Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Социалистическата жена

Milkydead

Препоръчан отговор

Не това си е самата истина  какво ви се струва недостоверно г-н belefor ? старото клише гласи че най-лошото в комунизма са неговите последици и това си е така , не че последиците от капитализма не са лоши , ама няма смисъл да крием какво наследство от глупав добитък ни остави социализъмъ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първо клишетата са измислени от дървени философи, който търсят начин да оправдаят глупостите , който ръсят. Второ няма факти а само размишления - затова 'това са си твой измислици' Няма идеален строй - просто времената се менят. Пълна глупост е - "комунизма/социализма оставиха наследство от глупав добитък" Ти ако се смяташ за добитък - аз не. Човек не се определя по в какъв строй живее!

Всичко , което пишеш ме навежда на мисълта , че имаш сериозен психически проблем! Лекувай се човек!

И последно - не съди по себе си за целия свят останал след комунизма/социализма. Във всеки строй винаги е имало и ще има единици , който са асициални/психопати/ненормалници!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Времената се менят не за добро както виждате. И според вас когато има място за притеснения ? Например факта че демографската криза е необратима за страната и народа ще изчезне не е следствие от простията на социализма и последвия капитализъм ? Явно за вас причинно следствените връзки в социално-културните промени не съществуват.Е тогава сте един щастлив човек който може да живее в собствен свят.А моето психично здраве е добро и имам приятели психолози.Надявам се и вашето да е добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Milkydead написа:

Например факта че демографската криза е необратима за страната и народа ще изчезне не е следствие от простията на социализма и последвия капитализъм ?

Факт ама не е факт. Само при теб е факт. Имаше много други комунистически/социалистически държави но те след падане на комунизма/социализма дръпнаха напред. причинно следствени връзки разбира се че има - но ти ги изкривяваш от твоята лична сфера каквито на теб ти се иска да са удобни. Това не се нарича факт! 

Сега лично за мен - Аз съм живял и през комунизма и тогава бях добре и сега съм добре. Моето лично мнение е, че всеки трябва да отговаря сам за себе си и не трябва да обвинява някого другиго за собственото си текущо състояние. 

И между другото се извинявам ако думите ми навяват психо-нападки. Иска ми се да ти помогна а не да те нападам! И се извинявам , че пиша на ти, не е с лошо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първопостнатото изследване увисва някак във въздуха без предистория... примерно:
първобитно-общинната жена;
робовладелската жена;
феодалната жена;
капиталистическата жена;
и чак тогава социалистическата... до комунистическа явно няма да го докараме... поне в моя живот
(... щото даже Северна Корея се ослушва и некак се притеснява да се нарече комунистическа... но стига за политика)

пп моля за извинение, ако съм пропуснал някоя жена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, нушо написа:

315005684_2364607953699505_8583496675644

Тогава не знаехме за мода и фешън дрехи , не бяхме богати, но бяхме щастливи!

То и сега някои сме щастливи, но не толкова млади. :) Иначе сме били и щури:

File0001.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, dioib написа:

То и сега някои сме щастливи, но не толкова млади. :) Иначе сме били и щури:

File0001.jpg

И ракиени сме били също ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ncl написа:

При нас казваме, че който не пие, не е хубав човек...

Мноо сте деликатни по вашия край.  По северозапада си перат напрао...

Цитат

НЕ СЪМ АЛКОХОЛИК

Николай Фенерски

...

Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.

...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Milkydead написа:

Всъщност плешив г-не бидейки роден 92г мога да ви кажа че навиците не се придобха в подрастващите от  телевизии(те бяха 2 през 90-те и другите споменати от вас , това беше едно време в което нямаше кой да възпита възпитателите и тези простации образоваха една проста нация , на всичко отгоре тези дърти женоря си нямаха представа какви ще бъдат културните нужди на идните поколения.

Всъщност г-не, не можете нищо да ми кажете!! Още повече на тази възраст.

Аз '92 година вече имах две деца , освен това бях прекарал почти две десетилетия при бай Тошо и имах глава на раменете си за да направя нужната преценка!

