Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, communismatic написа:

но умният тираджия естествено е много наясно с нещата.

302666.jpg?size=10917

images?q=tbn:ANd9GcQeJfRTb5kLJdNrELxr0QN

images?q=tbn:ANd9GcSitKjIzZiD7ApPGRi9q6W

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Да, чухме министъра на Полша, който каза, че изобщо нямат никакво намерение, да влизат в Еврозоната, понеже това ще вдигне инфлацията на страната... но умният тираджия естествено е много наясно с нещата. Да приемем еврото, щото сме поели ангажимент. Логика не трябва да се търси, естествено...

Бъдещият министър на Полша, съгласен ли е с това? 

току-що, "Саша" написа:

Бъдещият министър на Полша, съгласен ли е с това? 

Ти питал ли си го или? Щото за пореден път пишеш някакви мега тъпотии, но това не е изненада за никой...

Ти питал ли си го или? 

Не.

преди 1 минута, communismatic написа:

Щото за пореден път пишеш някакви мега тъпотии, но това не е изненада за никой...

Когато свършат аргументите, започва простотията. 😆 Това не е изнена за никой, все пак момчето цяла вагонетка с книжки е чел. 😆😆😆

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Това комуне не забелязва ли, че объркал темите?

Темата за падението ти е тази, т.е. пиша точно където трябва...

току-що, "Саша" написа:

Когато свършат аргументите, започва простотията.

Да, де... на мен ми свършват аргументите, та затова и една година, не можеш, да ми обясниш, какви са ползите от приемането на еврото. По-добре беше, да не се беше включвал изобщо в дискусията, поне отстрани изглеждаш по-малко... елементарен.

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, де... на мен ми свършват аргументите, та затова и една година, не можеш, да ми обясниш, какви са ползите от приемането на еврото. 

От две години чакам да ми обясниш какво ще спечелим, ако се откажем от еврозоната? По-богати ли ще станем?

преди 3 минути, communismatic написа:

По-добре беше, да не се беше включвал изобщо в дискусията, поне отстрани изглеждаш по-малко... елементарен.

Ехаа, сигурно целият свят е елементарен пред теб и твоята вагонетка с книжки? 😆

току-що, "Саша" написа:

От две години чакам да ми обясниш какво ще спечелим, ако се откажем от еврозоната? По-богати ли ще станем?

Обяснил съм ти, не съм виновен, че си тотално неадекватен и не можеш, да разбереш нищо от написаното от мен. Ти си един най-обикновен тираджия, който е и гласоподавател на ГЕРБ. Какво мислене, да се чака от теб? Освен това е доста нагло, да искаш от мен отговор, при положение, че ти самият си тотално неспособен, да дадеш такъв на един най-елементарен въпрос. Искаш да влизаме в Еврозоната, ама даже не знаеш защо. Логика на тираджия общо-взето...

преди 2 минути, "Саша" написа:

Ехаа, сигурно целият свят е елементарен пред теб и твоята вагонетка с книжки?

Е за целият свят надали, ама специално ти... Аз наистина недоумявам, как успяваш, да си пуснеш компютъра. Ти си неспособен дори и на подобно елементарно действие.

преди 6 минути, communismatic написа:

Обяснил съм ти,

Не си способен да отговориш на въпросите ми и затова започна да въртиш изтърканата плоча? 

преди 6 минути, communismatic написа:

Аз наистина недоумявам, как успяваш, да си пуснеш компютъра. 

Не го пускам от някъде, а просто го включвам. 😆 Знам, че това са сложни неща за теб... 😆😆😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Не си способен да отговориш на въпросите ми и затова започна да въртиш изтърканата плоча? 

Ами щом съм посочил, какво лошо ще се случи, ако влезем, напълно логично е (за всеки с две мозъчни гънки), какво хубаво ще се случи, ако не влезем. Дори и един най-обикновен турски тираджия, живеещ в циганската махала и гласуващ за Тиквата би го разбрал. По принцип...

преди 3 минути, "Саша" написа:

Не го пускам от някъде, а просто го включвам.

Аха... ОК. Викаш ли цяла гвардия, да ти помагат? Сигурно се бъркаш кое копче за кое е... То да не е да въртиш геврека.

Ами щом съм посочил, какво лошо ще се случи, ако влезем, напълно логично е (за всеки с две мозъчни гънки), какво хубаво ще се случи, ако не влезем.

Така ли? АХАХАХАХАХАХАХАААА 😆 Кой беше ти? Аааааа, сетих се. Лафкаджийчето от Русенско село. 😆😆😆 И кво викаш, обяснил си? 😆 Двадесет държави с големи икономики са в еврозоната, но щом русенският селянин обяснява, значи е вярно. 😆 

току-що, "Саша" написа:

Така ли? АХАХАХАХАХАХАХАААА 😆 Кой беше ти? Аааааа, сетих се. Лафкаджийчето от Русенско село. 😆😆😆 И кво викаш, обяснил си? 😆 Двадесет държави с големи икономики са в еврозоната, но щом русенският селянин обяснява, значи е вярно. 😆 

Т.е. ти съвсем сериозно ми признаваш, че си малоумен? Щото ти казах, че има държави, които са готови за еврото и такива които не са. Ние готови ли сме, умен тираджия? Писах ти го даже над 20 пъти, че това е разликата между държавите и държавите.

