Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 15 минути, Zolin написа:

Доносник 

Я, обогатил си речника си? Браво :yanim:

А разкри ли защо целият форум се ебава с теб? :)

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 часа, plamen.spam написа:

Някой да ти е виновен, че не схващаш?

Мда, очевадно с тезата за износа на агнешкото месо след средата на 40-те години си имал предвид, че изобщо не изнасяме нищо... Нали? 😆😆😆😆😆

преди 8 часа, communismatic написа:

Мда, очевадно с тезата за износа на агнешкото месо след средата на 40-те години си имал предвид, че изобщо не изнасяме нищо... Нали? 😆😆😆😆😆

Най-очеизкормващо беше дървеноглавието ти за 1947 г. и че "изпращаме птици, яйца, добитък, тютюн... каквото се сетиш" или "сума ти стоки, включително яйца и кокошки."

преди 18 минути, plamen.spam написа:

Именно, да. Ти да не би да твърдеше нещо по-различно? Жалкар? Ти си рядка порода жалкар, не ме карай, да ти вадя старите малоумщини, че пак ще те навра там, където ти е мястото. Аз си признавам, че съм сгрешил... ама за разлика от теб, аз имам топки и си признавам. А не като теб, дето да падна толкова ниско, че сега, да се обяснявам, колко много знам и т.н. Ако искаш, да постна старите ти глупости и да видим, дали изобщо сега поддържаш тая теза? Искаш ли? Жалкар?

Особено и след последното умопомрачително заключение, че СССР бомбардирало България, щото имали стари карти. Толкова акъл трудно може да се види на друго място... Жалкар?

преди 14 минути, communismatic написа:

Аз си признавам, че съм сгрешил...

Доживях да го прочета.

преди 14 минути, communismatic написа:

ама за разлика от теб, аз имам топки и си признавам.

ЛЪЖЕШ, късокрак, дългонос, плиткоумнико...
Още преди десет дена съм го написал:

на 27.10.2025 г. в 12:18, plamen.spam написа:

Ясно ми е, че веднага ще гракнете и ще наскачате като глутница, но изобщо не ме интересува, защото аз не се притеснявам от това, когато съм обявил някаква непроверена информация и се окаже, че е погрешна, да си го призная. Поне изясних за себе си кое как е ставало.

и още веднъж:

на 29.10.2025 г. в 7:35, plamen.spam написа:

Дечко, нали ти казах: "не се притеснявам от това, когато съм обявил някаква непроверена информация и се окаже, че е погрешна, да си го призная".
Ти сам се "затапи". 

Не съм броил колко пъти ти казах, да спреш с излагацията, квалификациите и обидите. Имаше предостатъчно "материал", който да те накара поне малко да се замислиш върху позицията си, но ти предпочете да се държиш като едно Голямо, Шумно и Крещящо НИЩО.

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Доживях да го прочета.

Kво си доживял, жалкар смешен. Аз го писах още преди една седмица, ама кво ли се учудвам, ти от край време, доказваш, че не можеш, да четеш с разбиране.

преди 6 минути, plamen.spam написа:

ЛЪЖЕШ, късокрак, дългонос, плиткоумнико...

Моля? Това кой го писа? Жалкар Жалкаров Уменов?

преди 16 часа, plamen.spam написа:

Незнайко, ти си този, който няма никаква представа, че през периода, който коментираме, България не е дала абсолютно нищо за покриване на тези 45 млн.дол. репарации.
Със сигурност до средата на 1957 г. все още не е договорена даже първата вноска.

Ти си рядка порода жалкар, заклевам се...

преди 9 минути, plamen.spam написа:

но изобщо не ме интересува, защото аз не се притеснявам от това, когато съм обявил някаква непроверена информация и се окаже, че е погрешна, да си го призная.

Кво да те интересува, ти от 200 дискусии тук, досега не си написал, нито едно вярно нещо. Даже не си в състояние документи и статистики, да осмислиш, какво се твърди в тях, и то неща, които ти постваш. Аз наистина не съм виждал толкова примитивно и жалко създание като теб. Ти си направо уникален в това отношение...

преди 4 минути, plamen.spam написа:

Комплексарю, четеш ли ми подписа?

Сега... последно, признал ли си си, че си сгрешил и тупаш ли се в гърдите, че много знаеш или нещо тотално се обърка в глупостите си? Баси неадекватните хора в тоя форум. 

Рядка порода жалкар... пак да подчертая.

преди 3 минути, communismatic написа:

Сега... последно, признал ли си си, че си сгрешил и тупаш ли се в гърдите, че много знаеш или нещо тотално се обърка в глупостите си? Баси неадекватните хора в тоя форум. 

Рядка порода жалкар... пак да подчертая.

Пинчер.

Mда... явно няма да имам честта, да узная. Той си е признал грешката, но въпреки всичко от една седмица ни надува главите, колко много знае, че даже си го е и сложил на подписа. Но си е признал грешката... 

Уникален, заклевам се...

