Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо имам 169 заети мегабайта, ако флашката всъщност е празна?

Препоръчан отговор

Здравейте. Може ли някой да ми каже защо ми пише, че във флашката ми има 169 мегабайта заето място, ако флашката реално е празна и няма никкави файлове в нея?

Ето снимка:

screenshot-44.jpg

Да бе ди да има скрити файлове? Да не би да има вируси, които са скрити и не се виждат като видими файлове? Моля, обяснете ми, защото здраво ме гложди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе я хвани един учебник че на цял форумн му писна от смешните ти теми,,,,,

Файловата система и другите операции дет си ги чегъркал на тая флашка как мислиш се съхраняват?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Microsoft Word - UROK11.doc (petyo.eu)

п.п. В действителност няма как да знаем какво си правил с тази флашка.

Принципно всеки носител на данни при своето форматиране и т.н. отделя някакво пространство за служебна информация. На въпросната флашка може да има и друга файлова система и/или област която поради някакви причини е обозначена като "лоша" за ползване и прочие. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И каква е тая флашка с 232 Gb. свободни?  По скоро е хард диск включен през USB!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Orgasmatron написа:

На това му се вика вирус-169 MB.

Даже и името  му знам на тоя вирус -Дебелака ака Мазньо затова е толкова 169 MB

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, FatMan9 написа:

Да бе ди да има скрити файлове? Да не би да има вируси, които са скрити и не се виждат като видими файлове? Моля, обяснете ми, защото здраво ме гложди.

не са вируси
скрити файлове за системата са...и дяла е маркиран като активен
което значи, че можеш да го ползваш за бутване, дек вика средиземноморската кака

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Hristo52 написа:

И каква е тая флашка с 232 Gb. свободни?  По скоро е хард диск включен през USB!

Може да е такава https://www.emag.bg/usb-flash-pamet-sandisk-ultra-luxe-256gb-usb-3-1-sdcz74-256g-g46/pd/D059H6BBM/?cmpid=85834&gclid=Cj0KCQjwteOaBhDuARIsADBqReiqTinoPRIhyKcFEAL_i2HWi5VZW1iO7pTiBVlLMyFAVLPNHNa8BqMaAtW0EALw_wcB

преди 7 часа, FatMan9 написа:

Да не би да има вируси, които са скрити и не се виждат като видими файлове?

Ами форматирай я ,и виж какво ще ти показва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, FatMan9 написа:

Здравейте. Може ли някой да ми каже защо ми пише, че във флашката ми има 169 мегабайта заето място, ако флашката реално е празна и няма никкави файлове в нея?

Ето снимка:

screenshot-44.jpg

Оф, "Дилемите на една свЕня", том 451-ви. Ако ми грухтеше в двора, отдавна да съм те заклал. Така вече нищо няма да те гложди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, belefor написа:

След форматиране под Windows 10 или 11 има скрита системна папка System Volume Information.

аз викам направо да разформатира флашката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, FatMan9 написа:

От мазнината е, тряя да си миеш ръцете преди да пипаш флашка или друго запаметяващо устройство, иначе мазнината заема от паметта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, belefor написа:

След форматиране под Windows 10 или 11 има скрита системна папка System Volume Information.

Не може то в неговия Windows да има такива скрити работи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Взимай руския лаптоп Bitblaze Titan, слагай ОС Елбрус, купи и руски флашки и не се мъчи, не си за западна техника. Ти си сделан в СССР от група руски учени по на шише водка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно е някакъв вирус или си сложил нещо за което не знаеш. Най-добре я смени и спри да пишеш толкова много в форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Coco1 написа:

Ти си сделан в СССР от група руски учени по на шише водка.

Пък аз се чудех що идиотите от Отдела по зоомагии се шурат да търсят нещо пък то било Мазньо

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не може то в неговия Windows да има такива скрити работи.

Чакай сега да буутне Елбрус ОС та да видиш ...

преди 38 минути, MartinKrystew написа:

вирус

Вирус Дебелака9 процес Мазньо :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, нушо написа:

Ами форматирай я ,и виж какво ще ти показва.

Сега показва 97 мегабайта. Форматирах я с Rufus.

преди 12 часа, belefor написа:

Ясно.

преди 8 часа, Coco1 написа:

Взимай руския лаптоп Bitblaze Titan, слагай ОС Елбрус, купи и руски флашки и не се мъчи, не си за западна техника. Ти си сделан в СССР от група руски учени по на шише водка.

Ирония ли е това? Всъщност, Светския Съюз постигна велики научни открития и постижения. Не ми ли вярваш? Защо не го провериш в Гугъл.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, FatMan9 написа:

Ирония ли е това? Всъщност, Светския Съюз постигна велики научни открития и постижения. Не ми ли вярваш? Защо не го провериш в Гугъл.

Ти и български ли не разбираш  !?

Групата съветски учени са си свършили работата с теб.

преди 7 часа, petie1 написа:

Пък аз се чудех що идиотите от Отдела по зоомагии се шурат да търсят нещо пък то било Мазньо

Дядо Мазньо дет се праи на хлапак

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, FatMan9 написа:

Ясно

Ясно ти е кат във мъгла аз бях първия който ти го каза а ти кат гений на КИ би трябваало да палиш от четвърт

преди 9 минути, Coco1 написа:

Дядо Мазньо дет се праи на хлапак

Или санитарите не си вършат работата ама за толкоз пари толкоз ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...