Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е вашата интернет скорост - на WiFi?

Препоръчан отговор

Е как колко, колкото е по договор и стига устройствата, които ползваш ползват стандартите за постигане на същите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, francesco.gotti написа:

Заглавиетето само говори. Просто ми е любопитно.

https://www.speedtest.net/result/14088824762.png

5 пъти по-малко от твоя интернет. 6 MB/s и съм в Берлин, Германия. Най-скапания и най-скъпият интернет е тука. Интернетът се носи по медни жици.

Телефонни жици. Със светлинни кабели ще почакаме още. Оптика няма да видим скоро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

5 пъти по-малко от твоя интернет. 6 MB/s и съм в Берлин, Германия. Най-скапания и най-скъпият интернет е тука. Интернетът се носи по медни жици.

Телефонни жици. Със светлинни кабели ще почакаме още. Оптика няма да видим скоро.

Ето снимки.

Screenshot-2022-12-18-152415.png

5G пак на Дойче Телеком.

Screenshot-20221218-152212.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ето снимки.

аз съм на 10Mbps, което е приблизително 1МБ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, дръндю написа:

аз съм на 10Mbps, което е приблизително 1МБ

Видео в 4k не можеш да гледаш нали? То дори и HD не можеш мисля. С тази скорост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

То дори и HD не можеш мисля. С тази скорост.

4к не, ама  на 1024 /768 върви добре

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Е мобилен интернет няма ли при теб или и обхватът не струва? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, цър-вул написа:

wifi или 4G/5G?

Wifi, то се вижда иконката горе на шота!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Скромно макар че може и още ама нещо не ме пуска в настройките на тутера да влезна. А и все забравям да звънна на Vivacom да ги питам за админ паролата.

Screenshot 2022-12-18 18.07.50.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Скромно макар че може и още ама нещо не ме пуска в настройките на тутера да влезна. А и все забравям да звънна на Vivacom да ги питам за админ паролата.

Screenshot 2022-12-18 18.07.50.png

Защо не ползваш твой рутер?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Защо не ползваш твой рутер?

Има един рутер на Tp-link но го бях пъхнал в един кашон с други боклуци и го закарах в избата. И наскоро като ходих до избата нещо какво размествах закачих кашона и рутера стана на рутер само.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Има един рутер на Tp-link но го бях пъхнал в един кашон с други боклуци и го закарах в избата. И наскоро като ходих до избата нещо какво размествах закачих кашона и рутера стана на рутер само.

Ба, 50лв. за рутер ли не моЙш извади или нямаш такива нужди - за един телефон?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Емил Костов написа:

Е мобилен интернет няма ли при теб или и обхватът не струва? 

Нямам обхват. А и е скъп също интернета и малко гигабайти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ба, 50лв. за рутер ли не моЙш извади или нямаш такива нужди - за един телефон?

Абе той рутера не ми е проблем да взема нов. А и съм доволен от тази скорост в момента не прекъсва няма проблеми но като идваха, техниците от Vivacom викат, че ще си сложат тяхния рутер. Питах ги да вържат и стария но неискаха излезнаха ми с номера че с тяхния ще е по добре и не съм се разправял че не ми трябва тяхното дърво Nokia.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, francesco.gotti написа:

Това WiFi ли е или кабел???

WiFi AX по кабел-оптичен имам повече:

test2.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

WiFi AX по кабел-оптичен имам повече:

test2.png

Почвам да се чудя дали това ти е домашният интерент или го ползваш за служебни цели :D :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...