Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трайното обезкосмяване на лицето

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Ами като си изгориш кожата на лицето да не плачеш после. Не е шега това, колкото и да изглежда безопасно. Аз такива експерименти не бих си правил сам, по-добре да си платя на специалист, отколкото да се обезобразя.

За да си изгориш кожата с фотоепилатор сигурно трябва да е настроен на пълна мощност винаги. Но дори и тогава не може да стане чак такова изгаряне. Така като се зачетох из нета наистина малко загрявало кожата, но нали все пак това е част от процеса.

• Отговори 83
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да кажеш на тоя дето дето ти ползва ануса за вход, да те обезкосми

• Емил Костов
    Емил Костов

Не, просто се бръснеш! Това е! Сега ако искаш да си идиот, да платиш 1500 лева и да си увредиш кожата си е твое решение. 

• Ади бре не ги ли лъснахте тез цвайцери, може ли да посрещате новата година рошави на входа.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Thores написа:

За да си изгориш кожата с фотоепилатор сигурно трябва да е настроен на пълна мощност винаги. Но дори и тогава не може да стане чак такова изгаряне. Така като се зачетох из нета наистина малко загрявало кожата, но нали все пак това е част от процеса.

Ти няма да го усетиш първоначално!

преди 4 минути, Thores написа:

Да, прави си експерименти, чети и гледай, че после да няма ама аз не знаех!

Burns, IPL and Laser Hair Removal - A Patient's Guide - UPDATED 2020 - Good Skin Days

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Ти няма да го усетиш първоначално!

Такова изгаряна не може да стане. Чак до такава степен не може да се стигне

Защото се прави на процедури. Минава се веднъж на две седмици или на месец.

преди 4 минути, Raze написа:

Да, прави си експерименти, чети и гледай, че после да няма ама аз не знаех!

Burns, IPL and Laser Hair Removal - A Patient's Guide - UPDATED 2020 - Good Skin Days

ми в самата новина е описано че трябва да се внимава с избора на апарат и доктор.  То реално след първата процедури се усеща дали всичко е ОК.

Цитат

За съжаление, много често срещано е, когато неквалифицирани, неопитни лекари, използващи евтини или реплики на лазери и IPL (интензивна пулсираща светлина) машини, извършват процедури като лазерна/IPL епилация.

преди 5 минути, Thores написа:

Такова изгаряна не може да стане. Чак до такава степен не може да се стигне

Защото се прави на процедури. Минава се веднъж на две седмици или на месец.

ми в самата новина е описано че трябва да се внимава с избора на апарат и доктор.  То реално след първата процедури се усеща дали всичко е ОК.

Колкото и да ме убеждаваш аз ти казвам НЕ! Сега колко ще ме послушаш си е твое решение. Няма смисъл повече да пиша мисля! 

• Автор

Все пак ще пробвам и ще пиша резултат предполагам след 1 или 2 месеца. Трябва да се пробва. Няма как.

Ще избера някоя малко фотоепилаторче с ниска мощност.

Абе твоята лесна, да ти кажа...а аз като искам да си епилирам Входа, какво да правя? За такова нещо не знам дали мога да отида в някое студио (още повече, че те сигурно ще искат да е обръснат, за да правят процедурите, пък аз няма как да я свърша тази работа, понеже нямам видимост...пък и там не бих пипал с остри предмети).

преди 14 минути, Петър Ангелов написа:

.а аз като искам да си епилирам Входа, какво да правя

да кажеш на тоя дето дето ти ползва ануса за вход, да те обезкосми

преди 2 часа, Thores написа:

Докторите са казали истината: Възможно е! Просто трябва време и процедури.

Вземи пример от дамите. Как иначе ще си епилират лекото окосмяване на лицето което по време на пубертета израства.

Сигурно има жени, които са се подлагали на лазерна епилация на мустаци или бакенбарди, но това са сигурно някои много космати жени.

Обикновен крем депилатор върши идеална работа за нормални мъхести косъмчета. 

Лазерът може да изгори кожата.

преди 3 часа, Thores написа:

Глупости. ЕДна и съща е кожата навсякъде. Само дето окосмяването е с по големи корени.

Кожата е с различна дебелина на различните части от тялото. На клепачите и устните е най-тънка кожата. 

Аз веднъж си бях наръгала ъгълчето на устните с вилица, докато ям и се възстанови напълно чак след шест -седем месеца. Там зараства трудно, понеже кожата е много тънка.

Няма такъв за съжаление (а колко добре щеше да е да има - нямаше да се занимавам с тази дейност аз). Освен да пусна една обява в Алоу.бг, че търся обезкосмител на Вход.

преди 9 минути, Петър Ангелов написа:

Няма такъв за съжаление (а колко добре щеше да е да има - нямаше да се занимавам с тази дейност аз). Освен да пусна една обява в Алоу.бг, че търся обезкосмител на Вход.

Пусни,пусни ,с питане до Цариград се стига..

преди 27 минути, нушо написа:

Пусни,пусни ,с питане до Цариград се стига..

