Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Оня ден коментирахме нещо за животинките...за киселото мляко,за западните "ценности"...И понеже знам ,че защитниците на тези "ценности" са готови да късат ризи,сърца и бял джигер...ето ви нещо,което да премислите,след като го прочетете...Защото само сляп и глух.лишен от всякакви човешки усещания не би разбрал колко е прав автора,а със заглавието е уцелил 10-ката...

Цитат

Западната демокрация е гримираният задник на тоталитаризма

Западната демокрация е гримираният задник на тоталитаризма. По същество няма разлика.Само опаковката е изящна.

Например, в Румъния избират неудобен за Запада президент-Джорджеску. Суверенист.Борец за независимост.. И хоп, западняшките службите му изготвят сигнал,че е човек на Путин ...Че и на... Тик ток...

Ха ха..

И хоп,инструментът за упражняване на институционален терор-Конституционният съд,се произнася,че изборите са нелегитимни.Волята на румънския народ е погазена от маскирания западняшки тоталитаризъм .

Де да беше само в Румъния.И у нас го видяхме при референдума за спасяване на българския лев. 

Глобален ционизъм...

Например ,в Грузия народът избира партията Грузинска мечта да управлява . Управляващите не искат украински сценарий - Грузия фронтова линия за война с Русия.И хоп,целокупният Запад обявява изборите за нелегитимни. Само слугата на Запада се счита за легитимен.Останалите са врагове.Независимо от волята на народа.

Какво стана със свободата на избор?На самоопределение?

Например у нас дори овчарите са обект на тоталитарен контрол от Запада. Стадото овце на братя Илиеви от Велинград беше нарочено за избиване от Еврокомисията. Уж чума.Само дето я няма. Но има политическа воля за унищожение на всичко национално. Овцете имат антитела,ала са живи- без разрешение от Запада.Здрави-без разрешение от Запада.Раждат- без разрешение от Запада. 

Братя Илиеви се противопоставиха на унищожението.На политически мотивираното избиване на животните..Хората масово ги подкрепиха и хоп...Следва сценарии за унищожение на фермерите.Ще ги проверяват.Ще ги разследват.Ще ги мачкат икономически...Само защото са проявили независимост и свободолюбие...

Гримиран тоталитаризъм. .Задник,маскиран като сочни девичи устни...

Не е случайно явление .

Например,семената за разсад на българските земеделци са нарочени също за унищожение от еврокомисията.Животните на България не им стигат.В името на ГМО-семената на Запада.В Брюксел дискутират как да забранят традиционните семена на нациите и само ГМО-шантажът да върви..Естествено на висока цена.

Тоталитарен терор на евроатлантическо малцинство над народите.

Например същата тоталитарна схема се пробутва за АЕЦ,за ТЕЦ...Зелена сделка- шменти -капели... Никой от Брюксел не се интересува от интересите на народите.От интересите на държавите...

Тоталитарен терор на евроатлантическо малцинство над всички народи.

Например войната в Украйна на Запада срещу Русия изобщо не се подкрепя от европейските народи .Вече. Хората масово искат мир и стопиране на санкциите срещу Русия.Но тоталитарната по същество власт на еврокомисията изобщо не се съобразява с интересите на европейците.

За джендъризма и еко тероризма е ясно колко са вредни за Европа. Не е случаен отрицателният демографски ръст. Антиевропейска политика.Но тоталитарната т.нар.западна демокрация я налага на всяка цена. Все още...

Гримиран тоталитаризъм...По същество политическа дефекация,опакована идеологически като евроатлантически ценности...

За жалост,тая срамотия с тоалетна хартия не се изчиства...

Милен Милушев 

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 8 часа, lebel написа:

2, 3... пичът е прав за едно (нищо че, поради антисуицидни мозъчни ограничения, не е в състояние да си формулира аргумента) - тоя форум сигурно наистина изглежда толко избушен, щом пращат насам най-смотаните тролове.

На мен ми прилича на сменил фронта. Или този който подава репликите. Най - вероятно по нумизматични причини.

И още по темата с животинките....хората животни ли са ...или животните са повече хора...

Цитат

БАБХ и тяхната лаборатория няма акредитация за този показател – ЧУМА по ДПЖ

Чудех се дали да го напиша, проверил съм го че е вярно.

БАБХ и тяхната лаборатория няма акредитация за този показател – ЧУМА по ДПЖ. Въпреки всичко в Европа нямат на кого другиго да се доверят или опрат и не знаят , че точно за този показател не са акредитирани. Някой си д-р Костов, ветеринар, не лабораторен екпсерт, се връща от Брюксел и тържествено заявява , че следва да се ликвидира стадото на Илиеви за да не пострадат другите. В същото време знае , че не може да да го направи, защото пробите са му компрометирани – да техните, на ИЛ по Екзотични и ООИ защото не са акредитирани.

