Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо не може да се трият теми и мнения? Това не нарушава ли авторските права?

Препоръчан отговор

Прави ми, впечатление, че бутона за изтриване на мнение изчезва няколко минути след като е пуснато мнението. Това не нарушава ли закона за авторски права? доколкото знам, всичко, което се създаде, е обект на авторско право. Примерно, ако аз напиша статия, тя е обект на авторски права от моя страна. Ако публикувам статията в този форум, но ми се отнеме правото да я махна когато пожелая, то това нарушава авторските ми права и правото ми да решавам какво да се случва с публикацията.

Не че искам да трия нещо. Нещата, които съм публикувал тук, нека се останат тук. Зададох въпроса просто от любопитство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, FatMan9 написа:

Прави ми, впечатление, че бутона за изтриване на мнение изчезва няколко минути след като е пуснато мнението. Това не нарушава ли закона за авторски права? доколкото знам, всичко, което се създаде, е обект на авторско право. Примерно, ако аз напиша статия, тя е обект на авторски права от моя страна. Ако публикувам статията в този форум, но ми се отнеме правото да я махна когато пожелая, то това нарушава авторските ми права и правото ми да решавам какво да се случва с публикацията.

Не че искам да трия нещо. Нещата, които съм публикувал тук, нека се останат тук. Зададох въпроса просто от любопитство.

НЕ! Прочети запсп

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

НЕ!

Добре.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Така е, заведи дело срещу модераторите и ще станеш богат. 

Колко богат? И ако се става ей така богат, защо ти не заведеш дело да станеш богат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С дела се печелят много пари само в Съединените Адвокатски Щати, тука станат ли достатъчно много парите ще те намерят "самоубил" се с няколко изстрела в главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, FatMan9 написа:

Хайде прегледай правилата на форума и стига праска простотии навред ако обичаш! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, ined написа:

С дела се печелят много пари само в Съединените Адвокатски Щати, тука станат ли достатъчно много парите ще те намерят "самоубил" се с няколко изстрела в главата.

В САЩ също се правят такива номера. Примерно, педофила Джефри Епщейн беше намерен "самоубит", след като стана ясно, че може да издаде информация за посетителите на Адския Остров.

Забележи как става: CCTV-то спира, охраната изчезва, тока спира - и се извършва самоубийство. Трите събития никога не са се случвали, но се случиха всичко заедно в един конкретен момент.

Това е само един пример. Има доста хора, които "изчезнаха" или извършиха "самоубийство", просто защото е имало риск да издадат мръсни корпоративни тайно, или да свидетелстват срещу хора, които имат много власт и пари.

преди 1 минута, killchain написа:

Ако се опасяваш, че може да поискаш да си изтриеш темата, недей да я пускаш изобщо...

Не се опасявам. Зададох въпроса от любопитство, не че искам да трия някакви мои теми.

Иначе, ако все пак поискам моя тема да се изтрие, ще бъде ли изтрита, ако се свържа с модератор и го помоля да я изтрие?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FatMan9 написа:

В САЩ също се правят такива номера. Примерно, педофила Джефри Епщейн беше намерен "самоубит", след като стана ясно, че може да издаде информация за посетителите на Адския Остров.

Забележи как става: CCTV-то спира, охраната изчезва, тока спира - и се извършва самоубийство. Трите събития никога не са се случвали, но се случиха всичко заедно в един конкретен момент.

Това е само един пример. Има доста хора, които "изчезнаха" или извършиха "самоубийство", просто защото е имало риск да издадат мръсни корпоративни тайно, или да свидетелстват срещу хора, които имат много власт и пари.

Не се опасявам. Зададох въпроса от любопитство, не че искам да трия някакви мои теми.

Иначе, ако все пак поискам моя тема да се изтрие, ще бъде ли изтрита, ако се свържа с модератор и го помоля да я изтрие?

За втори път прочети правилата на форума?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Емил Костов написа:

За втори път прочети правилата на форума?! 

Аз вече съм ги чел, но не намерих нищо конкретно по темата. Ще ги прочета отново, и този път ще се вгледам по-внимателно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дотам ли опря, да ти зависи живота от неизтрито мнение? :thumbsdown11: За първи път ли си във форум с определени правила? Най - стойностно е да си преглеждаш мненията преди да публикуваш! :basketball5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, johnmotson написа:

... Най - стойностно е да си преглеждаш мненията преди да публикуваш! :basketball5:

Ще му трябват 2 живота.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, FatMan9 написа:

2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни). Администрацията на форума не се задължава да заличава постове и теми по желание на авторите им, както и по желание на трети страни, ако прецени, че те не нарушават с нищо законите на държавата и правилата на форума.

Ако не си съгласен правилата с, които си се съгласил при регистрация напускаш форума ... за радост твоя и на останалите. Стига тъпи теми моля.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, nikssi написа:

2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни). Администрацията на форума не се задължава да заличава постове и теми по желание на авторите им, както и по желание на трети страни, ако прецени, че те не нарушават с нищо законите на държавата и правилата на форума.

Ако не си съгласен правилата с, които си се съгласил при регистрация напускаш форума ... за радост твоя и на останалите. Стига тъпи теми моля.

Иначе е чел правилата многократно! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Емил Костов написа:

Иначе е чел правилата многократно! 

Той е тук за да пуска теми. Така се е договорил явно.

Нито чете темите, нито го интересува какво му отговарят хората. А и да прочете нещо, нима някой от ВАС смята, че ще го изпълни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, FatMan9 написа:

Никой не ти пречи да триеш на воля. Само трябва да си платиш за да станеш VIPпотребител.

Именно по този начин Лоботомирания20 си трие и редактира стари постове, когато го хванеш че лъже като дърт ром

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ostavime
Този post получи награда от ostavime!

Филипов получи за награда значка 'Помогнал' и 1 точки.

Така е, защото някои субекти злоупотребяваха с възможността и триеха цяла тема, в която имаше и мнения на други потребители, несъгласни с тяхното. Визирам един из техническите раздели, който не знаеше дори и закон на Ом, но имаше претенции че знае всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Никой не ти пречи да триеш на воля. Само трябва да си платиш за да станеш VIPпотребител.

Именно по този начин Лоботомирания20 си трие и редактира стари постове, когато го хванеш че лъже като дърт ром

Да, @miro20 има навика да прави така. Пуска мнения и после трие и редактира според променящата се обстановка, за да ги напасне към мнението си и да направи така, че да изглежда, че той е прав, а всички други са "рашисти фейкомети".

преди 13 часа, Kolev72 написа:

Той е тук за да пуска теми. Така се е договорил явно.

Нито чете темите, нито го интересува какво му отговарят хората. А и да прочете нещо, нима някой от ВАС смята, че ще го изпълни.

Имаш ли доказателства в подкрепа на тези твърдения?

преди 1 час, Филипов написа:

Така е, защото някои субекти злоупотребяваха с възможността и триеха цяла тема, в която имаше и мнения на други потребители, несъгласни с тяхното. Визирам един из техническите раздели, който не знаеше дори и закон на Ом, но имаше претенции че знае всичко.

Разбирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...