Ще пусна, непременно.

• Автор

Лазерната епилация е подходяща както за тяло, така и за лице. Наистина в последнио време масово в козметичните салони ходят мъже за различни кожни проблеми ..  Тъй като космите на брадата са по-плътни и по-тъмни процедурата предполагам ще е по-успешна. Наистина някои мъже използват лазерната епилация за оформяне и дори премахване на брадата. Казват че еффект се забелязва още след първата процедура, но за дълготраен ефект са необходими повече процедури (6-8) . В един сайт за лазерна епилация забелязах цена от 650лв за цяло лице за мъж. Звучи добре и предполагам че цените ще стават все по изгодни. Въпрос на време е все повече мъже да се решат на тази голяма процедура. Фотоепиатора и лазерния използват светлинен сноп. Първият е с по малка ефективност, но пак се получават резултати.

Аз да ползвам темата да питам дали има такава епилация за г@з@. Питам за един прЕател, че е на зор и това мисля може да му помогне, принципно не смее да започне процедури за да не станат регулярни и да има "сгъстис" на место оправия. Проблема му бил в това , че като тръска крушата било като при баскетбола - имало и при него едни 5 сек. задръжка, като при вкаран кош! :basketball5:

• Автор

Разбира се че има всякакви епилации - електролиза, фотоепилация и лазерна епилация разбира се. Просто всеки трябва да си избере това което желае.

Всеки решава сам къде да се епилира и по какъв начин. Може дупето, входа, изхода , интимнити части, краката, ходилата, врата, гърба, брададата дори, че и косата може да епилира ако човека е малко кривнал.

ПС. Темата стана малко гейски настроена

преди 1 час, Thores написа:

Всеки решава сам къде да се епилира и по какъв начин.

Мъж без брада е мъж с детско лице. Вместо да се занимавате с глупости, хванете една книга или се научете на занаят.

• Автор
преди 1 час, jtaggerx написа:

Мъж без брада е мъж с детско лице. Вместо да се занимавате с глупости, хванете една книга или се научете на занаят.

А жена с окосмени ръце е като трол излязал от гората

преди 20 часа, овню написа:

да кажеш на тоя дето дето ти ползва ануса за вход, да те обезкосми

за к'во да се мъчи чиляка, с един ***** и всичко вече е навътре 

• Автор
преди 34 минути, Fay написа:

за к'во да се мъчи чиляка, с един ***** и всичко вече е навътре 

Да. Наистина. И още повече гейове да се навъдят.. То света натам отива 

преди 9 минути, Thores написа:

Да. Наистина. И още повече гейове да се навъдят.. То света натам отива 

:ohmy:  И ти ли натам си тръгнал? 

• Автор
преди 5 минути, Fay написа:

/cdn-cgi/mirage/4dbbd55bc2aec7fb2a1e5fdc993ed7ae9cd766969e041c24c5f1b0d66c725aa3/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_ohmy.gif  И ти ли натам си тръгнал? 

Бисексуален съм. Но честно казано наистина е добре мъжа да се епилира . 

преди 3 минути, Thores написа:

Бисексуален съм. Но честно казано наистина е добре мъжа да се епилира . 

Зависи ... ако е с естествен пуловер, от типа "- Ооо, горила, моя!" ...  задължително! :D

Ако проблема е само брадата и лицето, ми пусни си брада. Верно пак са грижи за поддържането, ма поне ще е по-мъжкарско. 

• Автор
преди 28 минути, Fay написа:

Зависи ... ако е с естествен пуловер, от типа "- Ооо, горила, моя!" ...  задължително! :D

Ако проблема е само брадата и лицето, ми пусни си брада. Верно пак са грижи за поддържането, ма поне ще е по-мъжкарско. 

Преди известно време бях в Турция. Там съквартиранта ми беше с естествен пуловер от тип прекомерно мъжко окосмяване. Дори и китеник можех да си оплета. Бахти космите дето имаше.

Като му казах да направи нещо по въпроса той се правеше все едно не ме чува. Но наистина беше адски окосмен. Все едно имах горила в квартирата 

преди 30 минути, Thores написа:

Преди известно време бях в Турция. Там съквартиранта ми беше с естествен пуловер от тип прекомерно мъжко окосмяване. Дори и китеник можех да си оплета. Бахти космите дето имаше.

Като му казах да направи нещо по въпроса той се правеше все едно не ме чува. Но наистина беше адски окосмен. Все едно имах горила в квартирата 

Е той едва ли има вина за гените си. А и за всеки влак си има пътник, в крайна сметка. Имам съученици, които са семейство с дългогодишен стаж, мъжа е също горила (бяхме в една компания на едно море, миналия век), ма па е добър и хрисим. Не е толкова важно да се харесваш на всички, по-важно е да се обичаш и приемаш ти самия, и да си добър човек. 

Бе с две думи, не слугувай на мода и тенденции (те са си с времето, бързо отминават), слушай себе си и прави това, което те кара да се чувстваш себе си. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.