Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шум от говорителите

vlado1985
Виж решението Разрешен от Звяра!!!,

Препоръчан отговор

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Проблема е в "статичната енергия"... разкачаш всичко и натискаш бутона за включване докато ти омалее пръста...

Ето, това е решението, изпрварил ме е Джос! :(

Колко е вредна тази енергия, чак не ми се мисли...

И да добавя, високоговорителите не шумят, те са пасивни елементи!

Още едно решение - ново дъно и ново захранване

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, JKirilov написа:

Ето, това е решението, изпрварил ме е Джос! :(

Колко е вредна тази енергия, чак не ми се мисли...

И да добавя, високоговорителите не шумят, те са пасивни елементи!

Още едно решение - ново дъно и ново захранване

По голяма глупост неможа ли да сътвориш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това което чуваш не е шум!:nono: Това е кодирано съобщение от планетата Сириус! Ти опита ли се да осъществиш контакт? :popcorn2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма да повярвате но поне ще се посмеете добре. Преди малко както си се разкарвах в стаята и си приказвам, по телефона, абе гледам аз усилвателчето на говорителите и нещо все в него зяпам. И когато го хванах гледам а има напъхана клечка натрошена на малки парченца и неще да се движи колелцето. И се сетих че онзи ден племенниците ми бяха на гости и искаха да им пусна деско да си гледат. А аз ги оставих и излезнах за 2 часа щото имах работа. И освен тях няма кой друг да ми набута клечката в усилвателчето и сега като махнах клечките и намалих звука от усилвателчето съвсем малко шумът взе че се махна.:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Осъществил си контакт, ни съ измъквай по тъча! :bye1: Остава да маркираш моят коментар като Решение!:)

Е ти се появи малко след като си маркирах поста като решение. Но ако не се бях зазяпал в усилвателчето въобще нямаше да разбера че има напъхана клечка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Е ти се появи малко след като си маркирах поста като решение. Но ако не се бях зазяпал в усилвателчето въобще нямаше да разбера че има напъхана клечка.

И на тебе ти съ сърдя! :huh:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, killchain написа:

150 лева DAC, 17 лева тонколони - чудна сметка :D

Кеф с пари се гаси :turkey5: После ще купи и подобаващи колони :bbq:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

150 лева - направо за без пари, при положение че има и аудиофилски USB кабели с които да вържеш тоя DAC за $850

https://www.amazon.com/AudioQuest-Diamond-USB-Cable-1-5m/dp/B004LR9QVC/ref=sr_1_8?keywords=audiophile+cable&qid=1673204898&sr=8-8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Цялата тема е Фейк, не виждате ли че сам си слага решение? Аз може да се шегувам но, ако на някой моя коментар му помогне по някакъв начин и му сложи отметка като решение на проблема нямам нищо против. Но да тръгна да си маркирам моите коментари за решение е ........  Разбирам някой да ми плащаше за всяко решение да, но при положение че нищо няма да получа за това решение ми е все едно дали ще имам 2 или 2000 решения. Шегите започнаха от @Banesc и така. Но владко започнах да го препознавам като един дето тръгна да пише БИОС! :writealetter:

Сега му липсвал някъв процес, нищо чудно да видим нова тема на която сам да си сложи пак решение.:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

на някой моя коментар му помогне по някакъв начин и му сложи отметка като решение на проблема нямам нищо против.

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Шегите започнаха от @Banesc и така

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ДзВяРа! написа:

Цялата тема е Фейк, не виждате ли че сам си слага решение? Аз може да се шегувам но, ако на някой моя коментар му помогне по някакъв начин и му сложи отметка като решение на проблема нямам нищо против. Но да тръгна да си маркирам моите коментари за решение е ........  Разбирам някой да ми плащаше за всяко решение да, но при положение че нищо няма да получа за това решение ми е все едно дали ще имам 2 или 2000 решения. Шегите започнаха от @Banesc и така. Но владко започнах да го препознавам като един дето тръгна да пише БИОС! :writealetter:

Сега му липсвал някъв процес, нищо чудно да видим нова тема на която сам да си сложи пак решение.:D

В предишния си пост съм описал къде е бил проблема нали. На мен лично ми е все тая на кой ще бъде решението по нечий, проблем но нека, все пак някой от модераторите ако може да махне маркираното от мен като решение. И да остане нерешена темата и давам решение било на теб или някой от другите взли участие. А за допълнителния процес който ми се появи и не се вижда съм пуснал тема която не е решена и преди малко писах в същата тема.

@ДзВяРа!Понеже понякога недовиждам и този път съвсем случайно мернах до решение на проблема че пише това не реши проблема значи проблема не е решен. Решението е твое честито.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JKirilov написа:

Всъщност нищо не се вижда, но тая клечица нямаш ли къде да си я пъхеш?

Понеже вече наистина прекаляваш и както не веднъж съм го писал нямам намерение да се заяждам с който и дае. И необръщам внимание на писаници както и не си падам да докладвам някой заради нещо което е написал но този път ще направя изключение с теб като те докладвам.

Screenshot_130.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JKirilov написа:

Пиши глупости и докладвай, политик мож да станеш така!

Ти май друго незнаеш и неможеш освен да спамиш на ляво на дясно. И да се правиш на интересен?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

При мен преди малко изведнъж се появи шум-пищене и драскане,както си гледах YTube...

Вече на клиповете няма звук,само пищене.

Някой има ли идея какво е?

Чува се с всички слушалки които пробвах,както и от високоговорителите.

С лаптоп съм,с Уин7

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fashion Lover написа:

При мен преди малко изведнъж се появи шум-пищене и драскане,както си гледах YTube...

Вече на клиповете няма звук,само пищене.

Някой има ли идея какво е?

Чува се с всички слушалки които пробвах,както и от високоговорителите.

С лаптоп съм,с Уин7

Смяна на аудио драйвера опита ли ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fashion Lover написа:

Нямам идея,TOSHIBA е,от 2010г.

Toshiba Satellite C650

32 или 64 ОС бита е ОС ?

За 64 бита драйвер

https://content.us.dynabook.com/content/support/downloads/tc50088200d.exe

За 32 бита ОС драйвер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fashion Lover написа:

64

Заповядай, дейнсталирай драйвера който е в момента и инсталирай този.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...