Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коe издание на Windows 7 е най-доброто?

Featured Replies

• Автор
преди 10 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Пак се пренебрегва великото ХР :drum2:... Никой не споенава 8 , 8.1 ... пък Виста въобще е в забвение :lighter:

Принципно ХР е най-добрия (бързия) и най-дълго поддържания от microsoft, да видим дали ще стане същото с 10!

• Отговори 63
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Избери или Ultimate или Professional. Аз ползвах 5 години Professional x64, без никакъв проблем. Разбира се, трябва да е чисто копие - MSDN а нещо магерено..

• Емил Костов
    Емил Костов

В момента съм с него и нямам ядове:

• на два лаптопа имам ultimate от поне 10 и повече години... на дъщерята инсталирах 10... изтрая го двадесет минути и каза: ,,Връщай си ми уиндоуса..."

Публикувани изображения

преди 1 минута, Raze написа:

Може и да стане, не съм пробвал, BIOS позволява CSM, имам и SATA дискове. Но не ми се занимава с глупости, за експерименти ми стига виртуалката.

Цъ, не може!

преди 5 минути, _.androider._ написа:

Принципно ХР е най-добрия (бързия) и най-дълго поддържания от microsoft, да видим дали ще стане същото с 10!

Заявката , че ще е по-дълго поддържана. Версия 1809 ще е до 2029г. т.е. общо 16години имайки предвид първата версия през 2015г. ХР е от 2001 до 2014 т.е. 13години.

преди 5 минути, _.androider._ написа:

А относно 8 и 8.1 не са мн ок.

Сигурно имаш в предвид че джам 8 си беше най голямата издънка на микромеките и джам 8.1 замаза грозотията сътворена от микромеките. Джам 10 не е лош ама според мен лично не е нещо, усобено а за 11 не ми се коментира, с безумните и системни изисквания. А за следващите версий след нея сигурно ще бъде още по зле.

• Автор
преди 10 часа, vlado1985 написа:

Сигурно имаш в предвид че джам 8 си беше най голямата издънка на микромеките и джам 8.1 замаза грозотията сътворена от микромеките. Джам 10 не е лош ама според мен лично не е нещо, усобено а за 11 не ми се коментира, с безумните и системни изисквания. А за следващите версий след нея сигурно ще бъде още по зле.

Излиза ,че Win 7 the best

Странен въпрос. Какви са ти потребностите? Windows 7 си е Windows 7. Какви екстри искаш е друга работа. За моите домашни дейности и Home е достатъчен. Както и 8, 10, 11 - home, естествено.

Но аз си го ползвам за чисто домашна употреба.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Само да вметна, че баба ми има същите тези като твоите едно към едно ! Почвам да се съмнявам , че сте си чатили нещо :offtopic_s:

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Версия 1809 ще е до 2029г....

Къде го видя това?

преди 1 минута, _.androider._ написа:

Ами след XP win7 си остава най доброто творение на микромеките а джам10 и 11 едва ли ще станат най любимите и обичани версий за потребителите !

преди 2 минути, _.androider._ написа:

Той е The Best, но се убива умишлено от Майкрософт и производителите на хардуер и драйвери! 

• Автор
преди 10 часа, parmobil написа:

Странен въпрос. Какви са ти потребностите? Windows 7 си е Windows 7. Какви екстри искаш е друга работа. За моите домашни дейности и Home е достатъчен. Както и 8, 10, 11

Главно за някоя друга игра, някоя друга програмка (Photoshop, и тн.)

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Само да вметна, че баба ми има същите тези като твоите едно към едно ! Почвам да се съмнявам , че сте си чатили нещо :offtopic_s:

Незнам колко му е и да е така но лично според мен микромеките направиха голяма грешка с джам 8. А най тъпото от всичко и смешно е че джам 8 неще да се качи на конфигурация с DDR400 памет 2гб. И едноядрен процесор щото била лакума за ресурси откъм процесор. А пак джам 8.1 на същата конфигурация се качва без проблеми и си работи екстра както и джам 10.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Vista и тя не         беше перфектна,   но беше много по -  добре от 8.

