Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с преинсталиране на Windows 7

Featured Replies

преди 2 минути, цър-вул написа:

Много се извинявам за грешката от автоматизъм. Изпълни diskmgmt.msc

E по-нагоре има снимка. 

• Отговори 103
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• сериозно  не направиш ли предварително дял със спомагателни програми или в средата на стартиран уиндолс  с дос комади след това   дори и да форматираш стария  уиндолс при  преинсталация остават с

• Брат Винкеларий пак е паднал в бъчвата с джибрите... ПС А автора да си занесе компа в сервиз ако си иска данните непокътнати

• И КАТО ЦЯЛО  проблема е че хардиска не е форматиран  правилно трябва да има минимум 3 части  1 операционна 2 за информация 3 резервана и като се омаже операционната да се заличи старана

преди 1 минута, цър-вул написа:

Едното е
devmgmt.msc
diskmgmt.msc е другото

Без име.png

току-що, Blondyy написа:

Без име.png

сега е времето да се изтегли важната инфорация на флашка и други носители

и да се ползва

https://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html

за да се направят нещата както трябва

и да се занули всичко

без важната информация

@Banesc, много моля, трай за малко!!!!!!!!!!!!!
@Blondyy, имаш ли спомен на 500GB диска имаше ли дял(ове) преди? И търсеният дял D диска с дял С ли беше?

преди 9 часа, Banesc написа:

И КАТО ЦЯЛО  проблема е че хардиска не е форматиран  правилно трябва да има минимум 3 части

1 операционна

2 за информация

3 резервана и като се омаже операционната да се заличи старана  и да се запише нова на резервния дял

Blondyy

и първия става резервен

сещате ли се за врътката  

petie1

NewRedDragon

преди 2 минути, цър-вул написа:

@Banesc, много моля, трай за малко!!!!!!!!!!!!!
@Blondyy, имаш ли спомен на 500GB диска имаше ли дял(ове) преди? И търсеният дял D диска с дял С ли беше?

500 gb си беше диск D , и не е имало дялове преди. Не е бил с дял C. А сега за да инсталирам някаква операционна го сложих в D ,защото при инсталацията C-то не ми го даваше пише незаделена част . 

Нещо говорим на различни езици - 500GB е бил дял с буква D? Защото по-нагоре пишеш,че 

преди 47 минути, Blondyy написа:

нещата са ми тук

Нещата от бившия диск D ли да се разбира?
Защото е много вероятно този 500GB диск да е дефектирал.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Нещо говорим на различни езици - 500GB е бил дял с буква D? Защото по-нагоре пишеш,че 

Нещата от бившия диск D ли да се разбира?
Защото е много вероятно този 500GB диск да е дефектирал.

Да,500 гб беше с буква D!

Нещата са ми от бившия диск D..

Сега си ги качвам на флашка,защото не са много,преди по същия начин загубих бая неща.

И като си кача всичко как да зануля всичко и този 250гб да се покаже и той.

НИЩО НЕ ЗАНУЛЯВАШ!
Този 25GB в момента е с Windows!
500GB дискът има проблем и се опасявам, че с инициализирането му ще се загуби информацията на него. За целта ще трябва да се ползват инструменти на трети страни. А това е по-добре да се свърши в правилен сервиз, за да не го оплескат. И после да извадят оот девет кладенеца вода.

Тук има подобе случай:

преди 3 минути, цър-вул написа:

НИЩО НЕ ЗАНУЛЯВАШ!
Този 25GB в момента е с Windows!
500GB дискът има проблем и се опасявам, че с инициализирането му ще се загуби информацията на него. За целта ще трябва да се ползват инструменти на трети страни. А това е по-добре да се свърши в правилен сервиз, за да не го оплескат. И после да извадят оот девет кладенеца вода.

Тук има подобе случай:

246741372_.png.e084bd8e4fadfe70d2c45db3e171895e.png

Това клипче го гледах,но при мен не иска да се инициализира този диск 1 -232.89gb

преди 4 минути, цър-вул написа:

Него НЕ ПИПАШ!!!!!!!!!!
Там ти е Windows в момента!