Министърът обяви , че ще обрече хората там на бавна смърт, като има затвори пазарите и продукцията, а ако не искат бавна , да се сърдят на себе си , че не са избрали бърза и обезщетение , което ще се изплаща не еднотактово , а на траншове, за да са сигурни от БАБХ че обезщетението ще се ползва за възстановяване на стадото. Това досега с нито едно стадо, убито от БАБХ не се е случило, особено, ако е голямо! Къде е заровено кучето в поведението на БАБХ?

В ЕС и ЕК регламентите и условията. Всяка страна всяка година има определена сума , която да служи за обезщетение, при наличието на зарази. Ако няма зарази, не се предвиждат и суми и респективно, не се залагат в рамките на оперативния бюджет за следвашата година за дадената страна. Напомням че бюджета на ЕС е 5 годишен и е приет отдавна. Така нашите чиновници в БАБХ може да загубят правото да се разпореждат с пари за обещетения за 28 милиона ЕВРО. Ето защо са им необходими сериозни огнища. Напомням че от 2018г досега е нямало година в която да няма огнища , като АЧС , шарки по овцете, причи грип и т.н.

Най – слабото звена се търси за набеждаване и привидно един два аборта при здрави овце при над 600 заплодени не са проблем. Но отрудените Илиеви , които имат някакви понятия но не са ветеринари – докладват, тоест съвестно изпълняват инструкциите не ветеринарните власти . И оооо каква прекрасна възможност да вържем парите за 2025. Правим изследвания, в НАШАТА лаборатория, неакредитирана по ИСО 17025 за този показател, разчитаме на факта , че Европа и ЕАБХ също, и защитаваме парите за догодина. Намерили сме огнище, догодина, друго, но трябва да се доклада и да се усвоят парите. Условие е да е през новемви, за да си гарантираме парите, защото ако е декември , може и да не мине – заповедта на гадта Патарински е от 25.11.2024г!

И черешката на тортата! Средствата отпускани от ЕК за обезщетения през една дирекция, на ЕК са от 430 до 520 Е на животно в зависимост вида на животното , мястото му на отглеждане и т.н. У нас предлагат за обезщетение 480 лева в конкретния случай. Родените агнета, които се раждат сега,не с а предвидени, в обезщетението, но ще са заявени в искането на БАБХ тарикатите/ Колко според вас следва да постъпят в МЗХ и БАБХ за обезщетение – в нашия случай 490 ЕВРО. Къде ли отива разликата? Ами при консултанти , които да оценят всички факти и обстоятелства при конкретните случаи. Това са консултантски фирми , които имат договори с БАБХ. Защо са без Обществени поръчки? Ами просто е, защото всяка такава оценка е по спешност и през чл.90 от Обществените поръчки не се провеждат такива. И така – 480 лева срещу 490 Евро. В кого потъва разликата, ясно е нали? Делкат си с чиновниците, ама не на траншове, а веднага. 

И още нещо лабораторията в Монпелие е приела пробата под условие! Информация от първа ръка! Не е взета по техните правила и процедури, пратили са проби на повече от 10 дни от вземането им, защото трета проба не се взема, по процедура на ИСО. Интересно защо тези хора не приемат резултатите от акредитирани лаборатории и респективно не пратят проби в Български акредитирани лаборатории, след като имеме такива? Не една! Отговора е ясен. В нормална обстановка и поне с една степен по -малко корупционна среда следваше да има: Незабавна проверка на ИА БСА за акредитацията, лесно и бързо установяване на факта за липсваща акредитация и самосезиране на прокуратурата за действията на БАБХ тарикатите. Но ние си имаме работа с Илиеви от Велинград, тях може да ги мачкаме, простовати но с опит хора, да настроим хората около тях против тях, да ги излъжем, да ги посмачкаме и т.н. А затриването на нашето животновъдство е задача №1 , в Европа! На месопреработвателите с малко изключения не им пука с какво месо работят. На мандрите , може да им пука, но те са напред в хранителната верига! Жалко за нас че не сме ги измели както заслужават!

Георги Тодоров

преди 11 минути, Teemo v.3 написа:

На мен ми прилича на сменил фронта. Или този който подава репликите. Най - вероятно по нумизматични причини.

