Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SonyVegas - не мога да експортирам до видео формат

Featured Replies

Намерих един банан в замунда, изтеглих, инсталирах, кракнах, пачнах, проектирах... но не мога да експортирам до видео формат. Не ми трябва за велики клипове. Прочетох някъде, че някой рендвал - излезе файл *.wav и се чува само аудиото. Позачетох се в коментарите към банана - не открих подобно оплакване. Пробвах с ъплоуда към ЮТЮб - фалирва, не можело да се логне. В туториала няма за експортирането.

image.png.5d9af349e4e4ad5dd18ef6561598c237.png

Редактирано от Axi (преглед на промените)

Разрешен от B-boy/StyLe/

Не се прави с Export а с Real time render и ако първия път ти завърши процеса много бързо и фаила не съдържа цялото видео, запазваш проекта, затваряш програмата и я отваряш отново направо от фаила на проекта и пускаш наново от Real time renderer. :) 

• Решение

Това, което сте снимали е да запази проекта (ако решите да го импортвате в друга програма за допълнителна обработка).

Както са ви казали смятането на файла е с Render as. За да ви е излезнал wav файл, явно сте посочили такъв да е изходния файл...

https://www.google.bg/search?q=sony+vegas+export+mp4&iflsig=AJiK0e8AAAAAY1u-hVaARg1MgYc933mDg-LuRkjeDrLP&oq=sony+vegas+export+&sclient=gws-wiz#kpvalbx=_ebBbY8b5JdS9xc8Pj_y8gA4_40

Ако това са ви първи стъпки с тази програма, аз ви съветвам да не се хвърляте на каквото ви падне. За вашата цел най добре е да изтеглите нейната портативна версия и много да внимавате с антивирусната програма какво съобщение ще ви напише. Особено, ако последната е дефендера от Windows. Има една камара настройки за да може пълнофункционално последната да заработи. Иначе все няма да ви се получава нещо. Иска и добър опит с такава програма. Иначе, след правилните настройки на отделните модули на програмата, е отлична за работа със много типове файлове. Препоръчвам направо да започнете с по нова версия( примерно 18) "Инсталиране" на портативната версия не се налага. Трябва само от изтегленият фаил да екстракнете  това, което се намира във RAR fajla. Za celta si prawite otdelna papka kydeto si iskate i cqlata procedura s ïnstalaciqta"stawa w neq. Ако сметнете, че няма да ви е необходима, съвсем лесно е премахването на създадената папка за портативната версия на SONY WEGA. Ако не можете да се справите с намирането, пишете - ще ви я кача за изтегляне на някой "облак"  От мен - успех

Линк за изтегляне:

MAGIX.VEGAS.Pro.18.0.0...rar
https://dox.abv.bg/download?id=a8650b0049  Внимание!!! Паролата за отваряне на RAR файла е:   123

ScreenShot001.jpg

Аз дори бих го посъветвал да почне от някоя по-лесна програма като Filmora или Movavi ако е от платените. По-малко функционални, но са по за начинаещи. Също и Adobe Premiere Elements (улеснената версия на Pro).

А иначе може да опита и безплатни. Има достатъчно добри и без опасенията от вируси в тях като Shotcut, Davinci Resolve, KDEnlive, OpenShot и други.

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Аз дори бих го посъветвал да почне от някоя по-лесна програма като Filmora или Movavi ако е от платените. По-малко функционални, но са по за начинаещи. Също и Adobe Premiere Elements (улеснената версия на Pro).

А иначе може да опита и безплатни. Има достатъчно добри и без опасенията от вируси в тях като Shotcut, Davinci Resolve, KDEnlive, OpenShot и други.

А това вече е най добрият вариант за един начинаещ, в тази област. Сам съм се убедил с течение на годините при ползване на софтуер, от този род!

• Автор

Благодаря на всички, които са отделили от времето си, за да ме улеснят. Ще се постарая и ще ви дам "отчет" 

Усмивки и хубав ден!

• Автор

Благодаря, получи се с Рандер Ас ...

преди 26 минути, Axi написа:

Благодаря, получи се с Рандер Ас ...

Всъщност решението първо го даде колегата @Bubbles и може да маркирате неговия отговор като такова.

Важното е, че си свършили работата. Хубав ден! ;)

• Автор
преди 38 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Всъщност решението първо го даде колегата @Bubbles и може да маркирате неговия отговор като такова.

Важното е, че си свършили работата. Хубав ден! ;)

гледах клипчето, което си лепнал и от там ми дойдоха мъдрите мисли - там е за СВ-19 моето е13, малко се различава... А и колегата казва за реал тайм рандер. Извинявам се за неучтивата форрма, но някак си... така е по-...

Пк и аз благодарих на всички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.