Освен това - не съм плешив... имам си коса и - всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Завивиси. Моята е на 21г. Гледа си къщата, ходи на работа, деца иска да ражда, готви ми всеки ден четири степенно меню, даже май ще наследя къща и апартамент в най-красиваата част на България.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Бял Вълк написа:

най-красиваата част на България.

:offtopic_s:

Такова няма, защото цялата е най-красива от де съм виждал по широкия и прочие свят. ;) Друг е въпроса, че някои я омърсяват, но винаги може да се почисти ... 

Принципно България е уникална и те затова не сакат да е по-красива от тяхното, но с необходимото старание, то мнозина ни завиждат на уникалността ... щото кеф на бяло, кеф на черно, кеф на мраморно, кеф на де му се вика на чут, чут разстояние и вси е било българско, т.е. все ми е тая кой ще ме обслужва ... :) 

Тъ, не нам де е за теб най-красиво, но де язи съм е по-ктасиво ... :) И де се вика не наследявам, а купувам ли купувам ... щото иначе не го чувствам мое ... :) 
:beer:

п.п. Днес се правя на шеф, т.е. готвя свинско со боб по тракийски ... :) -> Повече свинско и со по-малко боб ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, dioib написа:

:offtopic_s:

Такова няма, защото цялата е най-красива от де съм виждал по широкия и прочие свят. ;) Друг е въпроса, че някои я омърсяват, но винаги може да се почисти ... 

Принципно България е уникална и те затова не сакат да е по-красива от тяхното, но с необходимото старание, то мнозина ни завиждат на уникалността ... щото кеф на бяло, кеф на черно, кеф на мраморно, кеф на де му се вика на чут, чут разстояние и вси е било българско, т.е. все ми е тая кой ще ме обслужва ... :) 

Тъ, не нам де е за теб най-красиво, но де язи съм е по-ктасиво ... :) И де се вика не наследявам, а купувам ли купувам ... щото иначе не го чувствам мое ... :) 

п.п. Днес се правя на шеф, т.е. готвя свинско со боб по тракийски ... :) -> Повече свинско и со по-малко боб ... :) 

Не разваляй бам бадева свинското с тоя боб. Това се готви единствено във сливенския вилает, щото не знаят с какво върви свинското.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Kolev72 написа:

Не разваляй бам бадева свинското с тоя боб. Това се готви единствено във сливенския вилает, щото не знаят с какво върви свинското.

Реших, че по-удачно е това отколкото боб с наденица, което си е класика в ... хм ... в някакъв вилает .. ба от как пак сме в робство ... :) 

Иначе съм си класик, т.е. освен боб по хайдушки ... друго не признавам, но кът отявлен гяурин ... по-си-сакам свинско ... :) 

п.п. Принципно показвам на жената, че готвенето е фасулска работа и да не се хвали много ... :) ... колко сложно и трудно било ... :) 

п.п.2 По темата:

Навремето соц. жената освен, че готвеше и переше и ред други неща правеше ... та ... ех времена бяха за българина ... :) 

Бялото слънце на пустинята - Национално Движение Русофили 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 9.11.2022 г. в 20:19, Bubbles написа:

Жена през 80те :

36c94da65ab8db1d1b54c243bcad0b45.jpg

Жена днес :

%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B8.jpg

И аз имам нещо:

main-qimg-2bbe6ef317daf91d7a562d16c9469d5b-lq.jpeg.3626fc2ec1277ae8e238985ff3fee320.jpeg

Иначе да питам... ей така от любопитство... Коя е тази от снимката, която си показал (втората снимка)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, PigMan9 написа:

И аз имам нещо:

main-qimg-2bbe6ef317daf91d7a562d16c9469d5b-lq.jpeg.3626fc2ec1277ae8e238985ff3fee320.jpeg

Иначе да питам... ей така от любопитство... Коя е тази от снимката, която си показал (втората снимка)?

Пиши в търсачката "Бургаското барби", име не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Bubbles написа:

Пиши в търсачката "Бургаското барби", име не знам.

Аааа, сетих се коя е. Това е онази Андреа Иванова от Бургас, където съм и аз.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...