Слуги.

преди 7 минути, Zolin написа:

Типичен гласоподавател на Боко/Шиши ! ;) 

ЕВАЛА!

преди 2 минути, Zolin написа:

Цялата фамилия сте БКП. Слуги.

Ти да не си прилеп? Сляп, тъп и безмозъчен?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.