Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали тя въведе този номинал? Кой да намеся в такъв случай?

Свързваш го с мен. А не е верно!

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, БаалБек написа:

Фактолог!!!

Когато ти плащат да пишеш не може да си никакъв фактолог. Плащат ти да пишеш каквото ти кажат да пишеш. Ако не ти харесат писанията следва лишаване от финансиране.

току-що, parmobil написа:

Свързаш го с мен.

Е нали попита кой ме финансира? Отговорих ти, че приемам само банкноти с определен номинал. С кого да го свържа след ти питаш и ти отговарят?

Маша и мечокът - враг N:1 на кремълската селищна система!:giggle1:

Може да бъде изображение с бавен лорис и текст, който гласи 'Поискаха забрана на Маша и мечокът, филмът противоречал на руските ценности Mania била меркантилна и капризна. Освен това напълно недопустимо живеела без родителска грижа, възмущават се МОсКОВСКИ дейци на културата OFFNews 4039 5 04 ноември 2025 в 18:27'

Когато ти плащат да пишеш не може да си никакъв фактолог. Плащат ти да пишеш каквото ти кажат да пишеш. Ако не ти харесат писанията следва лишаване от финансиране.

Не беше нужно да се споменаваш. Всички във форума те знаем.

По-добре се съсредоточи върху фактите, че гледам си наблеганл на абстрактни неща. 🤡🤡

Ама няма какво да напишеш, че рискуваш да те лишат от финансиране, след като изплющиш поредната глупост.

:popcorn2:

преди 4 минути, maxthon написа:

Е нали попита кой ме финансира? Отговорих ти, че приемам само банкноти с определен номинал. С кого да го свържа след ти питаш и ти отговарят?

Разликата между нас е, че ти винаги защитаваш руска позиция.

преди 8 минути, parmobil написа:

Разликата между нас е, че ти винаги защитаваш руска позиция.

Затова и ти написах, че приемем само банкноти с номинал от 4000 лв. Да не си помислиш, че ти се подигравам? По-скоро е една дума започваща с Е.

преди 8 минути, БаалБек написа:

По-добре се съсредоточи върху фактите

Би ли обяснила как се случва това при липса на факти? Да попитаме в Америка за България финансирала фондацийката на въпросното лице Славкова? Дай ми някой самофинансиращ се анализатор за да претентира, че предоставя факти.

преди 31 минути, parmobil написа:

Не, разбира се! Затова ти се чудя, че пробутваш монтаж, който аз трябва да приема. Все пак, очевидец съм.

Че кой те кара да го приемаш? Нещо се бъркаш пак. Гузен - негонен бяга.

преди 2 минути, maxthon написа:

Би ли обяснила как се случва това при липса на факти?

Казаха ти да отричаш за  лагера "Белене" ли? Ясно разбрах!

Или за тоталитарното минало на България? Ми, Ок!

Или че в България все още няма музей за историята на режима? 

Много сте го закъсали! Какви ли глупости се налага да пишете само и само да ви се плати, при това мизерно. 

току-що, maxthon написа:

Затова и ти написах, че приемем само банкноти с номинал от 4000 лв. Да не си помислиш, че ти се подигравам? По-скоро е една дума започваща с Е.

Ти приемай  и по 3.50 

От ден първи си тук, за да защитаваш яростно руска позиция. Както и @Flashback, както и @communismatic

преди 1 минута, parmobil написа:

Ти приемай  и по 3.50 

От ден първи си тук, за да защитаваш яростно руска позиция. Както и @Flashback, както и @communismatic

Правят опити, но неуспешни. Стават смешни и се обосират винаги!

преди 6 минути, parmobil написа:

От ден първи си тук, за да защитаваш яростно руска позиция.

Всъщност съм против тезите, които ти защитаваш. Пресния пример от другата тема е как даваш статия от комерсант и внушаваш, че става дума за проблем. И това автоматично означава, че защитавам руска позиция нали? 

току-що, maxthon написа:

Всъщност съм против тезите, които ти защитаваш. Това автоматично означава, че защитавам руска позиция нали? 

Всъщност, не съм видял и една критична мисъл от теб към РФ. Нали си обективен?

Уникати, сто процента някои от тях пишат тук от соц групата :giggle1:

преди 3 минути, parmobil написа:

Всъщност, не съм видял и една критична мисъл от теб към РФ. 

Всъщност коментирам твоите изказвания. Пускаш статия, внушаваш наличие на проблем, а такъв (поне все още) няма. Това не означава, че защитавам руска позиция.

преди 3 минути, parmobil написа:

Нали си обективен?

Да и затова ти показах в случая с комерсант, че грешиш. Дали умишлено го правиш или не само ти си знаеш.

Всъщност коментирам

Всъщност нищо не коментираш, а правиш неуспешни опити да отклониш темата, по която се пише, в друга посока. 

