Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прослушване на избран сигнал за позвъняване.

Featured Replies

Извинявам се, ако въпросът ми е лаишки, но беше се объркало нещо и телефонът ми не звънеше. Рових се в настройките, молих приятели за прозвъняване, докато се нормализира.

Въпросът ми е, как да да проверя дали е в ред прозвъняването, без да моля някого специално да ми се обажда? 

Благодаря!

Разрешен от Емил Костов

преди 22 минути, Славчо Хаджийски написа:

... беше се объркало нещо и телефонът ми не звънеше.

Най-вероятно се го поставил в „беззвучен режим“!

По принцип - когато избираш „мелодия за звънене“ - трябва да ти направи демонстрация как ще се чува.

• Автор
преди 1 минута, jhoro написа:

Най-вероятно се го поставил в „беззвучен режим“!

По принцип - когато избираш „мелодия за звънене“ - трябва да ти направи демонстрация как ще се чува.

Въпросът ми беше как да проверя дали телефонът ми ще позвъни, ако някой ме потърси? Примерно, дали няма специален номер, на който като позвъниш, да ти върне автоматично набиране?

Разбира се, че като избереш мелодия, я чуваш, но дали е монтирана не знаеш.

преди 6 минути, Славчо Хаджийски написа:

Въпросът ми беше как да проверя дали телефонът ми ще позвъни, ако някой ме потърси? Примерно, дали няма специален номер, на който като позвъниш, да ти върне автоматично набиране?

Не! Просто си провери какво си правил с тоя телефон. 

• Автор
преди 8 минути, Емил Костов написа:

Не! Просто си провери какво си правил с тоя телефон. 

Явно не успявам да задам правилно въпроса. Телефонът ми вече е в ред, но ако се случи пак да не звъни, когато ме набират, АЗ ПИТАМ, ДАЛИ ИМА НАЧИН ДА НАКАРАМ ТЕЛОФОНА ДА ПОЗВЪНИ, ВСЕ ЕДНО ЧЕ НЯКОЙ МЕ Е НАБРАЛ, ЗА ДА ПРОВЕРЯ ДАЛИ ВЕЧЕ Е В РЕД?

Какво пречи да има, примерно специален номер, който да връща позвъняване, ако го избереш, точно за случаите, когато си избираш сигнал за звънене?

Аз моля, ако някой знае нещо подобно да ми отговори. Не се нуждая от догадки какво аз съм направил или не съм. Ползвам телефони от 1961 година, но не съм вундеркинд!

преди 29 минути, Славчо Хаджийски написа:

Точно!!!!!!

Като я избереш, за различните модели, е различно но, общо взето - прослушваш> check(човка, отметка, или както му казвате, по вашият край) и/или save.

Няма нужда, от звънене.

преди 5 минути, Славчо Хаджийски написа:

Явно не успявам да задам правилно въпроса. Телефонът ми вече е в ред, но ако се случи пак да не звъни, когато ме набират, АЗ ПИТАМ, ДАЛИ ИМА НАЧИН ДА НАКАРАМ ТЕЛОФОНА ДА ПОЗВЪНИ, ВСЕ ЕДНО ЧЕ НЯКОЙ МЕ Е НАБРАЛ, ЗА ДА ПРОВЕРЯ ДАЛИ ВЕЧЕ Е В РЕД?

Какво пречи да има, примерно специален номер, който да връща позвъняване, ако го избереш, точно за случаите, когато си избираш сигнал за звънене?

Аз моля, ако някой знае нещо подобно да ми отговори. Не се нуждая от догадки какво аз съм направил или не съм. Ползвам телефони от 1961 година, но не съм вундеркинд!

Няма такъв номер, който при набиране да ти връща обаждане за тестови услуги. Отиваш при един приятел или познат, сядате на масата и с неговия телефон набираш или проверяваш както се случва като те набира.

• Автор
преди 6 минути, Емил Костов написа:

Няма такъв номер, който при набиране да ти връща обаждане за тестови услуги. Отиваш при един приятел или познат, сядате на масата и с неговия телефон набираш или проверяваш както се случва като те набира.

Да бе! Вместо да си говорим за хубави жени, ще си губим времето с телефони. Благодаря!

преди 4 минути, Славчо Хаджийски написа:

Да бе! Вместо да си говорим за хубави жени, ще си губим времето с телефони. Благодаря!

Е продължавай да се шегуваш тогава! 

Като си избираш тон на звънене, ако го чуваш, значи ще го чуваш и като звъни. Направи си експеримент, ако искаш - изключи само звъненето при тих режим, всичко друго да си звъни, даже SMS да получиш. Ще видиш, че като избираш тон на звънене, няма да го чуеш, ако си включил тих режим, дори всички други звуци да са разрешени.

• Решение
преди 16 минути, piх3l написа:

Като си избираш тон на звънене, ако го чуваш, значи ще го чуваш и като звъни. Направи си експеримент, ако искаш - изключи само звъненето при тих режим, всичко друго да си звъни, даже SMS да получиш. Ще видиш, че като избираш тон на звънене, няма да го чуеш, ако си включил тих режим, дори всички други звуци да са разрешени.

Като си избираш тон на звънене, ако го чуваш, значи ще го чуваш и като звъни - Не винаги е така. Три пъти ми се е случвало подобно нещо. Избираш даденият тон на звънене, чуваш го но когато ти звъннат не се чува.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Като си избираш тон на звънене, ако го чуваш, значи ще го чуваш и като звъни - Не винаги е така. Три пъти ми се е случвало подобно нещо. Избираш даденият тон на звънене, чуваш го но когато ти звъннат не се чува.

Това говори по-скоро за бъг. Може и от телефона да зависи, но на стоков Android, на Sony и на Samsung тествах - работи си.

преди 2 минути, piх3l написа:

Това говори по-скоро за бъг. Може и от телефона да зависи, но на стоков Android, на Sony и на Samsung тествах - работи си.

Разбира се, че имаше проблем. :)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Разбира се, че имаше проблем. :)

Не чуваш ли?

преди 6 минути, jhoro написа:

Не чуваш ли?

Малко по-зле съм със зрението, че от 6 годишен нося очила, но слухът ми е перфектен ;) 

• Автор
на 29.12.2022 г. в 15:40, Емил Костов написа:

Е продължавай да се шегуваш тогава! 

Ако си включил опцията за загубен телефон "Открий устройството!", Можеш да я използваш и за проверка на сигнала за позвъняване на телефона. Знаех си, че трябва да има възможност за такава услуга.

преди 20 часа, Славчо Хаджийски написа:

Ако си включил опцията за загубен телефон "Открий устройството!", Можеш да я използваш и за проверка на сигнала за позвъняване на телефона. Знаех си, че трябва да има възможност за такава услуга.

И кое устройство ще я проверява? А откъде си сигурен, че ще е същата мелодия? Преди два месеца имах подобен проблем ( то като виц малко). Мой познат продава телефона си на друг човек. Телефонът е сдвоен с гривна. Понеже гривната не го вижда тя подава сигнал, че устройствата не са вързани. На телефона излизаше следното съобщение ( изисква се разрешение от приложение ) и блокираше. Помислихме, че е софтуерен или хардуерен дефект.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.