Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Ти имаш ли представа, как водата стига до чешмата ти? Не ти ли е минавало през умнокрасивият мозък, че язовира ти доставя вода чрез тръбите? Т.е. че язовира е част от цялата система. Или поначало си безкрайно умен, та да не ти е минавало през акъла? 😆

Ти имаш ли представа за услугата водоподаване? Кой я върши и кой стои след това, за да потече от чешмата?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Ти имаш ли представа за услугата водоподаване? Кой я върши и кой стои след това, за да потече от чешмата?

Това какво общо има с тезата за ВиК системата? И тоя ще излезе умнокрасив... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Това какво общо има с тезата за ВиК системата? И тоя ще излезе умнокрасив... 😆

Имаш ли представа какво представлява водоподаване от язовира, кой го извършва и как ти потича водата в чешмата? Защото явно нямаш.

преди 3 минути, parmobil написа:

Имаш ли престава какво представлява водоподаване от язовира, кой го извършва и как ти потича водата в чешмата? Защото явно нямаш.

Брато, ти малоумен ли си? Това какво общо има с тезата за ВиК системата? Дадох дори точен цитат от "Закона за водите"... Баси невменяемите хора в тоя форум.

ПП-ДБееца се активизира. Лайкове а-у. Има вече и съмишленици... 😆

преди 13 минути, communismatic написа:

Ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Ти имаш ли представа, как водата стига до чешмата ти? Не ти ли е минавало през умнокрасивият мозък, че язовира ти доставя вода чрез тръбите? Т.е. че язовира е част от цялата система. Или поначало си безкрайно умен, та да не ти е минавало през акъла? 😆

Има язовири, които се стопанисват от държавните ВиК дружества, но това не е задължително, например язовир Бели Искър се стопанисва от министерството на финансите

С една дума, като си написал, че ВиК системата ни е тотално неподдържана, не се разбира, че язовирите са ръждясали и ги държат изкуствено на 30%

преди 13 минути, communismatic написа:

Иначе... много ме кефи, как тук ме мразят абсолютно всички. Тираджията ме дири из другите форуми, Пламен Умния... му се наложи, да си отдели от ценното време, да изгледа едночасово предаване в интернет, за да ме "обори", тоя пък ме дири из erepublik... Общото между тримата е, че са на един акъл.

Не те диря бе пич, просто ми излизаш, защото също разцъквам играта и си ми в "приятели" дажа, и понеже аз приятелства не предлагам в Erepublik и никога не съм предлагал на никого, значи ти си ме добавил 🤣

Цитат

„Водоизточниците, включително язовирите, от които се подава вода за питейно-битови нужди, се предоставят за ползване на ВиК операторите с разрешително за водовземане.“

Така де, язовирите са водоизточник и се предоставят за ползване на ВиК операторите, и?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

току-що, Gaming_Solutions написа:

Има язовири, които се стопанисват от държавните ВиК дружества, но това не е задължително, например язовир Бели Искър се стопанисва от министерството на финансите

Аха, т.е. щом не било задължително, значи не било част от системата... Ясно... 😆

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

С една дума, като си написал, че ВиК системата ни е тотално неподдържана, не се разбира, че язовирите са ръждясали и ги държат изкуствено на 30%

Е, да. То ти не го разбираш. Нали беше останал с впечатлението, че всички язовири се държат изкуствено на един и същ капацитет. Щото твоят капацитет е много голям, та затова. Все пак имаше и нещо положително от дискусията ни тогава. Поне узна, че и язовирите, и кладенците се пълнят от едно и също място. Щото нямаше хабер.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Не те диря бе пич

Да, де... не ме дириш, та затова и постоянно ми обясняваш, какво съм правил там. Сега даже и скрийншот постна тук. Иначе не ме дири... 😆

На тебе трябва да ти е много скучно. Виждаш какво съм написал, искаш и ти да напишеш нещо за да не си капо и какво правиш, много лесно, не ми цитираш цялото мнение, защото поста ти няма да има смисъл аххаха

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

Така де, язовирите са водоизточник и се предоставят за ползване на ВиК операторите, и?

Ми акъл имаш ли за пет стотинки? 😆

Как водата стига до теб, имаш ли понятие? Баси неадекватното типче... 😆

Те ги използват за водоизточник, ама иначе не е част от системата... 😆😆😆

Изключително умно момче... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Брато, ти малоумен ли си? Това какво общо има с тезата за ВиК системата? Дадох дори точен цитат от "Закона за водите"... Баси невменяемите хора в тоя форум.
ПП-ДБееца се активизира. Лайкове а-у. Има вече и съмишленици... 😆

Аз те питам дали имаш представа какво представлява услугата водоподаване? Явно нямаш!!!

Аз те питам дали имаш представа какво представлява услугата водоподаване? Явно нямаш!!!