Те са едни и същи пет пенсионера които по цял ден сменят профили. За един ден един пенсионер пише от няколко профила коментари по темите и си мисли, че по този начин някой ще му повярва на лъжите и илюзията.

преди 18 минути, Proshark написа:

И още по темата с животинките....хората животни ли са ...или животните са повече хора...

Този филм вече бяха го давали преди 5 години.  Толкова ли помни българинът в България?

Главните роли бяха роми, които бяха наети от ГЕРБ за 50 лева, за да колят животните на хората и една в главната роля Мария Габриел. Лаборатория и още нещо...

images?q=tbn:ANd9GcQn1H5ub2ayird3cyZTRKt

преди 10 минути, NovakJ написа:

Те са едни и същи пет пенсионера които по цял ден сменят профили. За един ден един пенсионер пише от няколко профила коментари по темите и си мисли, че по този начин някой ще му повярва на лъжите и илюзията.

Какво да вярвам и да ме лъжат? Аз съм живял там и помня.

Все едно да отида до ниагарския водопад, после някой да ме убеждава, че е колкото драгалевската бара.

И го играят все с малки профили - вижте, младежта иска комунизъм. Смешници !

преди 4 часа, communismatic написа:

...

Пича е на годините на баща ми, ако баща ми беше с неговият акъл... сигурно щеше да ме е срам от него. Честно...

То... и сега би трябвало да те е срам от него, ако можеше да се видиш през очите на другите (еле па през неговите), но това няма как да стане. Както вече споменах - антисуицидни ограничения на мозъка ти.

От друга страна, няма какво толкова да се притесняваш -  "Дурак всегда счастлив", както казват маорите... Това, съдейки и от средния брой използвани от теб емотикони/пост (освен от блестящите ти виртуални изяви), за околните е безспорен факт, но за теб... ако за да го осмислиш по-добре, ти трябват  бг субтитри... как беше...

преди 12 часа, communismatic написа:

...
Препоръчвам сериала "Слово Пацана", който иска да го гледа с бг субтитри, да ми пише на ЛС...
...

Да, пиши.. оопсс, аз па съм си изключил лс-тата. Нишо, прати ми гълъб.

Баси, субс предлагал. От руски. Още един менсаджия, който си мисли, че Големият взрив съвпада (плюс/минус няколко секунди) с рождението му.
А какви хора има във форума от Русито. И региона. Великани! Тук, ко трее се изразя по-поетично, "сух валог се случи"...

преди 1 час, NovakJ написа:

Крадеца вика - дръжте крадеца. Нъл тъй?

Профил след профил, випове мипове ... легенди и хопа поредния образ, в който влизат. 

преди 1 час, lebel написа:

Както вече споменах - антисуицидни ограничения на мозъка ти.

Да, и както аз вече споменах, това точно ти и още една дузина титани на мисълта тук, да го пишете е като Шиши да нарече някой друг "мазна свиня"... Знам, че ти е трудно осмислянето на някои неща, ама... Можеш ли да си кажеш името без да се запънеш? Съмнявам се...

преди 3 часа, Proshark написа:

Оня ден коментирахме нещо за животинките...за киселото мляко,за западните "ценности"...И понеже знам ,че защитниците на тези "ценности" са готови да късат ризи,сърца и бял джигер...ето ви нещо,което да премислите,след като го прочетете...Защото само сляп и глух.лишен от всякакви човешки усещания не би разбрал колко е прав автора,а със заглавието е уцелил 10-ката...

Поредният докарал се до психоза от толкова пропаганда :) 

Цитат

Г-н Путин, ако Вие с Вашата руска, православна мощ, заедно с конфуцианството на модерен Китай и гордия персийски дух на мюсюлмански Иран, не стопирате тези процеси, ще загубите приятели, братя. Ще спечелите армия от врагове-идните поколения.

преди 1 час, communismatic написа:

Да, и както аз вече споменах, това точно ти и още една дузина титани на мисълта тук, да го пишете е като Шиши да нарече някой друг "мазна свиня"... Знам, че ти е трудно осмислянето на някои неща, ама... Можеш ли да си кажеш името без да се запънеш? Съмнявам се...

И мазохистче.
Баси, е затова вече не помагам. Емпатия има, желание - никакво. Аз го хваля, той се репчи.
Хубаво е, че имаш "антисуицидни ограничения". Това означава, че ... примерно, ако скокнеш до В.Търново и идеш да разгледаш Лобната скала, дори и да те налегнат тежки размисли, би си казал "добре де, нищо не става от мен, но няма пък да скоча". И ще си живееш щастливо. Макар че... то един живот... Поне си намери и некъф друг доход, че само с тоя... ше изпосталееш.

