Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 10 минути, Zolin написа:

Пак са те снимали Нуша, с магарето на съседа ти, дет гледаш. Ама евра нямаш, само копейки 

Рано си запалил магарето . Зобиш ли го,с евра ? Хайде Европа те зове шемет и отговори на въпроса защо си еб*лник

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, nusho73 написа:

Рано си запалил магарето . Зобиш ли го,с евра ? Хайде Европа те зове шемет и отговори на въпроса защо си еб*лник

Не си изпълзяла изпод масата още, а търсиш първак в колибата. 

преди 31 минути, kiro 2025 написа:

позна ли се ?

Untitled-1.jpg

Стига си показвала бабо аавтопортрета си. Знам те

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Защо целият форум се ебава с теб?  :giggle1:

Бълбук бълбук алкохолен ТЕЛК

преди 1 час, Zolin написа:

алкохолен ТЕЛК

Заради "алкохолен телк" те ебават ChatGTP и Гугъл, казвайки че такова нещо не съществува. Мен обаче ме интересува защо те ебава целият форум, а не защо те ебава Гугъл  :)

преди 38 минути, ivottoshev написа:

"алкохолен телк" те ебават ChatGTP и Гугъл

Знам че сте си съвеЦки другарчета под масата. Само така те искам да ми се докладваш, алкохолен ТЕЛК 

Има ли някое от твоите съвеЦки братя тука, без да има дефект, като тебе с алкохолен ТЕЛК или някакъв друг ТЕЛК-дефект     Тука от интерната с каруцата ли ви докарват    

преди 16 минути, "Саша" написа:

Лагерната количка на 1.55 секунди. 😁

Това е някакъв Опел, ама като се има предвид нивото на IQ-то ти, от височината на тираджийската кабина сигурно всичко ти изглежда като лагерни колички :D

преди 17 часа, maxthon написа:

Всъщност съм против тезите, които ти защитаваш. Пресния пример от другата тема е как даваш статия от комерсант и внушаваш, че става дума за проблем. И това автоматично означава, че защитавам руска позиция нали? 

Те тази клика са така - напишеш ли дори една дума против нещо тяхно си копейка, ватенка и русофил :)  Откачалки!

Само минавайки през темата да споделя едно мнение...

Цитат

То хубаво плюем комунизма, ама 80% от тока идва от 2 централи от комунизма. 100% от водопроводната мрежа е от тогава и е цяло чудо колко време издържа без ремонти, и че още изобщо имаме вода. 95% от сградите, които виждате в градовете са от комунизма. Пратихме 2 човека в Космоса, а 90-та като влезе МЕНСА, се оказахме на 2-ро място по интелигентност - само след Израел.

Вече 36 години след комунизма, какво точно направихме, освен да установим, че комунистите ще са виновни за всичко до Второ пришествие...

Добри Божилов 

Та..много поздрави на плюещите....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 11 часа, maxthon написа:

Внушаваш разбира се. В линка не пише за възникал вече проблем, а за потенциален такъв в бъдеще.

п.с. Забрави да добавиш Газум, но пък за там вече беше прочел решението на арбитража, че са осъдени да плащат.

Газум не са отричали задължения!!! Поискаха арбитраж, защото руснаците искаха да им се плаща в рубли. И ги "осъдиха", че не са длъжни да си погасяват задълженията в рубли. Толкова ли е неясно?

преди 1 час, Proshark написа:

Само минавайки през темата да споделя едно мнение...

Та..много поздрави на плюещите....

И аз само минавайки да питам - как страните без БКП и братската помощ на СССР имат изброените неща, че и повече?

преди 12 минути, parmobil написа:

И аз само минавайки да питам - как страните без БКП и братската помощ на СССР имат изброените неща, че и повече?

Имат,щото не  оставиха малоумници да ги разсипят...

преди 2 часа, Belefor написа:

Те тази клика са така - напишеш ли дори една дума против нещо тяхно си копейка, ватенка и русофил :)  Откачалки!

Ти защо потърси препитание в ЮАР? Не те осъждам, и братовчедка ми е там повече от 25 г.

Ама защо не се огледа в някоя бивша социалистическа държава?

преди 3 минути, Proshark написа:

Имат,щото не  оставиха малоумници да ги разсипят...

Аз питам как страните без комунистическа партия на власт имат заводи, водопровод, ядрени централи и космонавти?

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз питам как страните без комунистическа партия на власт имат заводи, водопровод, ядрени централи и космонавти?

Айде,моля...Въпросът ти е по-скоро,как е възможно страни с комунистическа партия да имат  заводи, водопровод, ядрени централи и космонавти...

преди 2 минути, Proshark написа:

Айде,моля...Въпросът ти е по-скоро,как е възможно страни с комунистическа партия да имат  заводи, водопровод, ядрени централи и космонавти...

Аз все си мисля, че по-добре знам какво питам, а не ти какво си решил.

Защото ти ми репостваш такива примери като доказателство за непогрешимостта на БКП и СССР.

току-що, parmobil написа:

Аз все си мисля, че по-добре знам какво питам, а не ти какво си решил.

За корпорации ли искаш да си говорим!?За нарушаване на човешките права!? За отношения работник-работодател!?За частник и работник!? Абсолютно съм сигурен,че нямаш идея  какво точно питаш!....Даваш ли си сметка какво е да просиш работа,и това да имаш избор за такава?...А даваш ли си сметка,това да зависи от олигофрен,който идея си няма от това за което те оценява!?..

п.с.

Смени си психиатъра...

преди 5 минути, Proshark написа:

За корпорации ли искаш да си говорим!?За нарушаване на човешките права!? За отношения работник-работодател!?За частник и работник!? Абсолютно съм сигурен,че нямаш идея  какво точно питаш!....Даваш ли си сметка какво е да просиш работа,и това да имаш избор за такава?...А даваш ли си сметка,това да зависи от олигофрен,който идея си няма от това за което те оценява!?..

п.с.

Смени си психиатъра...

???

Какви глупости пишеш? Какви права, какви взаимоотношения и т.н.? Аз задавам най-нормален въпрос - как страните в западна Европа след 1945 г. са строили всичко, което ми изреждаш като предимство на страните с управляваща комунистическа партия?

преди 1 час, parmobil написа:

Газум не са отричали задължения!!! Поискаха арбитраж, защото руснаците искаха да им се плаща в рубли. И ги "осъдиха", че не са длъжни да си погасяват задълженията в рубли. Толкова ли е неясно?

За втори път ще четеш, че такова нещо няма.

преди 2 минути, maxthon написа:

За какво беше поискан арбитраж? За задължения или за валута за разплащане?

преди 2 минути, parmobil написа:

За какво беше поискан арбитраж? За задължения или за валута за разплащане?

Дал съм ти линк с пълната документация по арбитража. Всички претенции на двете страни и решението. Не задавай тъпи въпроси, а чети.

преди 12 часа, Zolin написа:

Не си изпълзяла изпод масата още, а търсиш първак в колибата. 

В Пернишките села още ли сте в колиби?   Навремето заради дълг от 10 милиарда долара България стигна до фалит.    Сегашните управници тичат към Еврозоната - заради нов възможен дълг до 10,5 милиарда Евро.

преди 57 минути, maxthon написа:

Аз чета. И ти чети по-внимателно! Има един указ издаден от РФ, но ти е убягнал.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.