Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коe издание на Windows 7 е най-доброто?

Featured Replies

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Говорим за Win 10 и неговото съществуване независимо от версиите му /те вече имат различни билдове/ ... респективно на другата ОС не говорим за определен сървис пак!

Аз от кабелжии не се засягам, понеже не е нужно да имат знания в повече от нужното за дейността им във фирмата в която вигитират!

:lol6:Аз не съм кабелджия сър! Ох малее! :)

• Отговори 63
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Избери или Ultimate или Professional. Аз ползвах 5 години Professional x64, без никакъв проблем. Разбира се, трябва да е чисто копие - MSDN а нещо магерено..

• Емил Костов
    Емил Костов

В момента съм с него и нямам ядове:

• на два лаптопа имам ultimate от поне 10 и повече години... на дъщерята инсталирах 10... изтрая го двадесет минути и каза: ,,Връщай си ми уиндоуса..."

Публикувани изображения

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Говорим за Win 10 и неговото съществуване независимо от версиите му /те вече имат различни билдове/ ... респективно на другата ОС не говорим за определен сървис пак!

Аз от кабелжии не се засягам, понеже не е нужно да имат знания в повече от нужното за дейността им във фирмата в която вигитират!

10ката цъфна 2015 година и ще се поддържа до 2025(мисля). 10 години и после капут.

преди 7 минути, S197 написа:

10ката цъфна 2015 година и ще се поддържа до 2025(мисля). 10 години и после капут.

Да както и 11ката дори 21H1 до 24та и 22H2 до 25та ! Win10 LTSC версиите са до 2027ма(2021) и 2029та(2019) !

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Хайде, не си! Онзи ден идва до нас с кабелите, държеше най-голямата макара :P

преди 1 минута, Raze написа:

Хайде, не си! Онзи ден идва до нас с кабелите, държеше най-голямата макара :P

Аз мога и да съм кабелджия, нямаш ядове! :) Просто трите волта не ме харесва, да не кажа че ме и мрази! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Да както и 11ката дори 21H1 до 24та и 22H2 до 25та ! Win10 LTSC версиите са до 2027ма(2021) и 2029та(2019) !

Мани ги тия специалните издания. Говорим за масовите Про, домашната и тая третата. Я съм сигурен, че в чужбина немаше да сложиш ltsc, че струва бая пари.

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Казах го като събирателен образ ... ти знаеш сам какъв си /Божинката/!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

...Просто трите волта не ме харесва, да не кажа че ме и мрази! 

Глупости , понеже съм ти посочил "кривините"... аз всаячески се опитвам да ти помогна да не се излагаш, но ти просто си решил да си "кабелджия"!

преди 5 минути, S197 написа:

Мани ги тия специалните издания. Говорим за масовите Про, домашната и тая третата. Я съм сигурен, че в чужбина немаше да сложиш ltsc, че струва бая пари.

Моята домашната , пък и повечето в службата са LTSC - не случайно, но както и да е!

преди 20 часа, Kolev72 написа:

Ами то какъвто е въпросът на питащия, такива са и отговорите по този въпрос. Последните две години има ли тема в която да няма една каруца плява  по темата? Но спокойно - има - антивирусния раздел. Но там има ясно правило и след неговото нарушаване, хората грижещи се за раздела, веднага вземат мерки.

Повече от две години са.

Всеки мери писка с другия, кой какво ползвал от какво е доволен. Което абсолютно никой не го касае и не отговаря на дадена тема, а само да има драсканици

преди 19 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Казах го като събирателен образ ... ти знаеш сам какъв си /Божинката/!

Глупости , понеже съм ти посочил "кривините"... аз всаячески се опитвам да ти помогна да не се излагаш, но ти просто си решил да си "кабелджия"!

Моята домашната , пък и повечето в службата са LTSC - не случайно, но както и да е!

Знам, че не ме харесвате сър, това е повече от явно! Какъв съм е без значение! 

преди 20 часа, JohnTRIVOLTA написа:

И като е кабелджия кво? Нали изкарва пари пак, храни семейство.

Докато гледаш в купата на другия ще живееш в мизерия!

Ти се излагаш, а не той!

Карай си 30 годишната дъртанянка и не обиждай другите кой какъв е

преди 8 минути, PsyManDelic написа:

И като е кабелджия кво? Нали изкарва пари пак, храни семейство.

Докато гледаш в купата на другия ще живееш в мизерия!

Ти се излагаш, а не той!

Карай си 30 годишната дъртанянка и не обиждай другите кой какъв е

Човека страда от грешно тълкование на написаното от мен , неразбиране на посочените от мен невярности, които колегата със сигурност несъзнателно твърди и опитва да налага в техническия форум свързано с "мрежи"!

Става въпрос единствено за невярното твърдение от негова страна , че модем-рутерите базирани на xDSL, DOCSIS, GPON  , които не са само с етернет НЕ СА РУТЕРИ ! Тази негова теза не е от вчера или от минал месец, а е още от поне 3-4 години и за толкова време, регулярно не спря с да я налага по дадени теми. Аз също като човек занимаващ се с мрежи /ще станат вече над 20г./ няма как да се съглася. "Кабелджия" е събирателен образ, още от казармата /за тези които са ходили/, понеже те отказваха също така категорично да разберат аджеба, кой кабел за какво е като свързват радиостанции, телефонни централи и пр.

И не на последно място , както казва колегата , че ме провокира, респективно чака отговор от мен!

преди 21 часа, Емил Костов написа:

Той бърка комбинирани ОНТ-та с рутери ти за някакви билдове говориш :)

Лична закачка към JohnTRIVOLTA

Ами след XP win7 си остава най доброто творение на микромеките а джам10 и 11 едва ли ще станат най любимите и обичани версий за потребителите !
Аз също съм голям фен на ХР. И на Седмицата - също. Но има един много голям проблем - те вече не се поддържат. Ще дам примера така - и баба ми е била красавица преди 70г., но сега е в гробищата. Да, същото е и положението с ХР, а Седмицата е съвсем близо и тя до exitus letalis.
Можем да си чешме езиците цяла година защо и как ги правят тия неща от Microsoft, но това е положението - ХР умря /аз много страдах за него/, а сега чакаме и 7. И при нея нещата ще се получат по същия начин - ти сайт няма да се отвори, ту някоя нова игра няма да тръгне, или просто няма да има драйвер.
И макар че изкарах почти 10г. с ХР и офис 2003, сега ползвам Десетка. С отвращение, де.

преди 26 минути, dimy написа:

сега ползвам Десетка. С отвращение, де.

Върши ли ти работа? Създава ли ти ппроблеми? Всичко друго са глезотии.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Върши ли ти работа? Създава ли ти ппроблеми? Всичко друго са глезотии.

Съгласен съм. Но съгласи се и ти, че има много излишни неща и в Десетката, макар че напоследък взе да работи читаво. Макар , че като се сетя какви ядове съм брал след ъпдейти ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.