Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов пакет привилегии за жените

Featured Replies

След като българската жена е толкова свята че стана известна в Европа като най-леката жена на континента  се оказва че на всичкото отгоре е и "жертва на домашно насилие" каквото и да означава това.БСП внася законопроект(пореден) срещу "домашното насилие"(каквото и да означава това) с което нови привилегии се изсипват върху нашите прекрасни ненагледни обичани от всички други нации и най-вече от туристите по черноморието жени.
БСП внася законопроект срещу домашното насилие над жени и деца - България - Новини Бг (novini.bg) 

Това с жертвите на домашно насилие върви в целия западне свят. Ще съжаляват жените затова след време, но то си е техен проблем! 

Малко извън темата, но преди няколко години се говореше за внасяне на законопроект срещу жените заради психически тормоз над мъжете (в семействата говорим). В повечето случаи точно заради този психически тормоз от тяхна страна се стига до физическо насилие от страна на мъжете, защото не издържат. Но не се въведе такъв. Щеше да стане много интересно, ако го бяха гласували.

преди 1 минута, plmen88 написа:

Малко извън темата, но преди няколко години се говореше за внасяне на законопроект срещу жените заради психически тормоз над мъжете (в семействата говорим). В повечето случаи точно заради този психически тормоз от тяхна страна се стига до физическо насилие от страна на мъжете, защото не издържат. Но не се въведе такъв. Щеше да стане много интересно, ако го бяха гласували.

+1

То това е малко с като протекциите върху докторите, не ги бийте нищо че ви трепят.

Тук нищо лично срещу никоя жена, но мога да дам сума примери за такива твари които са докарали съпрузите си до такова състояние че буквално са на ръба да изгубят здравия разум. Виждал съм 130 килограмов мъж да плаче и не от любов или че  не му вързало, а щото оная просто го съсипва като използва детето им, цоца му всичките пари и т.н. И това съвсем законно.
Да прибавим и че при развод съдилищата отсъждат родителски права ПРИВИЛЕГИРОВАНО на майката, без да се гледа каква е, грижи ли се, как се отнася с децата, или какво искат самите деца...

Абсолютно нередно е едните да се защитават за сметка на другите щото видиш ли ония били слаби и тук не става дума дали ще се защтават само жените или само мъжете, редно е всички да сме равни пред закона.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ще съжаляват жените затова след време, но то си е техен проблем! 

Какво имате против жените? Да не сте обратен?

image.png.8721ff27ff48bf82924e026f1fa99d18.png

Който има нещо против привилегиите ви е обратен, така ли????

А вие имате ли нещо против обратните???

/справка - аз обичам да чук*ам жени/.

преди 7 минути, suzannita написа:

Какво имате против жените? Да не сте обратен?

Не си спомням някъде да съм казвал нещо лошо за жените, нито съм обратен! Просто в момента има една тенденция дето жените се правят на силни и на силния пол и това ще съжаляват за тази глупост. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 4 минути, dimy написа:

image.png.8721ff27ff48bf82924e026f1fa99d18.png

Който има нещо против привилегиите ви е обратен, така ли????

А вие имате ли нещо против обратните???

/справка - аз обичам да чук*ам жени/.

Ама чукайте си кой ви пречи. Стига да имате с какво.

току-що, suzannita написа:

Ама чукайте си кой ви пречи. Стига да имате с какво.

Не знам какъв проблем имате.Без значение е какво чукам и имам ли с какво. Ако ще говорите по темата говорете. Ако ще се правите на ударен или ударена айде нема нужда.

Костов ли сте какъв сте> Цитирала съм друг. Май сте от тези дето постоянно пишат по форуми, защото си нямат друга работа.

Ами да, имате 100 милиона мнения, Ха-ха,ха. Пишете си по темата. И чукайте жени. Добре ще да е.

преди 7 минути, suzannita написа:

Костов ли сте какъв сте> Цитирала съм друг. Май сте от тези дето постоянно пишат по форуми, защото си нямат друга работа.

Ами да, имате 100 милиона мнения, Ха-ха,ха. Пишете си по темата. И чукайте жени. Добре ще да е.

Първо тези мнения ги имам, защото съм във форума от 2008 година, за разлика от вас, който е само с 4 мнения, писал си е името на латиница и го е страх да си покаже лицето. И ако сте искали да цитирате друг, то го цитирайте. Цитирахте мой коментар, това означава, че цитирате мен. Освен това тук не говорим, кой какво и кого чука, ако въобще сте си направили труда да прочетете темата като цяло. Нищо лично, но за мен вие с те просто БОТ дошъл да се заяжда и такива като вас са много. Радвайте се, че във форума е разрешено, но все пак прочетете правилата.

Факт е, че с така нареченото домашно и сексуално насилие се прекалява. Разбира се тук изключваме случаите, където мъжът бие жена си или мъж изнасилва жена.Това се доказва много лесно!  В момента има хиляди дела как жена съди мъж, защото и е намигнал, подсвирнал, казал и е че е красива, даже и се усмихнал. Жената не може да е силен пол, защото не е. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Първо тези мнения ги имам, защото съм във форума от 2008 година, за разлика от вас, който е само с 4 мнения, писал си е името на латиница и го е страх да си покаже лицето. И ако сте искали да цитирате друг, то го цитирайте. Цитирахте мой коментар, това означава, че цитирате мен. Освен това тук не говорим, кой какво и кого чука, ако въобще сте си направили труда да прочетете темата като цяло. Нищо лично, но за мен вие с те просто БОТ дошъл да се заяжда и такива като вас са много. Радвайте се, че във форума е разрешено, но все пак прочетете правилата.

