Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

вирус на компа

Препоръчан отговор

така ето и файла от следващата програма 

kprm.txt

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а тази програма която ми препоръчахте безплатна ли е

AppCheck Anti-Ransomware.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, transcend92 написа:

а тази програма която ми препоръчахте безплатна ли е

AppCheck Anti-Ransomware.

Има и безплатна версия, има и платена версия. Безплатната е повече от достатъчна в повечето случаи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

има ли нещо друго което трябва да направим 

или това беше всичко

аз все пак ще сложа и другата антивирусна  KVRT да  я пусна да сканира 

после да си я запазя ли или да я изтрия и да оставя само тази 

https://www.kaldata.com/софтуер/appcheck-anti-ransomware-274541.html

да разбирам че всичко е готово 

благодаря много за всичко живи и здрави радвам се че ви има 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда от друга антивирусна, просто не изключвайте Defender-a, защото в момента Kaspersky Cloud ви беше деинсталирана, а Defender-a спрян и на практика бяхте БЕЗ никаква защита. Намалете малко и пиратското съдържание. Друго не е необходимо. А иначе KRVT не се инсталира и може да сканирате с него независимо от използваната антивирусна.

Поздрави ! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

то когато разбрах че имам вирус сложих сигурно 5 програми за да видим коя ще го види и премахне 

и после ги махнах и си карах със дефендера 

сега карам със дефендера и тази която ми препоръчахте

на ме KRVT ми иска да я инсталирам но все още не съм може и да не тегля правилната 

https://www.kaspersky.com/downloads/free-virus-removal-tool

317238872_5996459987077376_1258758155386363506_n.jpg.f9a7345c360379d7aeac580785a884e0.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

KVRT не иска инсталация. Просто след като се стартира и тя започне "да се инсталира" се разархивира в папка на C:\. Не пуска процеси и услуги и няма защита в реално време. В смисъл преносим инструмент си е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

отново имам известие но този път е от google 

написах едно съобщение на B-boy/StyLe/   когато е свободен  нека го погледне и да видим какво може да предприемем

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
Бележка: Вашата публикация изисква одобрение от модератор, преди да стане видима за всички.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...