Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Модерните жени мразят мъжете


Milkydead

Препоръчан отговор

В такъв етап на културна еволюция сме че жените искат да се конкурират всячески с мъжете и да докажат че не са втория пол.Но това е трудно  за тях тъй като имат по-малко мускулна маса , по-малък мозък и менструиращи полови органи.Тази неудовлетвореност че природата ги е поставил на второ място обаче поради някаква причина дразни женския им интелект и тези природни дадености се преобразуват в омраза към мъжете.Жените предполагам винаги са недолюбвали мястото си в ерархията на висшите бозайници , но по-важно е да отбележим как се отразява омразата им на социално-културните процеси в модерно време.

Тъй като жените са втори пол това което  правят в модерните общества е да убедят мъжете че са зли и несправедливи към тях , като играят най-силната си карта -  преструват се на жертва за да изкарат мъжете тирани и да накарнят чувството им за съвест с което да спечелят симпатиите им както и социални  придобивки с които да изпреварят мъжете в социалната игра.В наше  време всякакви властови постове бяха дадени на жените не по заслуги или компетентност а само защото жените били подтискани от "патриархата"🏳️‍🌈 и сега дошло време да им се връща.
Дори в национални телевизии се канят жени които твърдят че мъжете трябва да се струхуват от жените ето една :

И нещата все по-зле за мъжете и все по-привелигировани за жените.Туй е ясно от много време , но как мислите че ще се развие междуполовата война в бъдеще , от векове насам мъжете и жените не са били в по-лоши отношения , може ли институциите които днес дискриминират само мъжете да бъдат разделени на мъжки и женски и да има явна война между половете ? А може ли да се стигне чак до немислимото и жените да бъдат удовлетворени след поредната вълна феминизъм(в момента сме в петата) ???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми конкурирайте се! Елате да преместим 5 тона желязо и готово! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Tова шоу показва колко брутални са жените що се отнася до какви мъже искат да  се домогнат и колко ги е грижа за тях, много популярно е в youtube.Oсновния хумор идва от това че жените без каквито и да е причини отсвиркват мъжете и се целят само в най-богатите и добре изглеждащи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Частно финансираната сексуална революция на Глобалистите, както и педофилските експерименти на династията Рокфелер и Алфед Кинси, както и последвалите десетилетия на либерална пропаганда, подмениха ценностната система на повечето хора, особено тези на Запад, най-вече в САЩ, където е основния източник на либерализма.

В САЩ има цели движения, като Me Too, примерно, които са посветени изцяло на разпространението на дехуманизация и омраза срещу белия хетеросексуален мъж (това включва и фалшиви обвинения в сексуален тормоз, изнасилвания, и други). Тук целта е белия хетеросексуален мъж, не мъжете като цяло. Има китайски мъже, азиатски мъже, африкански мъже, всякакви мъже има - те не са сред основната цел; белия хетеро мъж е основната цел на феминизма, което е сред основните компоненти на либерализма, който пък е част от колониалната дехуманизация, която е част от идеологическата подривна дейност като цяло.

Ако тръгнем да описваме подробно политическите събития от 1970г. насам, ще отнеме много време. Бройката на хората, които се определят като феминисти и "social justice warriors" (това са основните дисиденти, които след време ще доведат до срив на цивилизацията в световен мащаб), расте, като при всяко ново поколение тя е по-голяма. Тези хора разглеждат, предимно жените от тези поколения, разглеждат белия хетеросексуален мъж като "боклук", "subhuman", нещо, чието съществуване и живот няма значение.

"Ако можем да им вземем пари", казват си те, "защо пък да не го обвиним във фалшив сексуален тормоз, че да му вземем пари? Щял да влезе в затвора? Голяма работа, той нали е потисник, расист, терористи, насилник - заслужава си го!".

Човешките взаимоотношения умишлено се разлагат чрез създаване на дисиденти, като процеса се финансира с много милиарди и се изпълнява от световната мрежа от либерални НПО-та и фондации, които разпространяват нужната пропаганда, виждания, идеи, нови "ценности", и законодателства в подкрепа на либералната подривна дейност.

преди 1 час, Milkydead написа:

В такъв етап на културна еволюция сме че жените искат да се конкурират всячески с мъжете и да докажат че не са втория пол.

