Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е вашата интернет скорост - на WiFi?

Препоръчан отговор

В темата не се пита за домашен нет, а за безжичен към публичното пространство!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, JohnTRIVOLTA написа:

В темата не се пита за домашен нет, а за безжичен към публичното пространство!

Спокойно бе пич хахах... какво като не се пита? Аз непитам и дали е 4G или 5G. Това не пречи да се коментира, нали? Не се напрягай толкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, francesco.gotti написа:

Спокойно бе пич хахах... какво като не се пита? Аз непитам и дали е 4G или 5G. Това не пречи да се коментира, нали? Не се напрягай толкова.

Как да не са напрегна с такъв финал ... разлях си пийенето в 120тата минута дори :bbq:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Как да не са напрегна с такъв финал ... разлях си пийенето в 120тата минута дори :bbq:

Ти гледай и мезето да не прегориш ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Затва на телефона докато се изтегли една програма колко време минава.Какво ги гледате тия мерилки.Това е лъжа.Ако доставчика има отделен канал към тая окла.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Затва на телефона докато се изтегли една програма колко време минава.Какво ги гледате тия мерилки.Това е лъжа.Ако доставчика има отделен канал към тая окла.

Много му е зор на ISPто да има отделен канал....

преди 14 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Жесток финал! Хареса ми!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, francesco.gotti написа:

Много му е зор на ISPто да има отделен канал....

Жесток финал! Хареса ми!

Който плаща има !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Горе си мерят антивирусните,по надолу конфигурациите а тука мерите нета.

НетЯ е като времето, основно е преобладаващо :sausage:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

НетЯ е като времето, основно е преобладаващо :sausage:

То зависи от тарифния план и да имаш гигабитов контролер.Не ми се дават 100 кинта за нет и да седна се перча.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, shishmanovp861 написа:

То зависи от тарифния план и да имаш гигабитов контролер.Не ми се дават 100 кинта за нет и да седна се перча.

Я съм ларж ... пуснал съм по 100mb/ps на 60 клиента по 10лв. и ми е зле ... кат станат 200 ще съм по-добре!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Я съм ларж ... пуснал съм по 100mb/ps на 60 клиента по 10лв. и ми е зле ... кат станат 200 ще съм по-добре!

С това нали? https://wifinowglobal.com/news-blog/tp-link-launches-seven-consumer-grade-wi-fi-7-aps-two-wi-fi-7-routers-for-isps-and-two-for-enterprise/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, jkfskjfsj написа:

Нее, само по един лан кабел съм им закарал пък те където искат да го "бучкат" ... за 10лв. толкуз!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...