Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, БаалБек написа:

Но "при Бай Тошо живеехме добре"...

Помня, че предният път постна документ, в който нямаше никаква идея, каква е разликата между Косово като наименование на географско понятие и Косово като наименование на държава. Ти си Пламен в женски вариант. И двамата много четете документи... Много ги четете тия документи. Много ги четете. Много... И ги разбирате също така! Много ги разбирате!

преди 1 минута, plamen.spam написа:

И какво общо има войната с това?

Ми не знам, нали уж четеш документи, наричаш ме "незнайко"... Можеш ли да мислиш? Нали уж много ги разбираш нещата...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 14 минути, communismatic написа:

Помня, че предният път постна документ, в който нямаше никаква идея, каква е разликата между Косово като наименование на географско понятие и Косово като наименование на държава. Ти си Пламен в женски вариант. И двамата много четете документи... Много ги четете тия документи. Много ги четете. Много... И ги разбирате също така! Много ги разбирате!

РуZките ботове няма как да помните. При вас всичко е смесено в една путинова пропагандна бака и всеки бърка и куса, без реална представа, защото хоризонта ви е неподвижен. Пример е, че не можете да схванете разликата между:  - "1939г. СССР воюва с Германия и 1941 СССР воюва с Германия." За вас е едно и също. 🤣🤣🤣

преди 1 минута, БаалБек написа:

Пример е, че не можете да схванете разликата между:  - "1939г. СССР воюва с Германия и 1941 СССР воюва с Германия." За вас е едно и също.

Защо СССР воюва с Германия тогава? Какво се е случило? Умно момиче?

преди 27 минути, communismatic написа:

Много ги четете тия документи. Много ги четете. Много... И ги разбирате също така! Много ги разбирате!

ИИ заби, не знам рестарт дали ще помогне... 😆😆😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

ИИ заби, не знам рестарт дали ще помогне... 😆😆😆😆😆

И другият мъжки еквивалент на Баалбек реши да се включи. Най-умният турски тираджия у нас...

преди 8 минути, communismatic написа:

Защо СССР воюва с Германия тогава? Какво се е случило? Умно момиче?

Ти още не си разбрал Косово какъв сатут е имал в Конституцията на Югославия от 1974г. 

:popcorn2:

Умно момче, от Умново. 🤣

преди 4 минути, БаалБек написа:

Ти още не си разбрал Косово какъв сатут е имал в Конституцията на Югославия от 1974г. 

Бил е независима държава вероятно? Това ли се има предвид в документите?

преди 40 минути, communismatic написа:

Помня, че предният път постна документ, в който нямаше никаква идея, каква е разликата между Косово като наименование на географско понятие и Косово като наименование на държава.

То това не го прави за пръв път. Съвсем наскоро развяваше пак разни карти от времето на Руската империя и Vkraina в рамките на империята.

преди 3 минути, communismatic написа:

Бил е независима държава вероятно? Това ли се има предвид в документите?

Ясно! Бота зацикли! Няма как да ми отговориш. Първо трябва да намериш и покажеш Конституцията на Югославия от 1974г., после да разтълкуваш, чл.2, чл.3, чл.4 и чл.5. Но ИИ не може. 

Лек ден! И успех!

:newspaper:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Няма как да ми отговориш.

Да отговоря на въпрос, който аз съм ти задал? Питам те, каква държава е била Косово в рамките на СФРЮ? Вероятно е била независима държава? Т.е. Живков в тоя документ е говорил за "косовари" и древен етнос? Толкова много акъл у един човек, рядко се среща...

Да отговоря на въпрос, който аз съм ти задал? Питам те, каква държава е била Косово в рамките на СФРЮ? Вероятно е била независима държава? Т.е. Живков в тоя документ е говорил за "косовари" и древен етнос? Толкова много акъл у един човек, рядко се среща...
Е четеш. Социалистическа република...Социалистическа република... Социалистически автономен край Косово....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 7 минути, communismatic написа:

Да отговоря на въпрос, който аз съм ти задал?

