Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Т.е. те взимат вода от язовира, който бил част от водоснабдителната система (според ПП-ДБ фена), но в същото време... язовира не е част от ВиК системата... 😆

Вие, и двамата сте направо за Карлуково, заклевам се... 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. те взимат вода от язовира, който бил част от водоснабдителната система (според ПП-ДБ фена), но в същото време... язовира не е част от ВиК системата... 😆

Вие, и двамата сте направо за Карлуково, заклевам се... 😆

Не е неостри друже. Колкото и да се опитваш да се правиш на тъп.

Дадох пример със София, който е лесно проверим. "Язовири и каскади" водоподават и продават на "Софийска вода".

Умно момче такова, кво значение има кой на кого подава? Ти си направо на едно ниво с невестулките от съседното село. Язовира е най-основната част от водоснабдителната система, понеже ако го няма... то просто няма, да има и вода. Аз наистина не разбирам... ти кво ме разпитваш за доставянето на вода, при положение, че ти абсолютно доказано си на един акъл с тоя от ПП-ДБ. Баси невменяемите хора в тоя форум... 

преди 4 минути, parmobil написа:

"Язовири и каскади" водоподават и продават на "Софийска вода".

Да? И? И пак не е част от ВиК системата? И от коя система е част? От електроснабдителната? 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Умно момче такова, кво значение има кой на кого подава? Ти си направо на едно ниво с невестулките от съседното село. Язовира е най-основната част от водоснабдителната система, понеже ако го няма... то просто няма, да има и вода. Аз наистина не разбирам... ти кво ме разпитваш за доставянето на вода, при положение, че ти абсолютно доказано си на един акъл с тоя от ПП-ДБ. Баси невменяемите хора в тоя форум... 

Да? И? И пак не е част от ВиК системата? И от коя система е част? От електроснабдителната? 😆

Част към тръбите или независимо дружество, което продава вода на доставчик към чешмата? В тази връзка, кой се грижи за водопреносната мрежа? Защото определено не е "Язовири и каскади"!!! Друго неудобно въпросче?

Аха, сега удобно извъртяхме темата към "кой се грижи за водопреносната мрежа"... Мда... типично... 😆

Аз само не разбрах... значи, язовирите са уж част от водоснабдителната система, а в същото време язовирите не са част от "Водоснабдяване и канализация"? Много интересно, наистина... Дори и Фройд би завидял... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Аха, сега удобно извъртяхме темата към "кой се грижи за водопреносната мрежа"... Мда... типично... 😆

Аз само не разбрах... значи, язовирите са уж част от водоснабдителната система, а в същото време язовирите не са част от "Водоснабдяване и канализация"? Много интересно, наистина... Дори и Фройд би завидял... 😆

Ти все се опитваш да представиш, че водоподаването започва с ВиК. Не забеляза ли, че не си прав и не ти се получава? С приятелчето си говоре за мацки и музика, щото водоподаването не ви е стихия, а и в интересите.

Водоподаването не започва с ВиК? И с какво започва? С АЕЦ "Козлодуй" предполагам?

Тъй... да обобщим... понеже наистина си изключително умно момче (почти като ПП-ДБ фенчето). Язовирите са най-основната част от водоснабдителната система, по тях тече вода, която е по тръби, които са част от ВиК системата (по ваши думи)... а в същото време... язовирите не са част от ВиК системата? Интересна логика... заклевам се. 😆

После, какво беше... А, да... То имало било разлика, щото имало случаи, дето други ги били стопанисвали. И? Това променя ли факта, че язовирите са основната част от водоснабдителната система... но не са част от ВиК системата. 😆

ФЕНОМЕНАЛЕН ФОРУМ! ЗАКЛЕВАМ СЕ!