Факт е, че с така нареченото домашно и сексуално насилие се прекалява. Разбира се тук изключваме случаите, където мъжът бие жена си или мъж изнасилва жена.Това се доказва много лесно!  В момента има хиляди дела как жена съди мъж, защото и е намигнал, подсвирнал, казал и е че е красива, даже и се усмихнал. Жената не може да е силен пол, защото не е. 

Не съм БОТ имам си цици. Ако искате да ги покажа ще ви разбера. Явно не сте виждал отдавна такива.

преди 2 минути, suzannita написа:

Не съм БОТ имам си цици.

Емили ти ли си?
Продаде ли трътка...
...ъъъ тротинетката?

току-що, Bubbles написа:

Емили ти ли си?
Продаде ли трътка...
...ъъъ тротинетката?

Чист натурален изперкал БОТ. Не казва нищо смислено, а се заяжда. И тая тема ще отиде в коша. 

преди 1 час, Milkydead написа:

След като българската жена е толкова свята че стана известна в Европа като най-леката жена на континента  се оказва че на всичкото отгоре е и "жертва на домашно насилие" каквото и да означава това.БСП внася законопроект(пореден) срещу "домашното насилие"(каквото и да означава това) с което нови привилегии се изсипват върху нашите прекрасни ненагледни обичани от всички други нации и най-вече от туристите по черноморието жени.
БСП внася законопроект срещу домашното насилие над жени и деца - България - Новини Бг (novini.bg) 

Добре , че са тези социални платформи да си изнасяте омразата навън . Иначе ще избухнете ..

Между другото Емили я видях да пресича пеша Цариградско в най-голямата лудница, точно като побъркана беше. Не бих посмял да пресека така Цариградско и то при това движение, което имаше в момента.

току-що, _sirena_ написа:

Добре , че са тези социални платформи да си изнасяте омразата навън . Иначе ще избухнете ..

Не е до омраза, аз на пример си обичам жените и винаги съм бил кавалер, можеш да питаш моята ако говориш френски, тя ще ти каже, на ръце дето се вика я нося, но съгласи се че както сред мъжете има сума изроди, така е и сред жените, в този смисъл закона е неправилен.

току-що, Bubbles написа:

Не е до омраза, аз на пример си обичам жените и винаги съм бил кавалер, можеш да питаш моята ако говориш френски, тя ще ти каже, на ръце дето се вика я нося, но съгласи се че както сред мъжете има сума изроди, така е и сред жените, в този смисъл закона е неправилен.

Винаги има изключения , но жените са по-слабият и беззащитен пол .

Поради тази причина смятам , че законът е удачен .  Не можем да разчитаме само на изключенията .

• Автор

Ако жените са по-слабия пол.Защо изобщо някой би им посегнал ? Не сме приели закон за защита на дядовците и бабите по улицата , а те също са слаби и никой не ги бие ? Как мислиш ? 

преди 18 часа, Milkydead написа:

Това с "домашното насилие" е просто претекст и извинение за прокарване на идеологически закони, представени като решения на проблеми, но целящи други неща.

През 2018г имаше опити за пълната приватизация на агенциите за закрила на детето. Тогавашните опити се изпълниха под претекст "защита от домашно насилие". Реално, от Норвегия и американските НПО-та и фондации, които се занимават с пране на пари и усвояване на грантове, искаха да приватизират въпросните агенции в България, за да може след това да прокарат закони, изискващи увеличение на таксите и даването на тези такси под формата на грантове за НПО-тата и фондациите и милиардерските гупировки зад тях. Да, имаше и идеологически, не само финансов спектър.

IMG_20221128_103841.jpg.dda3d13f0d79dc897eca48dc86f3accd.jpg

На горното изображение се виждат глупостите на ЮНЕСКО и UN Women, които са само две от хилядите глобални разклонения на ООН.

Лъжат. В този случай, използваха недобре направени статистики, за да изглежда така, че насилието срещу жени се увеличава. Използват специфични дефиниции, както и постоянно разширяват обхвата на вече съществуващи законови и прави определения, за да може "насилие" да означава все повече и повече неща. Ако утре целувката се включи към правните дефиниции на "насилие", тогава ВСИЧКИ жени ще са жертви на насилие. Ако здрависването също се включи към правните дефиниции, всички жени ще са жертви на насилие. Ето така работи эалшивото международно право и право на неолибералния елит.

И дори статистики на бяха истински, това пак не отговаря на въпроса относно останалите 89 процента убити журналисти. Казват, че не е нужно UN Women да се интересува за тях, тъй като въпросната организация се фокусира само върху жени. Добре, де... тогава защо няма UN Men, което да се фокусира върху жени? Ами, защото, политическите им и идеологически агентури нямат нищо общо с насилието. Насилието, по-точно - изолирани и изопачени случаи, се използва като извинение за прокарване на идеологически законодателство, чиято цел е генериране на приходи за глобалнота мрежа от либерални НПО-та и фондации.

• Автор

Според теб каква е крайната цел на феминизма и на женския бюрократизъм.Някой хора казваха че е глобална свръх-империя на капитализма при което населението е толкова феминизирано и покорно че само си блее насреща и приема абсолютно всичко с простодушна усмивка.Ти как мислиш ? 

• Автор

И ето го ловът на вещери започна народе 
Прокуратурата подхваща случая с насилието над актрисата Диана Димитрова - Съд и прокуратура - Новини Бг (novini.bg)
Мерника към мъжете е вдигнат господа , внимавайте на кого се доверявате !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.