Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Още ли има ергенски данък в България? Ако да, длъжен ли съм да го плащам?

Featured Replies

Привет. Искам да попитам дали все още има ергенски данък в България, и ако да, длъжен ли съм да го плащам? Има ли начин да избегна плащането на този данък?

Какво ще стане, ако не платя този данък? Какви последствия ще има това за мен?

Моля ви, дайте ми отговор, защото съм уплашен! От някъде дочух, че все още има такъв данък в България и ме е страх, че ще трябва да давам пари И за този данък, както и за всички други данъци, които съществуват поради някакви странни причини.

Не искам да плащам още данъци и такси. Нали вече плащам: ток, вода, данък сгради, данък смет, билети в обществения транспорт, давам пари на касиерите в магазините, плащам ДДС, и други... Какво още иска правителството от мен?

Пускаш си молба в НОИ, че си третополов и те освобождават от ергенски данък.

преди 4 часа, FatMan9 написа:

Искам да попитам дали все още има ергенски данък в България, и ако да, длъжен ли съм да го плащам?

Това, къде  си го чувал?

преди 5 часа, ined написа:

Пускаш си молба в НОИ, че си третополов и те освобождават от ергенски данък.

У Перник са опростили процедурата - ако първият пол не бие втория, значи е трети...

ама за секи случай да пита Кракра (Banesc) Пернишки. И той като него така се е концентрирал  в"политика"-та, че май нема време за нищо друго* и нищо чудно да се е сдобил с тапия по служебен път... мхм

* имам предвид да бие втория... или да го побие нулевия, демек родителския "пол"... което, като се замисля, също би свършило работа, но се боя, че е късно...

едит: между другото, шегата настрана, мисля, че в заключителните разпоредби беше упоменато изрично, че ергенският данък се плаща само ако са ти останали средства, след като си си платил асансьора и охраната!  Така че, авторът да се отпусне и напрао да забрави за въпросния данък.

• Автор
преди 1 час, ncl написа:

Няма, но обмислят въвеждането му като част от борбата с демографската криза.

Кой обмисля въвеждането му? Какви са шансовете този данък да се въведе отново? И ако се въведе, какво ще стане, ако откажа да плащам?

преди 1 час, нушо написа:

Това, къде  си го чувал?

От едни хора...

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Кой обмисля въвеждането му? Какви са шансовете този данък да се въведе отново? И ако се въведе, какво ще стане, ако откажа да плащам?

Политиците. 50 на 50. Нищо хубаво.

преди 35 минути, FatMan9 написа:

Само ако заминеш на фронта няма да плащаш нищо.  Това е данък за всеки комунист.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Само ако заминеш на фронта няма да плащаш нищо.  Това е данък за всеки комунист.

Прокопи,  пръщиш ,пръщиш от акъл!

преди 8 минути, нушо написа:

Прокопи,  пръщиш ,пръщиш от акъл!

И за тебе се отнасЯт данъците, комундел.

Събирайте дружинката и към фронта, не се крийте от любимия вожд Путлер.

току-що, Raze написа:

аха, не им стига краденото, та още искат...баси
вместо да стимулират семействата с допълнителни социални придобивки- детски градини с по-малка такса, детски площадки и допълнителни знимания на деца с кръжоци, те искат да краднат пари от бездетните
баси наглостта

преди 12 минути, Coco1 написа:

И за тебе се отнасЯт данъците, комундел.

Събирайте дружинката и към фронта, не се крийте от любимия вожд Путлер.

Тази война не е наша,и никога не съм бил комунист и не се прави на остроумен.Ако искаш да се биеш върви ти в Украйна.

Професор, за когото на става ясно по какво е професор, от неправителствена организация си спомнил правешките закони и се изцепил, а джурналист от News.bg го превърнал в клик за лапнимухи льохмани. Хайде лека нощ и на тази пъртенка. Половината ми познати живеят на семейни начала. Нещо по въпроса от "професора"? А тези многоженците с харем-кадъни и разните комуни, а?

преди 14 минути, нушо написа:

Тази война не е наша,и никога не съм бил комунист и не се прави на остроумен.Ако искаш да се биеш върви ти в Украйна.

