Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Допълнителна защита на приложения от атака по мрежата.

Славчо Хаджийски

Препоръчан отговор

Преди известно време попаднах на опция за настройка на допълнителна защита (с цел защита на личните данни от проникване по мрежата, цитирам по памет), чрез повторно начертаване на фигура за отключване на екрана и така защитих допълнително някои приложения, но сега не мога да намеря тази опция, а искам да защитя допълнително и бележника, където имам много лични данни. 
Смартфонът ми е XIAOMI REDMY 10C.
Ако някой може точно да ми подскаже, бих бил много признателен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В телефон не се държат лични данни, файлове и каквото там още се сетиш! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Емил Костов написа:

В телефон не се държат лични данни, файлове и каквото там още се сетиш! 

Тогава защо са тези инструменти - пароли, кодове, криптиране, фигури, двойна защита и пр.,?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Славчо Хаджийски написа:

Тогава защо са тези инструменти - пароли, кодове, криптиране, фигури, двойна защита и пр.,?

За да страдаш после. На телефон нищо не се държи. Най-малкото е че можеш да го изгубиш, изпуснеш или повредиш. Тогава всичко приключва. А това дали са ти проникнали в телефона няма дори и да го разбереш, а когато го разбереш, ще е е твърде късно! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 30.11.2022 г. в 9:41, Славчо Хаджийски написа:

Преди известно време попаднах на опция за настройка на допълнителна защита (с цел защита на личните данни от проникване по мрежата, цитирам по памет), чрез повторно начертаване на фигура за отключване на екрана и така защитих допълнително някои приложения, но сега не мога да намеря тази опция, а искам да защитя допълнително и бележника, където имам много лични данни. 
Смартфонът ми е XIAOMI REDMY 10C.
Ако някой може точно да ми подскаже, бих бил много признателен.

Приключих с тази настройка. Да затворим темата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...