Т.е. ти ме питаш неща, които фактически нямат никаква връзка с темата, която дискутираме... Много жалко, щото ПП-ДБ фенчето се надяваше много на теб, та затова и тръгна, да пише. Остана разочарован, горкия... 😆

Между другото, що ме питаш за такива неща? В смисъл... снощи ти зададох някакви въпроси, там пак не ги видя? А ми задаваш други? Странна работа... 😆

току-що, communismatic написа:

Т.е. ти ме питаш неща, които фактически нямат никаква връзка с темата, която дискутираме... Много жалко, щото ПП-ДБ фенчето се надяваше много на теб, та затова и тръгна, да пише. Остана разочарован, горкия... 😆

Между другото, що ме питаш за такива неща? В смисъл... снощи ти зададох някакви въпроси, там пак не ги видя? А ми задаваш други? Странна работа... 😆

Не, ти просто не знаеш, а сееш напапагалени глупости за неподдържани язовири.

Не, ти просто не знаеш, а сееш напапагалени глупости за неподдържани язовири.

Кое не знам, бе, неадекватен? Най-добрият ми приятел бачка във ВиК... На мен ли ще ми говориш за тия работи?
Питам те, що не отговаряш на въпросите от снощи и имаш нахалството, да ми виеш на умряло, що не съм ти отговорил на твоите? Пак ли не ги видя? 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Ми акъл имаш ли за пет стотинки? 😆

Как водата стига до теб, имаш ли понятие? Баси неадекватното типче... 😆

Те ги използват за водоизточник, ама иначе не е част от системата... 😆😆😆

Изключително умно момче... 😆

Напротив, язовирите са част именно от водоснабдителната система. Така е правилно да се каже, а не от ВиК

Напротив, язовирите са част именно от водоснабдителната система. Така е правилно да се каже, а не от ВиК

Аха, а водоснабдителната система част ли е от "Водоснабдяване и канализация"? 😆😆😆😆

Боже, тук положението е много тежко! 😆😆😆

Кое не знам, бе, неадекватен? Най-добрият ми приятел бачка във ВиК... На мен ли ще ми говориш за тия работи?
Питам те, що не отговаряш на въпросите от снощи и имаш нахалството, да ми виеш на умряло, що не съм ти отговорил на твоите? Пак ли не ги видя? 😆

Ми като бачка да ти обясни! Защото май си говорите за ММА, а не за водопадаване.

Ми като бачка да ти обясни!

Костовистчето пак не видя въпроса ми... 😆

Баси жалкото човече... 😆

Аз видях, Матросов, но си в грешка.

Ти може да си видял и баба си, факт е, че абсолютно всеки тук те разбра, че си един изключително жалък и болен тип. Щом стигна до там, да лъжеш и мажеш само и само да "очерниш" руснаците... Кво да коментираме повече. Това дори и Пламен Умния не си го е позволявал, между другото. Оня само се извърта, понеже хал-хабер няма, ама не е стигнал до там, да лъже за цени на елементарни стоки. Той действа по друг начин... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Ти може да си видял и баба си, факт е, че абсолютно всеки тук те разбра, че си един изключително жалък и болен тип. Щом стигна до там, да лъжеш и мажеш само и само да "очерниш" руснаците... Кво да коментираме повече. Това дори и Пламен Умния не си го е позволявал, между другото. Оня само се извърта, понеже хал-хабер няма, ама не е стигнал до там, да лъже за цени на елементарни стоки. Той действа по друг начин... 😆

Драги и особено неостри ми друже, твоето другарче не те посветило в нещата, че ВИК получава и плаща вода на водоподател. Стопляш ли?

Водоподателят не е ВИК. Отивай да си лягаш и осмислиш какво си прочел!

преди 6 минути, communismatic написа:

Аха, а водоснабдителната система част ли е от "Водоснабдяване и канализация"? 😆😆😆😆

Част е, но вече ти обясних, като искаш да кажеш, че язовирите не се поддържат го казваш, а не, че ВиК системата е неподдъжана. За второто по принцип всеки ще те разбере, че говориш основно за водопреносната мрежа

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Част е, но вече ти обясних, като искаш да кажеш, че язовирите не се поддържат го казваш, а не, че ВиК системата е неподдъжана. За второто по принцип всеки ще те разбере, че говориш основно за водопреносната мрежа

Аха, сега се оказа, че е част от системата. Добре... Щото, то и аз твърдях същото. Сега остана и да ми обясниш, що изобщо се включи, че и скрийншотове поства... 😆

преди 5 минути, parmobil написа:

Драги и особено неостри ми друже

Костов, що не отговаряш на неудобни въпроси... Костов? 😆

Аха, сега се оказа, че е част от системата. Добре... Щото, то и аз твърдях същото. Сега остана и да ми обясниш, що изобщо се включи, че и скрийншотове поства... 😆

Мисля, че ти отговорих вече:

Цитат

Чети!

Е, чета, де... Ама не виждам отговор. 😆

Мисля, че ти отговорих вече:

Брато, казвам ти сериозно, иди се метни от някой мост... Честно... Просто ще отървеш родителите си от едно тежко бреме. 😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Е, чета, де... Ама не виждам отговор. 😆

Бавен и особено червений ми друже

Пример със София

Язовир "Искър" се стопанисва от "Язовири и каскади" Те водоподават и продават на "Софийска вода" Стопляш ли? За какво ВиК ми редиш небивалици?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.