Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-добрата банка?

Featured Replies

Ще вдигна темата 2 годни по късно с моите скромни впечатления.

В периода 2021 - 2025 имам следните впечатления:

1 . Уникредит - процедурата по регистрация през онлайн приложението е неработеща. Оправяте си докумените попълвате всички изискани от тях декларации, подписвате с ЕЛ. Подпис - 2 дни по късно няма нищо случило се.  Нито открита сметка нито нищо. Спамът се лее без значение дали сте дали съгласие за него или не сте. Служителите под всякаква критика. Тотално не зачитат волята на клиента както неговите желания.

2.  ДСК - В момента преработват мобилното си банкиране. Като цяло в ДСК Мобайл има позитиви но има още доста какво да се желае от него, на фона на други добре разработени  приложения като Bulbank Mobile и My Fibank например. В момента ги ползвам заради липсата на такси. Въпреки това на 3ти месец ползване си показаха рогите - измислиха си такси за смс - вайбър съобщения като допълнителен брой - при положение че ползвам промо плана им за Заплата.
Средно време за обслужване в офис 30 минути.

3. Пощенска - Гръмка реклама никакво покритие. Платформите им за онлайн банкиране принуждават клиентите ползват техния OneWallet. Виртуална карта се издава в рамките на 2 работни дни въпреки че в приложението им гръмко се тръби че това се случва за 1 ден. Поддръжка на P2P преводи по мобилен номер - има частична само към клиенти на Пощенска банка ползващи OneWallet. Нулева комуникация между отделните звена на банката. Крайно тромава процедура по онлайн откриване на сметка. Имат постоянно обучаващи се нови служители. Средно време за обслужване в офис 40 минути.

4. ПИБ - Диаметрално противоположни на това което са пощенска. При тях онлайн платформата работи доста добре. Чака се малко в клоновете. Най големия недостатък - регистрирате ли битово плащане като бланка и го запазите след това има изтриване само от администратор. Пазят лични данни, не се съобразявват с ОРЗД, криейки се зад  чл. 67, ал. 1 от Закона за мерките срещу изпирането на пари, без да имат легално колектирани данни че клиента участва в подобна дейност.

5. ОББ  - зя тях се леят само негативни мнения от потребители относно тяхното мобилно приложение въпреки че аз познавам клиенти на банката които са цялостно доволни от неговото функциониране. Последно когато ги ползвах през 2021 не работеще корекно 3D Secure с биометрия. Друго дразнещо в онлайн платформата с която се работи посредством браузър е това че не може да копи пейстнете потребител и парола. Трябва непременно да се въведът на ръка. Уви това успях да го прескоча - Bitwarden налива данните ми въпреки привидната на пръв поглед забрана за това. Нямат виртуална карта.

6. Транскард - ползвах тяхната Кеш Мастъркард. Морално остаряло мобилно приложение, 3 пъти са ми задържали суми за случайна проверка за сигурност. Един път това се случи когато бях в оптика и разчитах на тяхната карта, за заплатя продуктите си. След брутален скандал по телефона разблокираха средствата които ми бяха превели за цела. Висока такса при вноска по карта през Изипей. Скандални скапяци.

7. TBI - за тях нямам никакви впечатления. Иска ми се да се пусна и при тях но негативния фийд на клиентите е толкова огромен че за сега се въздържам на извърша тази "глупост".

8. CCB - Нямат виртулана карта нито предложения за банкови пакети.
Относително високи такси изискват ЕЛ подпис на хардуерен носител/или поне така беше през 2022 когато посетих техен офис и питах има ли възможност за работа с Евротръст подпис с тяхното банкиране, за активна работа с онлайн платформта им през браузър. Таксите за ползване на дебитна карта при тях са относително високи.

• Отговори 52
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Все едно да питаш коя е най-добрата венерическа болест.

• Бурканбанк АД. Мигновено внасяне, мигновено теглене. Без наказателни такси, нулеви месечни такси.

• Изключително съм доволен от ДСК, има банкомати за внасяне на суми без такси, имам си банкиране от компа, няма лимит за теглене, вече десетина години съм там!

Моята!

Успех!

- Откакто теглих кредит спя като бебе.
- Как така?
- Един час спя и един час рева!

:eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.