Но от толкова лупинги пишеш само глупости, които са достойни за подигравка. 😂

преди 1 минута, БаалБек написа:

Всъщност нищо не коментираш, а правиш неуспешни опити да отклониш темата, по която се пише, в друга посока. 

В коя друга тема отклонявам? Да коментирам източниците на финансиране на анализаторите, които предоставяш като върхови капацитети си е точно по темата. 

преди 2 минути, maxthon написа:

Всъщност коментирам твоите изказвания. Пускаш статия, внушаваш наличие на проблем, а такъв (поне все още) няма. Това не означава, че защитавам руска позиция.

Как не те е срам?

Кой написа за ДНК на Рюрик? Дето е след Кубрат.

Кой написа, че няма българи на Шипка, защото няма българска държава?

Кой се престори, че няма поход на Пригожин (защото бил в Ростов?)?

...........няма да продължавам

И аз внушавам? 

Вземи си парите и не пробвай да се правиш на знаещ.

Напълно разбирам, че този пост ще бъде разбит на думи и срички от теб, но той си седи над главата ти.

преди 5 минути, maxthon написа:

В коя друга тема отклонявам?

Ето в това:

преди 6 минути, maxthon написа:

Да коментирам източниците на финансиране на анализаторите, които предоставяш като върхови капацитети си е точно по темата. 

През цялото време отклоняваш темата към "лицето Славкова".

И отричаш фактите! 

Ето:

преди 28 минути, БаалБек написа:
преди 38 минути, maxthon написа:

Би ли обяснила как се случва това при липса на факти?

Казаха ти да отричаш за  лагера "Белене" ли? Ясно разбрах!

Или за тоталитарното минало на България? Ми, Ок!

Или че в България все още няма музей за историята на режима? 

Много сте го закъсали! Какви ли глупости се налага да пишете само и само да ви се плати, при това мизерно. 

преди 9 часа, plamen.spam написа:

След края на войната са с 1/3 от населението по-малко и напълно разрушена икономика и ти твърдиш, че са били по-добре от България? Верно?

Брато, ти наистина ще излезеш бавноразвиващ. Какво общо има икономиката с факта, че селското им стопанство е било по-развито от нашето? Говорим за комасация, за механизиране, за едри земевладелци и прочее... Знам, че отново искаш, да завъртиш мантрата, ама няма да ти се получи. Освен това, над 200 пъти ти писах, че градското население е основно засегнато там. Евреите са живеели основно в градовете. Бомбардировките удрят градското население.

В момента, в който споменах населението, взе да твърдиш, че това било нова мантра. Така ли е?

Кво население, ти твърдеше, че имало "разрушени" градове и "инвентар"? Ти малоумен ли си? Кво общо имат градовете със селото и за какъв инвентар говориш?

Това със сигурност е най-адекватният отговор на РККА

Т.е. Хитлер напада СССР в същият ден, но Сталин решава, че България му е от особена важност, та затова и изпраща бомбардировачи, които да бомбят някаква си жалка държавица на Балканите, дето никой не я и знае... Тук имам чувството, че са ви избирали с конкурс.

преди 5 часа, parmobil написа:

Простак, ти вкара този тон в темата, а сега правиш забележки?!?

Недей, че ще взема много да се засегна от теб.

преди 5 часа, plamen.spam написа:

Комунето питаше за комасация, а полските комунисти взели, че разпарчетосали големите ферми:

Ти даже нямаше и идея какво е това чудо "комасация", сега вече си много наясно с нещата... 😆

преди 1 час, БаалБек написа:

Ама мнооо сте прозрачни и елементарни.

Баалбек да нарича някого "елементарен". И това ли доживях.

преди 6 часа, communismatic написа:

Т.е. Хитлер напада СССР в същият ден, но Сталин решава, че България му е от особена важност, та затова и изпраща бомбардировачи, които да бомбят някаква си жалка държавица на Балканите, дето никой не я и знае...

Знаех си, че сигурно има и друго възможно обяснение...
Няколко лётчика се напѝли и бомбѝли...

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Знаех си, че сигурно има и друго възможно обяснение...
Няколко лётчика се напѝли и бомбѝли...

Да, де. Затова те питах, какво знаеш за въпросните бомбардировки. До момента си отново безпогрешен в логическата мощ... Та, какво знаеш за въпросните бомбардировки, щото отново си го наби с кадраците... :) 

преди 1 минута, nusho73 написа:

Накъде ли е тръгнала Золина ? Май към Ес,в каруцата са еврата !

image.png.f2ebf4cc18b293ba28dbfff46e23b98c.png

Пак са те снимали Нуша, с магарето на съседа ти, дет гледаш. Ама евра нямаш, само копейки 

преди 8 часа, parmobil написа:

И аз внушавам? 

Внушаваш разбира се. В линка не пише за възникал вече проблем, а за потенциален такъв в бъдеще.

п.с. Забрави да добавиш Газум, но пък за там вече беше прочел решението на арбитража, че са осъдени да плащат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.