Въпрос на наблюдения - на Глиста съм видял толкова сини екрани, колкото не съм виждал на всички други версии, взети заедно.

преди 25 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Заявката , че ще е по-дълго поддържана. Версия 1809 ще е до 2029г. т.е. общо 16години имайки предвид първата версия през 2015г. ХР е от 2001 до 2014 т.е. 13години.

Не бъркай версията с билдовете. А иначе по темата -  едно home premium ще ти свърши работа, щом не знаеш какви са разликите в изданията.

току-що, S197 написа:

Не бъркай версията с билдовете.

Той бърка комбинирани ОНТ-та с рутери ти за някакви билдове говориш :)

Лична закачка към JohnTRIVOLTA

Както винаги две страници излишни и никой нищо не казва. Бай Ганьо ич нема са оправиш, недей мрънка после :D

Как го разбираш най-добро издание?

-Какви са ти нуждите.

-Ползваш/ползвал ли (си) функциите на Pro & Ultimate версия?

Ако не си, Home е за тебе.

преди 35 минути, vlado1985 написа:

Vista и тя небеше перфектна но беше много по добре от 8.

Беше, ама кога и ръгнах SP2. До тогава си беше чист курник. Бавно разпознава флашки, лаком като г*з за хардуер.  Само дето беше стилна. Тя за тва и замина бързо. 7-цата дефакто беше фикс на Глистата. 8-цата е ясна. Тотал щета. Общо взето ги правят през една читава, една калпава.

преди 2 минути, S197 написа:

Беше, ама кога и ръгнах SP2. До тогава си беше чист курник. Бавно разпознава флашки, лаком като г*з за хардуер.  Само дето беше стилна. Тя за тва и замина бързо. 7-цата дефакто беше фикс на Глистата. 8-цата е ясна. Тотал щета. Общо взето ги правят през една читава, една калпава.

Вистата не беше лоша, но беше доста натруфена, както е малоумната 10 в момента, че и 11 идва, която вече е пълен ташак!

Не съм ползвал виста ама като гледам десетката ще счупи тъпомера отвсякъде с елементарни всекидневни проблеми.Още ми е в главата проблемите с принтерите , които побеляха хиляди хора цял месец.

току-що, adersa написа:

Не съм ползвал виста ама като гледам десетката ще счупи тъпомера отвсякъде с елементарни всекидневни проблеми.Още ми е в главата проблемите с принтерите , които побеляха хиляди хора цял месец.

За съжаление никой не ги пита. Затова мразя 10! Тъпаците от майкрософт можеха да направят така, че всеки потребител да заобича 10, като я олекотят и я направят за по-слаби машини. Да ама не. В Майкософт в момента работят надрусани тъпоглупоненормални офлигофрени! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 30 минути, S197 написа:

Не бъркай версията с билдовете. А иначе по темата -  едно home premium ще ти свърши работа, щом не знаеш какви са разликите в изданията.

Говорим за Win 10 и неговото съществуване независимо от версиите му /те вече имат различни билдове/ ... респективно на другата ОС не говорим за определен сървис пак!

преди 33 минути, Емил Костов написа:

Той бърка комбинирани ОНТ-та с рутери ти за някакви билдове говориш :)

Лична закачка към JohnTRIVOLTA

Аз от кабелжии не се засягам, понеже не е нужно да имат знания в повече от нужното за дейността им във фирмата в която вигитират!

преди 26 минути, PsyManDelic написа:

Както винаги две страници излишни и никой нищо не казва. Бай Ганьо ич нема са оправиш, недей мрънка после :D

Как го разбираш най-добро издание?

-Какви са ти нуждите.

-Ползваш/ползвал ли (си) функциите на Pro & Ultimate версия?

Ако не си, Home е за тебе.

Ами то какъвто е въпросът на питащия, такива са и отговорите по този въпрос. Последните две години има ли тема в която да няма една каруца плява  по темата? Но спокойно - има - антивирусния раздел. Но там има ясно правило и след неговото нарушаване, хората грижещи се за раздела, веднага вземат мерки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.