Aз го пуснах на 500 gb демек стария D, когато ме попита къде да го инсталирам,а този 250гб го форматирах преди инсталацията,но на него не ми даде да го инсталирам

Диска е само с 1 дял C за системата и явно предишния път е била сменена буквата и затова в момента го показва като D. Защо не си създадеш нов дял за C то като например, го създадеш с 50гб размер, и на него да качиш операционната система. И този дял в момента който ти го показва като D да си запазиш информацията или направо да си създадеш 2 дяла. Примерно 50гб за C и 100гб за D и след като качиш операционната система информацията си я прехвърляш на новия дял с размер 100гб а този стария дял го триеш и разтягаш новия.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Диска е само с 1 дял C за системата и явно предишния път е била сменена буквата и затова в момента го показва като D. Защо не си създадеш нов дял за C то като например, го създадеш с 50гб размер, и на него да качиш операционната система. И този дял в момента който ти го показва като D да си запазиш информацията или направо да си създадеш 2 дяла. Примерно 50гб за C и 100гб за D и след като качиш операционната система информацията си я прехвърляш на новия дял с размер 100гб а този стария дял го триеш и разтягаш новия.

Аз в момента си прехвърлям всичко.

Въпроса ми е,че не мога да инсталирам уиндоус-а на незаделено място което беше C - сега не мога да инициализирам по никакъв начин за да се появи

Буквите на устройствата не ги гледат, те се променят в зависимост от това на кой дял е ОС, останалите можеш и ръчно да ги зададеш/смениш. Само windows/DOS ползват букви на устройства, останалите ОС работят по друг начин. Най-добре занеси машината в някой сервиз, където знаят какво правят, може да имаш и хардуерен проблем.

преди 11 минути, Blondyy написа:

Аз в момента си прехвърлям всичко.

Въпроса ми е,че не мога да инсталирам уиндоус-а на незаделено място което беше C - сега не мога да инициализирам по никакъв начин за да се появи

Затова ти написах да си създадеш 2 нови дяла! 

Аз и без това ще си взимам нов така или иначе.

Мъката ми беше само да инсталирам ОС и да си изтегля нещата повече не мога да се мъча а и не разбирам чак до толкова ..

Благодаря Ви все пак.

Имам още един въпрос относно фирма АЛФАКОМ - заслужава ли си от там да си взема - втора упортеба?

преди 9 минути, Blondyy написа:

Мъката ми беше само да инсталирам ОС и да си изтегля нещата повече не мога да се мъча а и не разбирам чак до толкова ..

Благодаря Ви все пак.

Имам още един въпрос относно фирма АЛФАКОМ - заслужава ли си от там да си взема - втора упортеба?

Големи пичове са.Ако имаш възможност-иди направо в офиса.Да ти обеснят,какво-що.

преди 13 минути, Blondyy написа:

за да се изтеглят нещата, не е нужно да имаш инсталирана ОС на  диска, а "жива флашка" с OС

преди 1 час, vlado1985 написа:

Има ли такъв емотикон,който си къса кетапа?За да се изразя.

Към собственика на темата!

Отиваш в Алфаком и търсиш директно инж. Петко Генков или Тошко Тодоров. Носиш им поздрави от мен - Стефан Стефанов - Велико Търново.

Ще ти посочат машина от която ще останеш доволем. Още по вече. Машината ти ще е с инсталирана операционна система, без да я плащаш.  Системата ти ще е с английски, но много лесно и бързо в офиса им, ще ти я направят и на български, ако искаш. От това, какво точно търсиш - дали стандартна машина, дали SFF  или USDT,ще ти зависи и цената(от 200 до 350 лева с I5процесор. Разрешаваш си проблема и си работиш спокойно, без да преживяваш тези катарзиси със сегашната си охтика. Поздрави и успех от мен. Отвори им сайта. В него има и телефоните на посочените от мен лица, за да ги известиш, кога ще си при тях!

Ето ти пример:

https://alphacom-bg.com/product/2757/fujitsu-e720-sff-i5-4570-4gb-250gb.html

преди 1 час, Blondyy написа:

Благодаря Ви все пак.

Я дай информация какъв компютър имаш сега!

Отвори капака и снимай двата твърди диска който имаш - вероятно SSD-то ти (или по-малкия механичен диск) е спрал да работи. И само за това ще сменяш целия компютър?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.