Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Батерия за телефон BQ Aquaris X2 Pro

Featured Replies

Здравейте!

Телефона е на приятел. Купил го е в Германия преди 2 или 3 години, но батерията му вече не държи.

Търсих из нета, но май няма никъде консумативи за това "дърво"

Някой има ли представа от къде можем да му поръчаме батерия?

Благодаря!

За този телефон става въпрос

преди 20 минути, Богатир написа:

Здравейте!

Телефона е на приятел. Купил го е в Германия преди 2 или 3 години, но батерията му вече не държи.

Благодаря!

Виж това, но не зная дали ви устройва.   https://www.aliexpress.com/item/1005003131692421.html

• Автор

Ясно! Само в aliexpress, обаче нито съм поръчвал от там, нито знам как става, как се плаща?!

И уж са от един и същ сайт, едната 16 долара другата 10 ..

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 38 минути, Богатир написа:

Здравейте!

Благодаря!

Нищо му няма на дървото, просто дали ще си струва поръчката за батерията и смяната и! 

преди 2 минути, Богатир написа:

Ясно! Само в aliexpress, обаче нито съм поръчвал от там, нито знам как става, как се плаща?!

Аз тоя бранд за първи път го чувам, едва ли се продава в България, съответно и частите за него да се открият тук е почти невъзможно.

Ето подробно, как се действа с Алиекспрес: 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Нищо му няма на дървото, просто дали ще си струва поръчката за батерията и смяната и! 

Аз лично не бих се занимавал. Много разправии за стар и вече софтуерно неподдържан телефон. Аналог с по-добри характеристики може да купи за 300лв. а не да чака месец батерия, да се занимава със сервизи, дето не се знае колко кьопаво ще го ремонтират, и колко време ще прослужи след това. 

• Автор
преди 18 минути, Soviet Soldier написа:

Аз тоя бранд за първи път го чувам, едва ли се продава в България, съответно и частите за него да се открият тук е почти невъзможно.

Аз лично не бих се занимавал. Много разправии за стар и вече софтуерно неподдържан телефон. Аналог с по-добри характеристики може да купи за 300лв. а не да чака месец батерия, да се занимава със сервизи, дето не се знае колко кьопаво ще го ремонтират, и колко време ще прослужи след това. 

Мерси!

И на мен не ми се занимава с алиекспрес, така че ще върна телефона на съседа и ще му препоръчам да си купи друг ..

Не ми се правят акаунти във въпросния сайт, и не ми се занимава с дебитни карти ..

Ако беше от бг сайт с наложен платеж..щях да му поръчам.. но..няма да се занимавам с китайците.

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 21 минути, Soviet Soldier написа:

Е вие руснаците сте опасни ;)

• Автор

В Русия масово поръчват от алиекспрес..

Остава да намеря някой от приятелите или познатите ми, който е поръчвал и поръчва от там, та да поръча тая батерия ..

преди 56 минути, Soviet Soldier написа:

Видеото не го гледах.Аз като поръчвам от Алито, чета предварително коментарите за съответния продукт.От там си правя изводи дали ме устройва или не.

Имам безброй поръчки от Алиекспрес, всичко е урегулирано отдавна, а напоследък даже и редовно пристигат за около месец. Тук проблема е в самата батирия, никой не знае къде и как е съхранявана тя. Имал съм случаи батерията да е читава, както и такива да работи малко както трябва и да издаде багажа. Въпрос на химия.

Нищо сложно няма в поръчката от Алито. Все едно пазаруваш през Амазон или Ибей. Ама какво ще дойде е друг въпрос. Имат си местни складове в Европа и понякога поръчка идва са около седмица. Едно време чаках по месец-два и забравиш какво си поръчал. Но като цяло продават боклуци.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.