Това е ДЕволиция, не еволюция. Желанието за конкуриране е изкуствено насадено чрез социално инженерство.

преди 1 час, Milkydead написа:

Но това е трудно  за тях тъй като имат по-малко мускулна маса

На Запад, "жена" не е задължително да означава жена. На Запад, "жена" може да се отнася и до мъж, който казва, че е жена. "Мъж" може да се отнася и до жена, която твърди, че е мъж. Инжектиране на хормони, химическа кастрация, изваждане на яйчници и изрязване на гърди (това се представя като "gender transition") не е необходимо, че да даден индивид да бъде признат за пола, който твърди че е.

Наскоро се докопах до доклади, които показват, че Gender идеологията се финансира и от фармацевтичните индустрии, като целта е създаване на доживотно зависимост от синтетични хормони и фармацевтични препарати, които да доведе до огромни печалби. Джендър идеологията вече е цяла индустрия в САЩ. В момента се подготвят още поведенчески отклонения да бъдат превърнати в "напълно нормални и естествени сексуални ориентации".

преди 1 час, Milkydead написа:

Тази неудовлетвореност че природата ги е поставил на второ място обаче поради някаква причина дразни женския им интелект и тези природни дадености се преобразуват в омраза към мъжете.

Тази омраза е в резултат на десетилетия социално инженерство. Ако отидеш в държава, където либерализма няма голям ефект (примери: Русия, Китай, някои държави от Средния Изток и Африка), там няма да видиш мъже и жени, които се конкурират и воюват. Там няма и неща като "political correctness", или каквото е там...

преди 1 час, Milkydead написа:

Жените предполагам винаги са недолюбвали мястото си в ерархията на висшите бозайници , но по-важно е да отбележим как се отразява омразата им на социално-културните процеси в модерно време.

Всичко зависи от виждането през призмата на моралните ценности в дадена епоха. Тъй като либералните пропагандисти са наложили ценности, според които белия мъж е зло, което води до потисничество, на този мъж се гледа като на зло, което води до потисничество. Ако се върнем 500 години назад, когато тези изкуствени ценности и дисиденти все още не ги е имало, няма да видим жени, които да мразят мъжете (и обратното - няма да видим мъже, които мразя жените). Да, винаги е имало мъже, които мразят жените, и жени, които мразят мъже - то тяхната бройка е била нищожна и омразата им не е била основана на идеологии, както е в днешно време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един маж врви по стргалото и вижда, че на жената отпред роклята влезла у цепката на гъзо. Ооп, посегнал и я извадил от тама да не ѝ се смеат ората. Онаа се извртела и праас, един шамар!

Еле друг ден пак на стъргалото, тоа път с приятел, и па отпреде онаа с цепката и роклята вътре! Има такива гъзове, ше знаете. Нашия си трае, знае положението, но приятело, нали и той грижлив, дръпнал та извадил роклята от цепката на гъзо (абе некав голем ше да е бил, як). "Аууу, недей, таа ше ни бие!", та веднъга пак вкарал роклята в цепката.

Онаа се извртела и нацепила тоа път и двамата!

Е това жените не знаат кво искат – в цепката ли да е, да не ли – ама се мажо да биат!

 

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо интересно , за да докажат че жените са по-силни от мъжете се организира мач в който полупрофесионален боец се изправя срещу световната шампионка по бокс и кикбос с феноменалната визитка от 53 професионални победи тя тренира и прави спарингите си с мъже и е считана е за най-великия боец в женските бойни спортове.Не знам защо жените биха искали да се състезават срещу мъже , предполагам за да ги ритат в слабините но това е резултата от състезанието

Тя е възхлявана и охажвана от медиите за смелостта и доблестта си да излезе срещу мъж и въпреки резултата жените няма да се откажат в начинанието си да се превърнат в мъже и да  ги победят като такива. Мъжкия атлет обаче не се  представя добре съревновайки се с мъжете и развитието му в спорта остава неизвестно.
Ронда Раузи считаната за най-добър ММА боец също твърдеше че можела да победи мъжете в различни шоута след това тя загуби титлите си от жени.
 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е добре мъж да бие и, особено, да пребива жена. Грозно е.