В тоя YouTube канал, имаш чувството, че са събрали най-големите олигофрени на България... Изключителна смехотерапия с кафето в почивният ден... 😆
Има доста "прозрения" относно времето на социализма и "високата" престъпност там, но друго беше по-забавно. В Украйна хората не били отвличани за да се пращат на фронта, всъщност... комисарите ги прибирали, за да дават отчет към някаква институция. Интересно само, що се налага и да ги пребиват, преди да ги карат към въпросната институция, но това са бели кахъри. Принципно, тоя тъпунгер е възможно и да е някакъв лъжец, но съдейки по нивото на YouTube канала, най-вероятно човека истински си вярва на тия тъпотии. То тук има хора, които вярват и че Вовата имал 20 двойника, отдавна го мориха с тумори, СПИН, КоВид и прочее... И най-важното, че Вовата бил отвлякъл 700 000 украински деца. ;) 

Пламен Умния, от много време насам, не си поствал документи за да громиш русофилите и соцносталгиците? Не се давай, размазвай ги смело... Всеки умрял соцносталгик - пирон в ковчега на ДС...

😆😆😆

преди 34 минути, communismatic написа:

Пламен Умния, от много време насам, не си поствал документи за да громиш русофилите и соцносталгиците? Не се давай, размазвай ги смело... Всеки умрял соцносталгик - пирон в ковчега на ДС...

😆😆😆

на 31.10.2025 г. в 9:27, plamen.spam написа:

Много ли ти липсвам?
Чувстваш ли се пренебрегнат, че не си ми приоритет?

Имам си по-забавни занимания.
Да не би да страдаш, че предишният ти аватар се издъни и ще потегля от питлейна?

преди 3 минути, nusho73 написа:

Да! 

преди 1 час, communismatic написа:

По-забавни занимания от излагация във форума? Ми... досега не личеше... 😆

Повече от теб досега никой, никъде другаде не ме е забавлявал колкото ти тук. 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Да! 

Такива комсомолци  като Кокич са най-виновни.

току-що, attj написа:

Такива комсомолци  като Кокич са най-виновни.

Според мен, виновни няма. Комунизма рухна отвъртре и беше неизбежно България да премине към европа. 

преди 6 минути, "Саша" написа:

Да, личи си. Щом ме дириш чак и из другите форуми. От "забава" ще е... Неска ти четох простотиите за кирилицата. Ти даже не си наясно за имената на светите братя, интересно как си написал толкова пространен пост. Да не си използвал Chat GPT? Не, абсурд... няма такова нещо! 😆

току-що, communismatic написа:

Да, личи си. Щом ме дириш чак и из другите форуми. От "забава" ще е... Неска ти четох простотиите за кирилицата. Ти даже не си наясно за имената на светите братя, интересно как си написал толкова пространен пост. Да не си използвал Chat GPT? Не, абсурд... няма такова нещо! 😆

И от кога чат бот генерира такива обширни и подробни коментари с които да отговоря на друг потребител? 😆  Дори не знаех, че чат бота допуска правописни грешки? 😆😆😆 Редактирах името на Методий, има и други правописни грешки и липса на препинателни знаци, но оставих така коментара. Да се пукнат душманите като теб от яд.... 😜

преди 9 минути, "Саша" написа:

И от кога чат бот генерира такива обширни и подробни коментари с които да отговоря на друг потребител?

Бота не отговаря на никакви коментари, просто си написал каквото трябва и си го копи-пейстнал в самата тема. Ти нямаш изобщо толкова акъл, че да имаш някакви познания на историческа тематика. Ти името на Методий не можеш, да напишеш правилно... какво да коментираме за произход на глаголицата и прочее. По-добре не ме настъпвай, щото ще ти изтъпаня малоумщините от последната ни дискусия, дето толкова много ги беше омешал нещата, че беше стигнал до извода, че Кирил и Методий са били в България. 

Пак ти повтарям... аз не съм на твоят акъл. Тия номерца... пробвай с някой друг.

преди 17 минути, "Саша" написа:

Според мен, виновни няма. Комунизма рухна отвъртре и беше неизбежно България да премине към европа. 

Такива като Кокич не били искали да строят комунизма.    Пишман комсомолци.    А майка му е била в бригадирското движение.

преди 8 минути, communismatic написа:

Бота не отговаря на никакви коментари, просто си написал каквото трябва и си го копи-пейстнал в самата тема. Ти нямаш изобщо толкова акъл, че да имаш някакви познания на историческа тематика. Ти името на Методий не можеш, да напишеш правилно... какво да коментираме за произход на глаголицата и прочее. По-добре не ме настъпвай, щото ще ти изтъпаня малоумщините от последната ни дискусия, дето толкова много ги беше омешал нещата, че беше стигнал до извода, че Кирил и Методий са били в България. 