Не, не си задал. Привидно демонстрираш "знание" но не го доказваш с аргументи!

Ето:

преди 55 минути, communismatic написа:

предният път постна документ, в който нямаше никаква идея, каква е разликата между Косово като наименование на географско понятие и Косово като наименование на държава

И пак се оказах права - "Няма да отговориш"

Защо? Защото до момента не си показал Конституцията на Югославия от 1974г. И бота няма да може да разтълкува чл.2, чл.3, чл.4 и чл.5. от Конституцията.

По това е видно, че си бот. За теб това е трудна, да не кажа непостижима задача.

Успех! Благодаря за вниманието!

преди 2 минути, БаалБек написа:

По това е видно, че си бот. За теб това е трудна, да не кажа непостижима задача.

Умно момиче, СФРЮ е била авторитарна държава, ръководена от диктатора Йосип Броз Тито, който създава мюсюлманска нация в рамките на СФРЮ, барабар с автономни области като Войводина и Косово основно за да има буфери между държавите, понеже сърби и хървати не се понасят. Ама това не значи, че бай Тошо е смятал косоварите за отделен народ и прочее. Толкова си умна, че чак няма друга умна като теб в тоя форум.

преди 21 минути, maxthon написа:

Е четеш. Социалистическа република...Социалистическа република... Социалистически автономен край Косово....

Е, то има и националсоциализъм, но срамежливо го пропускате.

преди 2 минути, parmobil написа:

Е, то има и националсоциализъм, но срамежливо го пропускате.

Националсоциализъм?

преди 1 минута, parmobil написа:

Искаш да сложа тире между национал и социализъм?  

Готово - национал-социализъм

Mи, обясни си тъпотията, дето я пишеш. Кво ми се правиш на интересен... Кво ми даваш назад?

преди 3 минути, communismatic написа:

Mи, обясни си тъпотията, дето я пишеш. Кво ми се правиш на интересен... Кво ми даваш назад?

Аз? Ти се правиш на интересен.

Искаш да сложа тире между национал и социализъм?  
Готово - национал-социализъм
В Германия има.. Някъде другаде?

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз? Ти се правиш на интересен.

Да, аз тръгнах да пиша нещо и после рязко се отказах...

преди 1 минута, maxthon написа:

В Германия има.. Някъде другаде?

Ама защо го пропускате този социализъм в Германия? Нали е социализъм? 

Ама защо го пропускате този социализъм в Германия? Нали е социализъм? 
Е как от Югославия стана работата Германия да се обсъжда?

plamen.spam: и едната, и другата страна са все комунисти, т.е. все комунисти са виновни за срива (на животновъдството) през 1949 и 1950 г.
communismatc: - Те са виновни, че държавата ни е била във война? Верно?
plamen.spam: -  к'ва война ти е виновна за 1949-1950 г., след като още през 1948 г. броя на животните е до стигнал или задминал нивата от 1939 г.?
communismatc: - T.e. изведнъж тия животни са изчезнали рязко? 
plamen.spam: - И какво общо има войната с това?
communismatc: - Ми не знам, нали уж четеш документи

В документите, които чета, пише, че войната е приключила 1945 г.
Затова питам, защо след като през 1948 г. вече е достигната предвоенната бройка на животните, през 1949-1950 г. има значителен спад?
Какво общо има войната с този спад?

image.png

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Какво общо има войната с този спад?

Ми не знам, бе. Нали уж твърдиш, че си много наясно с нещата!? Ти не знаеш елементарни работи, тръгнал, да ми коментира комунизма? Ти даже не можеш, да осмислиш собствените си документи, които ги вадиш... Постоянно ти хвърлям въдицата и постоянно кълвеш. Не знам, как не ти писна, да се излагаш постоянно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.