 

Боят си е за нас и между нас, мъжете.

А жените да плачат или подскачат като зрителКи. И да си гледат цветята и децата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Milkydead написа:

E като ти скочи някоя на улицата както става навсякъде днес няма ли да се защитаваш ? 

 

Ми ще бягам и винаги ще бягам от бой с жени.

Приучил съм се да съм ларж към слабите и убиец към силните.

Колко може, де.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

E това е сексистко но както смяташ за добре.При все ще те сметнат за шубе и ще те разправят в женските групички , просто такава е женската психология.
Мой приятел беше тормозен от жени в училище и след като няколко почнали да го дразнят останалите се присъединили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Milkydead написа:

E това е сексистко но както смяташ за добре.При все ще те сметнат за шубе и ще те разправят в женските групички , просто такава е женската психология.
Мой приятел беше тормозен от жени в училище и след като няколко почнали да го дразнят останалите се присъединили.

Защо са го тормозели? Той не може ли да се защитава?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми бил е на домашно обучение заради здравословни проблеми и като отива на даскало за пръв път женките почват да го тормозят , даже влизали с него в мъжките тоалетни по няколко да го психиясват и го заплашвали с изнасилване.Пипали му генитали и т.н.А той не отвръщал щото и да перне някоя първо всички му скачат , второ даскалките също са жени и са на тяхна страна.След няколко посещения от майка му и говорене пред класа една от тях ревала и спряла да го тормози , ама останали си продължили и той напунсал.
Жените са жестоки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Milkydead написа:

Ми бил е на домашно обучение заради здравословни проблеми и като отива на даскало за пръв път женките почват да го тормозят , даже влизали с него в мъжките тоалетни по няколко да го психиясват и го заплашвали с изнасилване.Пипали му генитали и т.н.А той не отвръщал щото и да перне някоя първо всички му скачат , второ даскалките също са жени и са на тяхна страна.След няколко посещения от майка му и говорене пред класа една от тях ревала и спряла да го тормози , ама останали си продължили и той напунсал.
Жените са жестоки.

Гадна работа. Като някой има недъг и е слаб, набелязват го и започват да го мачкат, за да си създават илюзия за сила и значимост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...
на 22.11.2022 г. в 23:03, Milkydead написа:

Тъй като жените са втори пол

Кой ти втълпи тази лъжа, че жените са втори пол?

Или си набожен и вярваш в религиозните писания, които са поставили жената на второ място!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам ги че са прости на кучи г*з и си давам сметка.Жената е втори пол още от зараждането на цивилизацията и древните елини са ги наричали така , казвал съм го и преди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 22.11.2022 г. в 23:03, Milkydead написа:

жените искат да се конкурират всячески с мъжете

Защо пък да е нужно да се конкурираме с мъжете?

Всеки един пол си има предимства пред другия, но това не прави нито единия по-горе или по-долу от другия.

Красотата и балансът идват в допълването.

току-що, Milkydead написа:

Не виждам ги че са прости на кучи г*з и си давам сметка.

Ясно е, че не виждаш по-далече от пъпа си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, _Aumi_ написа:

Защо пък да е нужно да се конкурираме с мъжете?

Ние не знаем. За да получиш отговор на този въпрос, трябва да питаш феминистите, радикалните феминисти, либерелите и платените им пропагандисти - това са индивидите, които постоянно разпространяват дехуманизираща пропаганда срещу белия хетеросексуален мъж, насъскват жените срещу него, пускат фалшиви обвинения в "сексуален тормоз" и карат всички да го мачкат и да се съревновават с него.

Феминизма е свързан с капитализма, както Milkydead предполага - аз на Milkydead все още му пиша отговор на въпроса, който ми зададе преди няколко дни...

Подмяната на ценности създаде консуматорско общество, в което все повече и повече жени гледан на мъжете като нищо повече от едни банкомати и инструменти за обслужване на лични/финансови интереси. Това е част от колониалната дехуманизация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Ние не знаем. За да получиш отговор на този въпрос, трябва да питаш феминистите, радикалните феминисти и либерелите - това са елементите/индивидите (да ги нарека някак...), които постоянно разпространяват дехуманизираща пропаганда срещу белия хетеросексуален мъж, насъскват жените срещу него, пускат фалшиви обвинения в "сексуален тормоз" и карат всички да го мачкат и да се съревновават с него.

