Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не се учудвам, че не си разбрала какво доказва.

Не се учудвам, че това написа. Така избягваш неудобни отговори.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Виж на кой отговарям с това, а той за какво е отговорил преди и ако можеш навържи нещата.

И? Какво показа, доказа и предложи с това?

преди 28 минути, БаалБек написа:

И? Какво показа, доказа и предложи с това?

Нищо, аз му казах колко отвратително и унизително беше през комунизма, а той ми каза че едно дете е огладняло и решило да отиде да си вземе закуска. Общо взето е това.

преди 20 минути, Звяра! написа:

Нищо, аз му казах колко отвратително и унизително беше през комунизма, а той ми каза че едно дете е огладняло и решило да отиде да си вземе закуска. Общо взето е това.

След твоята случка със закъснението от 5 минути съм сигурен, че след това не си закъснявал и че сега си много точен човек.

Така че това е благодарение на комунизма. Трябва да ги похвалиш и благодариш на твоите учители, че са те направили точен човек.

И като противовес на това ти показах на какво учи днешното време децата. Да са нагли, функционално неграмотни и без уважение към учителите, а какво да говорим по-нататък като пораснат към останалите хора.

И точно с такива социализъм не може да се гради.

Видяхте ли каква е връзката и какво съм искал да кажа?

А не че едно клето дете е огладняло.

преди 3 часа, Звяра! написа:

Глупости!!!

През комунизма нито всички са били добре, нито хората са мислили за общото благо!

Всеки едва свързваше двата края, всички бяха принудени да ровят земята за да имат зеленчуци и да отглеждат прасета, овце и кокошки. Без тези неща не е било възможно да съществуват.

Така е ,сега е толкова хубаво че младежите тръпнат в желание да навършат пълнолентие и да заминат в Германия за да берат ягоди.

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Така е ,сега е толкова хубаво че младежите тръпнат в желание да навършат пълнолентие и да заминат в Германия за да берат ягоди.

Работата краси човека. Нали така ?

преди 44 минути, AAUUXX написа:

На ягодите се каляват, стават здрави като бичета! 

преди 46 минути, В. Велев написа:

След твоята случка със закъснението от 5 минути съм сигурен, че след това не си закъснявал и че сега си много точен човек.

Така че това е благодарение на комунизма. Трябва да ги похвалиш и благодариш на твоите учители, че са те направили точен човек.

И като противовес на това ти показах на какво учи днешното време децата. Да са нагли, функционално неграмотни и без уважение към учителите, а какво да говорим по-нататък като пораснат към останалите хора.

И точно с такива социализъм не може да се гради.

Видяхте ли каква е връзката и какво съм искал да кажа?

А не че едно клето дете е огладняло.

И какво толкова стана като закъснях със 5 минути?

Заслужава ли си унижението?

Не съм искал да закъснея, случва се на всеки. :(

преди 36 минути, AAUUXX написа:

Ягодите са във Великобритания. Портокалите в Испания. Нидерландия са витрините, а Германия? Познайте. 😁

преди 12 минути, Звяра! написа:

На ягодите се каляват, стават здрави като бичета! 

И какво толкова стана като закъснях със 5 минути?

Заслужава ли си унижението?

Не съм викал да закъснея, случва се на всеки. :(

5 минути и самолетът излита, а и плюс това стаята е заключена. Тъй, че.. 

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Ягодите са във Великобритания. Портокалите в Испания. Нидерландия са витрините, а Германия? Познайте. 😁

5 минути и самолетът излита, а и плюс това стаята е заключена. Тъй, че.. 

Къв самолет ве? За училище говорим!

преди 6 минути, Звяра! написа:

И това ли не разбра?

Учителите те научили да не закъсняваш. Защото може много други неща в живота да изпуснеш за 5 минутно закъснение.

Освен това не е унижение да почистиш двора на училището.

преди 10 минути, Звяра! написа:

Така казват в Берлин, когато закъснееш в училище. И другото нещо е, учителят казва кога часът е свършил, а не звънецът. 

Все любими фрази от модерното берлинското училище. Демокрация. 😁

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Египетски картофи сигурно ?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Египетски картофи сигурно ?

Ми, наследниците на надзирателите в Аушвиц имат различни професии специално за чужденците, едното е бране на краставици или на аспержи.

Ето така 12 часа, в тази поза и шнеле, шнеле.

И чуваш в такт, шнеле, шнеле.

gurkenflieger-100~_v-img__16__9__xl_-d31

преди 1 минута, В. Велев написа:

И това ли не разбра?

Учителите те научили да не закъсняваш. Защото може много други неща в живота да изпуснеш за 5 минутно закъснение.

Освен това не е унижение да почистиш двора на училището.

Напротив, голямо унижение е! 

Пред погледа на всички, момичетата които ще искаш нещо от тях, (а не да викат, мани го тоя оборкаджия и да ти се смеят).

Ида сега също закъснявам. Случва ми се редовно, нормално е, понякога не всичко зависи от мен.

преди 3 минути, Звяра! написа:

Пред погледа на всички, момичетата които ще искаш нещо от тях, (а не да викат, мани го тоя оборкаджия и да ти се смеят).

Ида сега също закъснявам. Случва ми се редовно, нормално е, понякога не всичко зависи от мен.

Голямо унижение, пък после го виждаш на парада с роклята на мама

преди 5 минути, Звяра! написа:

Какво може да искаш от момичетата в училище освен домашното по математика ? А пък и си си извадил поука и сега не закъсняваш за работа нали?

преди 6 минути, Звяра! написа:

Кат закъснееш за среща с гаджето и те накара да направиш оборка на спирката на автобуса?

току-що, AAUUXX написа:

Какво може да искаш от момичетата в училище освен домашното по математика ? А пък и си си извадил поука и сега не закъсняваш за работа нали?

Сега редовно закъснявам, вече пет пъти го написах. 

преди 1 час, В. Велев написа:

Не се ли усещаш, че се самозатапваш?

Само си прочети написаното:

преди 1 час, В. Велев написа:

На това днешно дете, кои са родителите му, а? Такива, които са учили и възпитавани от "моралния" и "проспериращ" социализъм. И сега възпитават детето си по същия начин както те са били възпитани. Нагли, без уважение към учители, възрастни, и така нататък. 

Ти си жив пример за такова възпитание. Само си виж коментарите към мен. Никакво уважение към жените, момичетата и по-малките. Даже си позволяваше и сексуални намеци към мен, а си на възрастта на баща ми. Е това то - социалистическо възпитание и морал. Затова @jhoro е прав. Отидете на остров и си направете вашия строй, а не да страдат народите.

преди 2 минути, Звяра! написа:

Сега редовно закъснявам, вече пет пъти го написах. 

Тъй казваш за да не си признаеш ,че ти е харесаал соца и момичетата от 11Б клас :speak:

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, наследниците на надзирателите в Аушвиц имат различни професии специално за чужденците, едното е бране на краставици или на аспержи.

Ето така 12 часа, в тази поза и шнеле, шнеле.

И чуваш в такт, шнеле, шнеле.

gurkenflieger-100~_v-img__16__9__xl_-d31

Като едно време на бригадите.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Тъй казваш за да не си признаеш ,че ти е харесаал соца и момичетата от 11Б клас :speak:

Аз бях "В" паралелка, тя беше с Английски език, а със руски б със френски! 😄

преди 1 минута, Звяра! написа:

Аз бях "В" паралелка, тя беше с Английски език, а със руски б със френски! 😄

И унижението с оборката не е било през соца ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.