Умен Пламене, що млъкнА? Да не си пак в Русе? 😆

Баси жалкото човече! Аз чак не мога, да повярвам, че съществуват хора, които толкова, да искат, да се излагат... 😆

преди 47 минути, communismatic написа:

Mда... явно няма да имам честта, да узная. Той си е признал грешката, но въпреки всичко от една седмица ни надува главите, колко много знае, че даже си го е и сложил на подписа. Но си е признал грешката... 

Уникален, заклевам се...

Не беше ли ти човека, който твърдеше, че има спад на яйцата, защото сме плащали репарации към Гърция?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 8 минути, communismatic написа:

Умен Пламене, що млъкнА? Да не си пак в Русе? 😆

Кажи бе, комплексарю, какво пак не разбра?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Не беше ли ти човека, който твърдеше, че има спад на яйцата, защото сме плащали репарации към Гърция?

Тоя пак не е разбрал, завалията... 😆

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Кажи бе, комплексарю, какво пак не разбра?

Кво има да разбирам? Ти твърдиш, че си си признал грешката и не се тупаш в гърдите, а в същото време от край време ни надуваш главите, колко много знаеш, че даже си си го и изтъпанил на подписа?! Ебаси противоречието... Нон-стоп в постовете ти няма абсолютно никаква логика. 😆

И най-важното... аз съм "комплексар". Твърди го жалкарчето, дето за да ме "затапи" се наложи, да гледа едночасово телевизонно предаване в интернет. Но аз съм "комплексар"... 😆

Уното комунистче с вагонетката книжки. 😆   

преди 1 час, communismatic написа:

Kво си доживял, жалкар смешен. 

Кво? 😆

току-що, "Саша" написа:

Уното комунистче с вагонетката книжки. 😆   

Кво? 😆

И на тоя явно трябва да му се дообяснява... Вчера пак блестеше с интелектуална мощ. Ставаме по-стабилни финансово след приемането на еврото, щото се махал валутният борд. Тираджийска логика... 😆

преди 10 минути, communismatic написа:

Ти твърдиш, че си си признал грешката и не се тупаш в гърдите, а в същото време от край време ни надуваш главите, колко много знаеш, че даже си си го и изтъпанил на подписа?! Ебаси противоречието...

Няма противоречие.
Подписът е специално за теб. Само за теб... и само за теб.

преди 1 минута, communismatic написа:

И на тоя явно трябва да му се дообяснява... Вчера пак блестеше с интелектуална мощ. Ставаме по-стабилни финансово след приемането на еврото, щото се махал валутният борд. Тираджийска логика... 😆

А твоята логика каква беше? Празна, като теб самия, въздух под налягане. 

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Няма противоречие.
Подписът е специално за теб. Само за теб... и само за теб.

Естествено, как... нали аз съм "комплексаря", а не ти... 😆

Нямало противоречие, вика... Един пост няма, дето да има някакъв смисъл в него. Баси падението... 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Празна, като теб самия, въздух под налягане.

Защо да влезем в Еврозоната, пак да питам... Седмица си чакам отговора, още не съм го получил. Докажи, че не си с акъл на земноводно. :) 

току-що, communismatic написа:

Защо да влезем в Еврозоната, пак да питам... Седмица си чакам отговора, още не съм го получил. Докажи, че не си с акъл на земноводно. :) 

Защото сме поели ангажимент. 

току-що, "Саша" написа:

Защото сме поели ангажимент. 

Ми те и Полша са поели ангажимент, ама не са приели еврото. 

преди 3 минути, communismatic написа:

Естествено, как... нали аз съм "комплексаря", а не ти... 😆

Нямало противоречие, вика... Един пост няма, дето да има някакъв смисъл в него. Баси падението... 😆

на 29.10.2025 г. в 13:05, plamen.spam написа:

За разлика от теб обаче, положих усилия и намерих достоверна информация.
Да, вярно е, че  в началото се доверих на непотвърдени мнения и статии, но в крайна сметка "сглобих парчетата" и научих много повече, отколкото ти някога си знаел по темата.
А ти през това време, се запъваше като магаре на мост, заради лъжливите си спомени.

току-що, communismatic написа:

Ми те и Полша са поели ангажимент, ама не са приели еврото. 

Така е, но други двадесет държави са приели еврото. И полша ще го приеме.

преди 2 минути, plamen.spam написа:

За разлика от теб обаче, положих усилия и намерих достоверна информация.

Именно, де. Сега ни надуваш главите, колко много знаеш, че даже си си го сложил и на подписа и даже си и горд от този факт. Т.е. ти си жалък, отново излязох прав, както обикновено. Дерзай момче! Продължавай в същият дух! Ще стигнеш далече... :) 

😆😆😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Така е, но други двадесет държави са приели еврото. И полша ще го приеме.

Да, чухме министъра на Полша, който каза, че изобщо нямат никакво намерение, да влизат в Еврозоната, понеже това ще вдигне инфлацията на страната... но умният тираджия естествено е много наясно с нещата. Да приемем еврото, щото сме поели ангажимент. Логика не трябва да се търси, естествено...

преди 3 минути, nusho73 написа:

Има ли измъкване от човешката глупост? 

Той една седмица не може, да ти даде обяснение, какви ползи имаме от влизането в Еврозоната, и това е един от най-големите пропагандатори на еврото тук. Та, как може, да се очаква, някакво мислене от тоя човек...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.