Феминизма е свързан с капитализма, както Milkydead предполага - аз на Milkydead все още му пиша отговор на въпроса, който ми зададе преди няколко дни...

Подмяната на ценности създаде консуматорско общество, в което все повече и повече жени гледан на мъжете като нищо повече от едни банкомати и инструменти за обслужване на лични/финансови интереси. Това е част от колониалната дехуманизация.

Е, със сигурност и от двата пола има хора с лабилно психично състояние - крайни феминистки и крайни сексисти като Milkydead.

 

Това са хора с наранени души и объркана психика, и от тях не можем да правим заключения за всички като цяло - били те мъже или жени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Движението #к*рвасъщо официално започна и тук
Още една известна жена призна, че е била пребита - Криминално - Новини Бг (novini.bg)
Известни българки, които признаха, че са били жертви на домашно насилие - Vbox7
Целта е очерняне на мъжете и промотиране на сексуално-полова дискриминация срещу тях в обществото и в съда.Въпреки всичики фалшиви обвинения за изнасилване или домашно наислие , когато жена просто заяви че е билиа изнасилена или насилвана моментално върху мъжа се хвърля вина както в полицията така и в съдилищата та иди доказвай че нямаш сестра.За да отговорим на тази дискриминация наистина трябва да бъдем будни и да следим какви ги вършат менструиращите защото жените никога  не биха застанали на страната на мъжа в българия.А от тази медиина дейност славата и паричките които тези "жертви" от знаини и незнайни сдружения и неправителствени организации получават правят жертво-бизнеса толкова по-сладък и неустоим.
Войната си е чисто открита.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Milkydead написа:

Движението #к*рвасъщо официално започна и тук
Още една известна жена призна, че е била пребита - Криминално - Новини Бг (novini.bg)
Известни българки, които признаха, че са били жертви на домашно насилие - Vbox7
Целта е очерняне на мъжете и промотиране на сексуално-полова дискриминация срещу тях в обществото и в съда.Въпреки всичики фалшиви обвинения за изнасилване или домашно наислие , когато жена просто заяви че е билиа изнасилена или насилвана моментално върху мъжа се хвърля вина както в полицията така и в съдилищата та иди доказвай че нямаш сестра.За да отговорим на тази дискриминация наистина трябва да бъдем будни и да следим какви ги вършат менструиращите защото жените никога  не биха застанали на страната на мъжа в българия.А от тази медиина дейност славата и паричките които тези "жертви" от знаини и незнайни сдружения и неправителствени организации получават правят жертво-бизнеса толкова по-сладък и неустоим.
Войната си е чисто открита.

Прав си.

Тези фалшиви твърдения за посегателства се използват като форма отмъщение и изнудване за пари. Относно MeToo движението съм дал малко повече детайли тук:

Инстанбулската конвенция ще покани радикалния феминизъм в България. Като се случи това, доверието и взаимоотношенията между хората ще почнат да се рушат умишлено.

Първо се рушат взаимоотношения между мъже и жени чрез насъскването им едни срещу други. Сред това започват да се рушат и концепциите за мъж и жена, като има ранна детска индокринация, чрез която се налага трансджендъризма.

Ясно е, че феминизма е капиталистически елемент. Още през 1960-1970г., дори и самата "сексуална революция", както и всички "цивилни" и либерални движения си бяха частно финансирани.

70те години беше времето когато либерализма започна да се налага в световен мащаб.

Буквално АБСОЛЮТНО всички либерални днижения и протести се финансират, организират и агитират от частни организации. Това означава, че ако ги няма парите, тези движения не могат да съществуват. Когато видиш големи протести и демонстрации, имай предвид, че всичко това се организира от частни организации. Основната заблуда е, че хората сами решават да протестират и да правят демонстрации. Ясно е, че няма как хиляди, ако не и милиони хора по целия свят да вземат едно и също решение в един и същи ден. Тези неща се организират чрез пропаганда и агитация. Психологическата операция е много сложна и в момента няма как да я обясня. Пиша от телефона и не е удобно да се пишат дълги текстове от малък екран с още по-малка клавиатура.