Баси неадекватните хора в тоя форум... Ти освен да караш тир, за друго не ставаш. То ти и за това сигурно не ставаш. Като ти гледам "разсъжденията".

Т.е. ти съвсем сериозно ми признаваш, че си малоумен? Щото ти казах, че има държави, които са готови за еврото и такива които не са. Ние готови ли сме, умен тираджия? Писах ти го даже над 20 пъти, че това е разликата между държавите и държавите.

Баси неадекватните хора в тоя форум... Ти освен да караш тир, за друго не ставаш. То ти и за това сигурно не ставаш. Като ти гледам "разсъжденията".

Да, готови сме. България е в много добра позиция да влезе в еврозоната сега. Европейска комисия и Европейска централна банка ЕС и ЕЦБ заключават, че България отговаря на четирите номинални критерии за влизане в еврозоната. Русенският селяк заключва, че България не е готова. На кого да вярвам? 😆

Да, готови сме. България е в много добра позиция да влезе в еврозоната сега. Европейска комисия и Европейска централна банка ЕС и ЕЦБ заключават, че България отговаря на четирите номинални критерии за влизане в еврозоната. Русенският селяк заключва, че България не е готова. На кого да вярвам? 😆

A идеално. Стигнахме и до критериите. Бях ти написал, че България е на последно място по доходи и по БВП на глава от населението. Понеже ме нарече "тъпак" и "проста копейка", та... как доходите и БВП-то се свързват с критериите за влизането в Еврозоната? :) 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Русенският селяк заключва, че България не е готова. На кого да вярвам?

Ами аз лично вярвам на главата си, ти явно вярваш на "медиите" у нас. Има ли смисъл, да коментираме повече...

Комуниста за пореден път се доказа, че страда от интелектуален дефицит. Нито веднъж не е успял да се обоснове, а задава въпрос след въпрос. Заболяването му е неличимо, но поне се забавлявам.

:popcorn2:

A идеално. Стигнахме и до критериите. Бях ти написал, че България е на последно място по доходи и по БВП на глава от населението. Понеже ме нарече "тъпак" и "проста копейка", та... как доходите и БВП-то се свързват с критериите за влизането в Еврозоната. :) 

Няма изискване за БВП или доходи за влизане в еврозоната. Вчера пак до там стигнахме и продължихме само на обиди. Като ти казвам, че си тъпак не се сърди. Истината боли, но е факт, който всеки ден ни доказваш! 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Няма изискване за БВП или доходи за влизане в еврозоната. Вчера пак до там стигнахме и продължихме само на обиди. Като ти казвам, че си тъпак не се сърди. Истината боли, но е факт, който всеки ден ни доказваш! 

Аз не те питам за изискванията, умен тираджия... Питам те, как се свързват БВП-то и доходите с критериите... Имаш ли изобщо акъл в главата? Разбираш ли ми поне част от въпросите, които ти задавам?

преди 5 минути, communismatic написа:

Ами аз лично вярвам на главата си, ти явно вярваш на "медиите" у нас. Има ли смисъл, да коментираме повече...

Чети и се ограмотявай. Че ставаш много скучен. Жал ми е вечеза теб!

на 5.11.2025 г. в 15:38, БаалБек написа:

Ето ти жокери. Докажи се, че си функционално грамотен и разбираш написаното! 🤡

fiskalen-plan-doklad.png

Давай сега сравнението с Русия! 

:popcorn2:

И си докажи твърдението. 

Успех!

Изкара се по-умен от два вагона с експерти.

току-що, БаалБек написа:

Чети и се ограмотявай.

Кво да се ограмотявам, ма, смешнице умна? Той шефа на БНБ даже доклад не изготви, че сме готови за влизане в Еврозоната, а вие умните шарани, даже и си вярвате, че сме готови? Има ли изобщо смисъл, да коментирам, колко сте ми умнични и адекватнички... Особено ти и твоят интелектуален близнак по-горе...

Кво да се ограмотявам, ма, смешнице умна? Той шефа на БНБ даже доклад не изготви, че сме готови за влизане в Еврозоната, а вие умните шарани, даже и си вярвате, че сме готови? Има ли изобщо смисъл, да коментирам, колко сте ми умнични и адекватнички... Особено ти и твоят интелектуален близнак по-горе...

Много е зле момчето.....

Sadness Reaction GIF by MOODMAN

преди 1 минута, БаалБек написа:

Много е зле момчето.....

Зле е, да. Ти даже не знаеше тоя факт, нали? Откъде да го знаеш. То в "Свободна Европа" не го пише... 😆

Кокич днес няма ли да празнува поредна  108 - ма    годишнина след   ВОСР ?   При соца си бе задължителен празник.

България влиза в еврозоната, колкото и да не им харесва това на някои хора. Това не е въпрос на харесване, а на икономическа логика и ангажименти, поети още при влизането ни в ЕС.

България влиза в еврозоната, колкото и да не им харесва това на някои хора. Това не е въпрос на харесване, а на икономическа логика и ангажименти, поети още при влизането ни в ЕС.

Да, де. Полша също е в ЕС още от 2004-та година и изобщо не мисли и да влиза там. Това ти казвам, ама естествено ти е доста сложно, да го разбереш...

Колкото повече наближава еврото, толкова по-шумни стават загрижените патриоти. Явно нещо им се нарушава схемата. 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.