Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трайното обезкосмяване на лицето

Featured Replies

току-що, Raze написа:

Те пък мислиш, че ще си признаят, че си махат мустаците и катинарчето :)

Е признават си! Не си длъжен да ми вярваш! 

• Отговори 83
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да кажеш на тоя дето дето ти ползва ануса за вход, да те обезкосми

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, просто се бръснеш! Това е! Сега ако искаш да си идиот, да платиш 1500 лева и да си увредиш кожата си е твое решение. 

• Ади бре не ги ли лъснахте тез цвайцери, може ли да посрещате новата година рошави на входа.

Публикувани изображения

• Автор

Както казах технологията е доста напреднала и няма никаква вероятност от увреждане на кожата.

„Ако някои мъж е получил изгаряне или други проблеми от лазерна епилация за това е винавна най вече старата апаратура и медицинската сестра

преди 5 минути, Thores написа:

Глупости. Правят го. Ето наръчника -  https://philipslumea.com/philips-lumea-advanced/

Ти недей вярвай на тия снимки, а говори с жена или с жени и ги питай. Не вярвай на реклами! 

преди 24 минути, Thores написа:

От олх съм вземал много неща и продължавам да внимавам. Винаги поръчвам с преглед и тест. Просто там тези фотоепилатори се продават на изгодна цена. Примерно на пазара ще е 500 лв, а в олх ще е 90 лв. Фотоепилаторите доколкото знам имат определен брой светвания които да излъчат. Мисля че са от порядъка от 400 000  до 1 000 000. Това е адски голяма цифра.

Ако мъжкият косъм е по-черен ии по-дебел от женския ще хване повече светлинен импулс което означава че може да излизе нещооо.

Да ама не съвсем. Ще си вземеш епилатор от 500 лв. за 90 лв. ама друг път! Провери колко му струва консуматива.

Лампа Zenifique за епилатор IPL, 300.000 импулса, бяла - eMAG.bg

Резервна крушка SP-IPL за фото-епилатор Remington i-Light IPL5000 / IPL4000

РЕЗЕРВНА ЛАМПА ЗА ФОТОЕПИЛАТОР SILK`N FLASH & GO 120 000 ИМПУЛСА (REFIL SILKN FLASH & GO 120 000 IMPULSES), цена и информация (framar.bg)

преди 1 минута, Thores написа:

Както казах технологията е доста напреднала и няма никаква вероятност от увреждане на кожата.

Като излезеш сред хора, се загледай. Има едни хора(предимно жени) с червено - розови петънца. Някъде 0.3 х 0.3 милиметра.

току-що, Raze написа:

Абе махни го,че ще вземе да се осакти, че тогава да види колко е голям конският уй! 

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Ти недей вярвай на тия снимки, а говори с жена или с жени и ги питай. Не вярвай на реклами! 

Има предостъчно снимки в интернет, които ме карат да повярвам. Сега дали ще има добър ефект е друго нещо. Щом има много снимки значи има нещо вярнооо.

току-що, Beemo написа:

Като излезеш сред хора, се загледай. Има едни хора(предимно жени) с червено - розови петънца. Някъде 0.3 х 0.3 милиметра.

:lol6:0.3 милиметра. Ще ме съсипеш бе човек. Нямам памперси! 

току-що, Thores написа:

Има предостъчно снимки в интернет, които ме карат да повярвам. Сега дали ще има добър ефект е друго нещо. Щом има много снимки значи има нещо вярнооо.

Е щом искаш да се повредиш то си е твое желание. На тия снимки и сайтове им е целта да се полъжеш и да си дадеш парите. После вече никой не го еве, че си се осакатил! 

А и много зависи за какво е подходящ самия епилатор и типа косъм, върху който ще се ползва. Възможно е евтините да не вършат никаква работа или да не са подходящи за това, което искаш. Най-добре си направи някоя пробна процедура в студио, да видиш при теб изобщо дали ще има ефект и да се консултираш за какво става въпрос.

• Автор
преди 3 минути, Beemo написа:

Това са обикновени пъпки и други неща. Не е от неправилна лазерна епилация или някакви подобни изгарания. Вземи прочети малко научна литература и се образовай как действат най модерните диодни лазери

Това че вече е изпробвано върху трансексуални жени ( shemale ) и малко мъже нячма нищо срамноо

току-що, Raze написа:

А и много зависи за какво е подходящ самия епилатор и типа косъм, върху който ще се ползва. Възможно е евтините да не вършат никаква работа или да не са подходящи за това, което искаш. Най-добре си направи някоя пробна процедура в студио, да видиш при теб изобщо дали ще има ефект и да се консултираш за какво става въпрос.

Направо да вземе една огнепръскачка и да действа смело. Гаранция, че няма да има косми след това! 

току-що, Емил Костов написа:

:lol6:0.3 милиметра. Ще ме съсипеш бе човек. Нямам памперси! 

Упс... Изложих се. Разбра ме.

Загледай се и ти. Точно това е един от признаците, които ми казаха. И най - фрапиращият.

Като на алкохолиците, само че не е мрежа, а отделни петънца.

току-що, Thores написа:

Това са обикновени пъпки и други неща. Не е от неправилна лазерна епилация или някакви подобни изгарания. Вземи прочети малко научна литература и се образовай как действат най модерните диодни лазери

Виждам, че си решил да си направиш беля. Ние просто ти казахме какво мислим. 