Всички либерални движения имат финансови и идеологически цели. Примерно, през 60те и 70ти години, целта на феминизма беше рушене на партньорските взаимоотношения и принуждаване на жените да работят колкото и мъжете; това се направи с цел увеличаване на бройката на бачкаторите - така печалбите на корпоративния елит скочиха много. В днешно време, феминизма вече не се използва като основен политически и идеологически инструмент. Все още се организират и агитират феминистки протести и демонстрации, но те се използват предимно в пропагандни реторики, целящи да убедят дадени хора, че са репресирани жертви и трябва да гласуват за дадена партия, която е представена като партията, която ще реши проблема. Така се помага на либералните партии да печелят избори. Тази стратегия е доста използвана от Демократичната партия в САЩ; там насъскват и бели хора срещу черни, азиатци, китайци, мексиканци... абе, нали си чува за принципите "разделяй и владей" и "хляб и зрелища".

Движението срещу климатичните промени също е основано на този принцип. Това движение се финансира и агитира по същата технология. При това движение целта е гласуване в подкрепа на политики, които причиняват инфлация, икономическа нестабилност и налагат все повече и повече такси, за да се пренасят пари от пролетариата към буржоазията. Направил съм подробна публикация по тази тема, но тя е на английски и все още не съм готов с превода на български.

Основната цел на феминизма е рушене на взаимоотношенията между мъже и жени и налагане разделение между тях. Втората цел е превръщането на мъжа (хората като цяло) в пасивен и феминизиран консуматор. Но както вече казах, феминизма вече не се използва като основен инструмент. Ако погледнеш САЩ, които са извора на цялата тази деградация и дехуманизация, там вече по-малко се говори за феминизъм. В САЩ, на дневен ред са неща като много полове и "драг". Това "драг" означава две неща:


Drag queen - възрастни мъже (това включва и регистрирани педофили), които се обличат като жени и обикалят по училищата и детските градини, и говорят за секс като основната цел е децата в пре-пубертетна възраст. Стриптийз и танци също са включени в тези програми.

Drag kid - дете, предимно момченце, което е облечено в женски дрехи и прави стриптийз в специфични "драг гей" клубове, където са и възрастни... мъже.

Паралелно с това, върви и един процес за премахване на регистъра за педофили и законовите наказания срещу дадени деяния с малки дечица...

Върви и втори процес, който изисква изрязването на пенисите на момчетата и даване на женски хормони.

Върви и трети процес, който изисква изкарване на яйчниците на момичетата и изрязване на гърдите им - и даване на мъжки хормони. Така се създава постоянна зависимост от Биг Фарма. Как работи стратегия ли? Сложно е за обяснение, затова ще давам накратко. Либералните пропагандисти инфилтрират поп-културата, за да може успешно да разпространяват и налагат мнения, виждания и нови ценности сред обществото. След като вече естествените и традиционно-наложени хилядолетни ценности са подменени; и човек лесно може да бъде убеден, примерно, че е роден в грешното тяло. Така този човек ще стане част от джендърската икономика, която е многомилиардна и принадлежи на Биг Фарма и клиниките за смяна на пола, които вече са достигнати индустриални размери в САЩ. Така този човек докато е жив ще дава пари за хормони – това е постоянна зависимост, която те прави вечен абонат на Биг Фарма. Така се гарантира, че печалбата е гарантирана и голяма. И тук не става въпрос за един единствен човек, а за милиони и все повече и повече хора.

За да видиш малко повече детайли относно желанието на Биг Фарма да налага транджендъризма за финансови цели, можеш да прочетеш ето тази публикация:

Само имай предвид, че тази публикация е доста кратка и урязана – не споменава основните играчи във финансирането на трансджендъризма. Споменава само няколко малки организации в САЩ, но не говори за глобалната мрежа от НПО-та и фондации, занимаващи се с налагане на трансджендъризма. Бих направил статия, в която показвам и глобалната мрежа, но това би отнело доста време.