Комундел що получи раздвоение бре кат чу за фронта и данъците :giggle1: Пълен смях си 

Путлер ше те изнася към фронта искаш не искаш в редиците на генерал Армагедон

311571989_5390801300955895_5640529238652529469_n.jpg

преди 9 минути, Profruit написа:

Професор, за когото на става ясно по какво е професор, от неправителствена организация си спомнил правешките закони и се изцепил, а джурналист от News.bg го превърнал в клик за лапнимухи льохмани. Хайде лека нощ и на тази пъртенка. Половината ми познати живеят на семейни начала. Нещо по въпроса от "професора"? А тези многоженците с харем-кадъни и разните комуни, а?

Освен тоя данък ше има още данъци само за комунисти.

преди 14 минути, Profruit написа:

Половината ми познати живеят на семейни начала.

тридесет години бях така, ама се пенсионирах и се оказа, че ако единия от нас умре, другият няма да има право на добавката "вдовишка пенсия"- 25%
та тъй де, на дърти години сключиме граждански брак заради това горното
по принцип, жените живеят повече от мъжете и ще им е трудно да живеят само на една пенсия

преди 8 часа, FatMan9 написа:

Привет. Искам да попитам дали все още има ергенски данък в България, и ако да, длъжен ли съм да го плащам? Има ли начин да избегна плащането на този данък?

Какво ще стане, ако не платя този данък? Какви последствия ще има това за мен?

Моля ви, дайте ми отговор, защото съм уплашен! От някъде дочух, че все още има такъв данък в България и ме е страх, че ще трябва да давам пари И за този данък, както и за всички други данъци, които съществуват поради някакви странни причини.

Не искам да плащам още данъци и такси. Нали вече плащам: ток, вода, данък сгради, данък смет, билети в обществения транспорт, давам пари на касиерите в магазините, плащам ДДС, и други... Какво още иска правителството от мен?

В ЛГТБ ЕВРОПА е трудно да дефинираш думата ерген и мъж. Обикновено комбинациите за мъж са 2 на степен 5.

Ако успееш да намериш ерген и мъж, тогава е вероятно да има такова нещо.

ТЪРСИ СЕ Цисджендър – Уикипедия (wikipedia.org)!

преди 15 минути, Coco1 написа:

...

Освен тоя данък ше има още данъци само за комунисти.

Този не е никакъв комунист, а събирателен образ на плазмодий, бай-ганьовец, клошар и плюшкин.
С риск да се повторя, ще се върна пак в описанието си за Сингапур. Държава-джудже в ТОП-10 на най-развитите държави на планетата. През 70-те години сингапурците са носили на кобилици кофи с изпраjнения, за да ги изливат в океана. Идва ред на сериозен човек, който издига грандиозен план за развитие. Факт!

Среща с Андрей Громико  в своите мемоари пише за него. Интелигентен човек, но нищо не му разбрах. Комунизмът е лъжа. Всичко трябва да се плаща. Кани банкери от Швейцария, да развият банковата система на младата държава. Кани израелски военни, преоблечени като мексикански туристи, за да развият полицейската и военната област. Страхували са се от комунистически Китай и камиларска Малайзия. На практика армията им е въоръжена с израелско оръжие. Факт!

Днес в Сингапур има нулева толерантност към наркотиците. Лаконично завършва с смъртно наказание. Клошари и бомжове по улиците е абсурд. Улици аптеки от чистота. Дъвка само по лекарска рецепта. В движение не можеш да пушиш или да пиеш напитки. Да се изпiкаеш в някой ъгъл рискуваш 5 удара с бич, намазан с конска урина и 500$ глоба. Самите сингапурци изпадат в шок, като туристи. Мизерията, просяците, нивото на чистотата ги подтиска.

На въпроса - може ли сингапурското чудо, да се преекспонира в развиваща се държава. Отговорът е твърде не. Пренасищане от дебелчовек9 блокира замисъла.

преди 2 часа, FatMan9 написа:

И ако се въведе, какво ще стане, ако откажа да плащам?

По избор-Или режат бубата,или ставаш зет,в Банишора.

Я Мазньо с нова тема тип говорилня :)

преди 14 минути, Orgasmatron написа:

По избор-Или режат бубата,или ставаш зет,в Банишора.

По добре в Банишора отколкото в берковския двор

аве той сий благородник и му требе принцесата от  берковския двор

преди 9 часа, FatMan9 написа:

Какви последствия ще има това за мен?

Всеки ден с мотиката по 20 дка лозе или зет в берковския двор, избора си е твой :)

преди 3 минути, дръндю написа:

аве той сий благородник и му требе принцесата от  берковския двор

Добре че съм селско дете....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.