Пак ти повтарям... аз не съм на твоят акъл. Тия номерца... пробвай с някой друг.

Виж троле, нямам спомен да съм коментирал тук или другаде с някой за братята Кирил и Методий. Помисли сериозно с кого си писал и какво, защото с мен не си. Знам, че е твърде сложно за теб, но все пак за пред публиката ще кажа, че над моите коментари пише Саша. А ти ако искаш извади скални надписи от преди 40 000 години и ги посочи като мое творение. Не знам какво ще докажеш с това, но мен не ме касае. Бих ти препоръчал да посетиш психиатър, който да ти предпише лечение. 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Да, де... нямаш спомен. Ти не стоиш зад акаунтите NovakJ/Гренландия/ramus/Мери/Дзвяра и прочее... Интересно само, що болшинството от форума, все те еб*ва по тоя параграф... 

Абсолютно болен тип...
1.jpg
Даже не му стигат възможностите, дори и да изкопира нещо по адекватен начин...

преди 8 минути, communismatic написа:

Няма как да си на моя акъл, защото при теб такова нещо липсва. 😆😆😆  Психопата сериозно написа, че вадил потребителите от зоната им на комфорт. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де... нямаш спомен. Ти не стоиш зад акаунтите NovakJ/Гренландия/ramus/Мери/Дзвяра и прочее... Интересно само, що болшинството от форума, все те еб*ва по тоя параграф... 

Абсолютно болен тип...
1.jpg
Даже не му стигат възможностите, дори и да изкопира нещо по адекватен начин...

преди 3 минути, "Саша" написа:

Знам, че е твърде сложно за теб, но все пак за пред публиката ще кажа, че над моите коментари пише Саша. А ти ако искаш извади скални надписи от преди 40 000 години и ги посочи като мое творение. 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Няма как да си на моя акъл, защото при теб такова нещо липсва. 😆😆😆  Психопата сериозно написа, че вадил потребителите от зоната им на комфорт. 😆

Именно, да. Ти си най-добрият пример. Щом сам си признаваш, че ми дириш постовете из другите форуми, това означава, че съм ти бръкнал изключително надълбоко. Щото никой нормален човек няма да се интересува изобщо, кой стои зад екрана, къде другаде пише и прочее. Единствено, ако си един болен турски тираджия, дето гласува за ГЕРБ... това би било много съществен проблем. Щото и от другите акаунти се жалваше, че си ме следил из "Наука". Нали? Е, верно... ти не си Дзвяра/NovakJ/Гренландия/ramus/Мери и прочее...

току-що, communismatic написа:

Именно, да. Ти си най-добрият пример. Щом сам си признаваш, че ми дириш постовете из другите форуми, това означава, че съм ти бръкнал изключително надълбоко. Щото никой нормален човек няма да се интересува изобщо, кой стои зад екрана, къде другаде пише и прочее. Единствено, ако си един болен турски тираджия, дето гласува за ГЕРБ... това би било много съществен проблем. Щото и от другите акаунти се жалваше, че си ме следил из "Наука". Нали? Е, верно... ти не си Дзвяра/NovakJ/Гренландия/ramus/Мери и прочее...

Ако това ще успокои душевно болната ти душа, ще кажа, че аз съм турски тираджия, кинефджия, копърка, ДзвяраДзвяра/NovakJ/Гренландия/ramus/Мери и още 200 000 души. 😆😆😆 Нямам нищо против да ме наричаш както ти е кеф на болната душичка, дори се радвам ако изпитваш някакво задоволство от това, при мен такова липсва. 😆 Честно да ти кажа, откакто започна да правиш жалки опити за дискусия с мен, проявих интерес да посещавам по-често платформата за да се смея и забавлявам. 😆

Aха. И съвсем случайно почна, да посещаваш и други форуми... Мда, ясно... Това е обяснението на един високообразован тираджия, който не гласува за Бойко Борисов и който не смята, че МетодИ е един от двамата братя (от различни майки), които са създали глаголическата азбука... 

Иначе, умният и психичноздрав тираджия говори за "болна душичка"... Забавно. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.