Както стана ясно, налагането на трансджендъризма има финансова и идеологическа цел.
Всичко това се изпълнява под претекст защита от насилие, свобода, демокрация и права на човека – а, тези, които се противопоставят биват отхвърляни и демонизиране като хомофоби, трансфоби, фашисти, нацисти, расисти, потисници, терористи, и т.н…

Споменах ли за легализацията на престъпленията и реформирането на правната система по начин, при който работи в полза на престъпниците и против жертвите на престъпления? Да, това също се изпълнява под претекст защита на свободата и правато на хората. В този случай, правата и свободата се “пазят” от законите против престъпността, които се класифицират като потиснически и расистки. Ако не си запознат с американската политика, няма смисъл да ги коментираме тези неща, тъй като няма да ги разбереш. Ако не си наясно с престъпните и анархистки дживения, няма да ме разбереш.
Само ще ти дам пример с наркотиците. Наркотиците биват легализирани и започват да се продават по легален начин. Трафика на наркотици се легализира и става “harm reduction”. “Harm reduction” е програма, при която частни НПО-та и фондации (и фармацевтични компании) се занимават с производство на наркотични вещества, като кокаин, хероин, амфетамини и други… След това, има дистрибутори, фалшиви социални работници, които разпространяват наркотиците из наркоманите. Това се финансира с такси, като се дават и грантове.

Ето ти един пример (този с лулата за крек и амфети е синът на Джо Байдън):

stillwannavisittheus.jpg

Статистиката, която виждаш е там просто да се даде представа за случващото се, но не и да опише пълната картинка. Реално, има други видове наркотици, чиито смъртни случаи не са включени в тази статистика. Но ако искаш да видиш и останалите статистики, показващи смъртта в името на големите печалби, можеш да прочетеш следната публикация, в която ще видиш и статистиките за някои други видове наркотици (по-малките статистики отново не са добавени, Батова отново може да се каже, че не се вижда цялата картинка):

Всичко бива легализирано, приватизирано и експлоатирано в името на парите и капитализма. Кой умира не е от значение – важно е да се печелят пари. В момента предстои да се нормализира и легализира педофилията. Опитите за легализиране и нормализиране на педофилията бележат началото си още от 50те години на 20ти век, когато династията Рокфелер финансира човешки експерименти, изпълнени от Алфред Кинси, който се занимаваше с бебета на по няколко месеца и изготвяне на фалшиви статистики в подкрепа на тогавашните либерални движения. По онова време, имаше организации и движения, протести и демонстрации в подкрепа на педофилията. Нещата се провалиха и затова в момента нормализирането и легализирането се случват бавно, тихо и по заобиколен път. За това подготвям подробна статия, която ще обясни всичко от 1946г. До 1981г.
Както виждаш, в САЩ нещата са доста напреднали и феминизма се среща по-рядко. Феминизма се среща основно в държавите, където либерализма е по-изостанал и не е чак толкова напреднал колкото е в САЩ. Примерно в България, Европа като цяло, Африка, Индия, Средния Изток и Бразилия...

Феминизма е една от основите на либерализма, но не е от голямо значение. Феминизма е просто ключето, с които се отваря вратата към всичко останало. Веджън щом се отвори вратата, феминизма остарява и вече не е нужен. Но е нужен само първоначално да се извърши либерална инфилтрация в обществото и да се даде начало на подмяната на ценности през поколенията... В България либерализма тепърва прохожда. Либерализма в България е там, където беше в САЩ през 1960г-1980г. След като феминизма изпълни своята цел и в България, ще стане по-малко важен ш ще видим как започват да се налагат нови либерални движения, идей и ценности под претекст свобода, правата на човека, демокрация и други подобни пропагандни термини, които нямат никакви ясно граници и са продукт на субективните представи на всеки по отделно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 23.11.2022 г. в 13:17, Аралампи написа:

Не е добре мъж да бие и, особено, да пребива жена. Грозно е.

 

Боят си е за нас и между нас, мъжете.

А жените да плачат или подскачат като зрителКи. И да си гледат цветята и децата.

Смяташ ли, че трябва да сме като животните? Да се бием за женските?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ncl написа:

Смяташ ли, че трябва да сме като животните? Да се бием за женските?

Ние се бием за женските! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, baitexpo написа:

И колко "женски" спечели чрез бой с други мъже?

:lol6:ох майкоо!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...