За последно - Аз съм на 46 години! Да не мислиш, че ми е приятно да се бръсна? Но да налага се! 

току-що, Beemo написа:

Упс... Изложих се. Разбра ме.

Загледай се и ти. Точно това е един от признаците, които ми казаха. И най - фрапиращият.

Като на алкохолиците, само че не е мрежа, а отделни петънца.

:lol6:идиот!

преди 2 минути, Thores написа:

Това че вече е изпробвано върху трансексуални жени ( shemale ) и малко мъже нячма нищо срамноо

Ти, на мен, ми казваш да се образовам?

Който се образова, в тубата? хахахаахахахааахааа

Не ме цитирай повече. Напускам темата.

• Автор

Смятам скоро да си поръчам малко фотоепилаторче от олх-а и да пробвам.Ако стане - стане. Трябва време и търпение.

Пък и нищо чудно след време да събера смелост и да посетя модерна апаратура с доказани резултати. Аз не мисля че онази статия е писана ей така щото авторииите са нямали какво да правяяят.

Съветвам те да не пробваш на лицето в началото и много добре да прочетеш инструкциите дали изобщо епилатора става за това, което искаш. Кожата на лицето е много по-нежна, а и там ще си личи много повече, ако направиш някоя беля.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Съветвам те да не пробваш на лицето в началото и много добре да прочетеш инструкциите дали изобщо епилатора става за това, което искаш. Кожата на лицето е много по-нежна, а и там ще си личи много повече, ако направиш някоя беля.

Каква нежност човек?. Тук става дума за мъжко лице. 

Единствената беля която може да стане е ако фотоепилатора не е настроен да дава правилната честота на импулсите или пък не дай боже да отделя вредни лъчения. Всеки фотоепилатор идва със специални очила

Виждали ли сте индианец с брада? Няма и да видите. На млада възраст индианците си отскубват брадата (буквално), после ходят два месеца червени в лицето и след това цял живот нямат брада на лицето. Те са олицетворение на мъжете без бради по цял свят.

преди 4 минути, Thores написа:

Смятам скоро да си поръчам малко фотоепилаторче от олх-а и да пробвам.Ако стане - стане. Трябва време и търпение.

Пък и нищо чудно след време да събера смелост и да посетя модерна апаратура с доказани резултати. Аз не мисля че онази статия е писана ей така щото авторииите са нямали какво да правяяят.

Е решението си е твое. Никой няма да те спре! 

току-що, plmen88 написа:

Виждали ли сте индианец с брада? Няма и да видите. На млада възраст индианците си отскубват брадата (буквално), после ходят два месеца червени в лицето и след това цял живот нямат брада на лицето. Те са олицетворение на мъжете без бради по цял свят.

Да бе да! Ти си бил от племето сиукси и си водил война със шошоните. А стига глупости! 

• Автор
току-що, plmen88 написа:

Виждали ли сте индианец брада? Няма и да видите. На млада възраст индианците си отскубват брадата (буквално), после ходят два месеца червени в лицето и след това цял живот нямат брада на лицето. Те са олицетворение на мъжете без бради по цял свят.

Индианците не си отскубват брадата. Те просто нямат такава доколкото съм запознат. Други които нямат окосмяване по лицето са мъжете къосе. Дже не знам дали така се пишеее

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е решението си е твое. Никой няма да те спре! 

Да бе да! Ти си бил от племето сиукси и си водил война със шошоните. А стига глупости! 

Е да не съм си го измислил аз това. Четене му е майката, ама не интернет, а книги.

току-що, plmen88 написа:

Е да не съм си го измислил аз това. Четене му е майката, ама не интернет, а книги.

Стига чете. Отиди да видиш индианец и тогава. Има си раси по принцип, които не са склонни към окосмяване. Имам познат, който е виетнамец! Ами лицето му е като бебешко дупе, а е на 33 и никога не се е бръснал.

преди 4 минути, Thores написа:

Каква нежност човек?. Тук става дума за мъжко лице. 

Единствената беля която може да стане е ако фотоепилатора не е настроен да дава правилната честота на импулсите или пък не дай боже да отделя вредни лъчения. Всеки фотоепилатор идва със специални очила

Ами като си изгориш кожата на лицето да не плачеш после. Не е шега това, колкото и да изглежда безопасно. Аз такива експерименти не бих си правил сам, по-добре да си платя на специалист, отколкото да се обезобразя.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

:lol6:идиот!

Утре се загледай, в твоите колежки. Ако си на центъра, мога да ти кажа кои.

И да...

току-що, Beemo написа:

Утре се загледай, в твоите колежки. Ако си на центъра, мога да ти кажа кои.

И да...

Ама ти верно си нямаш друга работа. Ще те глобя май с 1 каса бира! Натам отиват нещата! 

преди 1 минута, Raze написа:

Ами като си изгориш кожата на лицето да не плачеш после. Не е шега това, колкото и да изглежда безопасно. Аз такива експерименти не бих си правил сам, по-добре да си платя на специалист, отколкото да се обезобразя.

Не се мъчи! Човекът вече е решил да се осакатява! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.