Иначе, да се занимава човек с... такъв като тебе, ако трее се изразя по правилата, е ... дето се вика -  все едно да играеш шах с гълъб. Ще събори фигурите, ще се изсepe на дъската и ще отлети да разкаже на всички как те е размазал. 

Живей.

преди 16 минути, lebel написа:

И мазохистче.
Баси, е затова вече не помагам. Емпатия има, желание - никакво. Аз го хваля, той се репчи.
Хубаво е, че имаш "антисуицидни ограничения". Това означава, че ... примерно, ако скокнеш до В.Търново и идеш да разгледаш Лобната скала, дори и да те налегнат тежки размисли, би си казал "добре де, нищо не става от мен, но няма пък да скоча". И ще си живееш щастливо. Макар че... то един живот... Поне си намери и некъф друг доход, че само с тоя... ше изпосталееш.

Иначе, да се занимава човек с... такъв като тебе, ако трее се изразя по правилата, е ... дето се вика -  все едно да играеш шах с гълъб. Ще събори фигурите, ще се изсepe на дъската и ще отлети да разкаже на всички как те е размазал. 

Живей.

T.e. ти не се "занимаваш" с мен, а ме цитираш през 20 минути... 😆

Още нещо, да имаш, да ни споделиш... Не разбрах, имало ли е катастрофи през социализма? А изнасилвания? А слушане на музика?

преди 1 час, lebel написа:

И мазохистче.

Живей.

Все още ли се занимаваш с този?

Хабиш се излишно. 🙂

Още нещо, да имаш, да ни споделиш... Не разбрах, имало ли е катастрофи през социализма? А изнасилвания? А слушане на музика?

Ще се радвам да споделиш.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ще се радвам да споделиш.

Аз да споделя? Нали имало документи за убийствата през соца? Кво стана с тях? Въртя, сука... накрая "чакам ти да ги постнеш"... 😆

Аз да споделя? Нали имало документи за убийствата през соца? Кво стана с тях? Въртя, сука... накрая "чакам ти да ги постнеш"... 😆

Чакам ти да ги постнеш понеже не повярваш на нищо показано от мен. Затова искам да видя от къде и на каква база ти се е изградило мнението че не е имало голяма престъпност

току-що, BANKATA написа:

Чакам ти да ги постнеш понеже не повярваш на нищо показано от мен. Затова искам да видя от къде и на каква база ти се е изградило мнението че не е имало голяма престъпност

Казах ти, да не ме занимаваш с проблемите си. Ако искаш да докажеш нещо, просто го постни. Но очеизбождащо няма никакви документи относно всичко това и балалайкаш колкото да се намираш на приказка. В смисъл... не съм глупендер, както огромна част от "писарушките" тук...

преди 4 минути, BANKATA написа:

Точна статистика едва ли ще може някой да извади ,но на база това че милиционерите тогава бяха на всяко кръстовище и на места с голям сбор от хора ,както във влакове, паркове и в близост до учебни заведения предполага затруднено извършване на престъпления.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Точна статистика едва ли ще може някой да извади ,но на база това че милиционерите тогава бяха на всяко кръстовище и на места с голям сбор от хора ,както във влакове, паркове и в близост до учебни заведения предполага затруднено извършване на престъпления.

От '87-8 има документи, поствани и са в темата няколко пъти.

Изнасилванията и убийствата не са били никак малко.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Аз мога! :bubblegum:

Казвай ква статистика искаш и веднага ще ти я извадя! :popcorn2:

преди 4 минути, BANKATA написа:

От '87-8 има документи, поствани и са в темата няколко пъти.

Сравни ги с престъпността сега от последните две години и ще имаш статистика ,както и спора тук ще стане излишен.

току-що, AAUUXX написа:

Сравни ги с престъпността сега от послесните две години и ще имаш статистика ,както и спора тук ще стане излишен.

Той пича съвсем сериозно ми написа, че сега престъпността била по-ниска... Направо потресаващо тъпо мнение. Имам чувството, че живее в някакъв си свой измислен свят. А тоя, другия... Джокера, там нещата са направо за тежки медикаменти.

Сега престъпността е по-ниска отколкото през комунизма! :popcorn2:

преди 20 минути, communismatic написа:

Той пича съвсем сериозно ми написа, че сега престъпността била по-ниска... Направо потресаващо тъпо мнение. Имам чувството, че живее в някакъв си свой измислен свят. А тоя, другия... Джокера, там нещата са направо за тежки медикаменти.

Да и стоя зад думите си. Може лесно да ме обориш, стига да искаш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.