Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за TV Box

Featured Replies

преди 1 час, Coco1 написа:

Кой ти е оператора 

Щом оператора ти има мобилна версия би трябвало да има и тв. версия

Нетсърф.

Но на компа,през браузър си влизам се в акаунта и там мога да гледам

Ще пробвам номера и през смарт-бокса

• Отговори 80
  • Прегледи 48,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Zа малък TV - малък чудесен TV BOX - като си начинаещ с тия устройства такъв за 50 лв, ще ти послужи да се обучиш. 

• Виж сега защо те определих за начинаещ, тоест без опит с тия неща -  Първо писа като условие да бъде с 4 гб памет, вероятно RAM, но всеки който поне 2-3 години е бъзикал такива боксове е разбрал,

• Е паа кво е дебелото на 370 лв ? ако сложиш на масата още 200 300 ше си вземеш 43 инча 4К смарт тв и ще си хипер доволен както аз https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-JVC-LT-43VA30

Публикувани изображения

Да ,ама не-на телефона се инсталира Netsurf Play- и работи.А на смарт бокса-Netsurf tv  и не се отваря

Но през браузър-няма проблеми.Само дето не са всички канали.Но те не ми и трябват-И качеството е добро.

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Предложете ми Андроид тв бокс. Цена до 200лв. В нас ползвам гигабитов интернет и ми се иска и бокса да го поддържа, по кабел разбира се. Ще се ползва за IPTV (приложенията OTT Navigator, STBemu, TiviMate, VLC).

За момента съм се спрял на този - UGOOS TOX3. Според вас добър вариант ли?

И кой е по-добрият вариант  - ATV или AOSP да бъде бокс-а?

Също така, ако знаете други онлайн магазини, било то и извън България в които може да се намери по-изгодно тв бокса, ще съм благодарен.

преди 2 часа, tndrrr написа:

Въпрос на личен избор! АTV (Android TV) е поорязан и оптимизиран за работа с дистанционно управление, желателно е Bluetooth дистанционно. При АТV на главния екран срещу дадено приложение излизат най-новите канали или филми, ако приложението поддържа такава екстра, предпочитат се приложения оптимизирани за АТV. AOSP работи пълноценно с мишка и е по-удобно, ако повече ръчкаш. Освен AOSP и ATV има и Google TV, той е по-ограничен от ATV. Аз предпочитам AOSP и с подходящ launcher, дистанционно  и настройки получавам желаното и от AOSP и от ATV.

преди 2 часа, rdk67 написа:

Въпрос на личен избор! АTV (Android TV) е поорязан и оптимизиран за работа с дистанционно управление, желателно е Bluetooth дистанционно. При АТV на главния екран срещу дадено приложение излизат най-новите канали или филми, ако приложението поддържа такава екстра, предпочитат се приложения оптимизирани за АТV. AOSP работи пълноценно с мишка и е по-удобно, ако повече ръчкаш. Освен AOSP и ATV има и Google TV, той е по-ограничен от ATV. Аз предпочитам AOSP и с подходящ launcher, дистанционно  и настройки получавам желаното и от AOSP и от ATV.

А дали би ми препоръчал и устройство?

ПП: В канала на този човек видях, че има видео в което показва как се инсталира Андроид ТВ  на UGOOS устройство. В такъв случай, мога да взема въпросното устройство, да го разгледам и ако не ми допадне AOSP, да му сложа ATV. Предполагам, приложенията ще могат да си се инсталират на неофициален ATV?

Ами оправи го, ние ли да се мъчим да четем кодиран текст?
Universal online Cyrillic decoder - recover your texts (2cyr.com)
Имам грижата да го фиксна, когато съм пред компа, че на телефона нещо не успявам....

Изпратено от моят motorola edge 30 с помощта на Tapatalk

преди 9 часа, tndrrr написа:

Здравейте,

Предложете ми Андроид тв бокс. Цена до 200лв. В нас ползвам гигабитов интернет и ми се иска и бокса да го поддържа, по кабел разбира се. Ще се ползва за IPTV (приложенията OTT Navigator, STBemu, TiviMate, VLC).

За момента съм се спрял на този - UGOOS TOX3. Според вас добър вариант ли?

Също така, ако знаете други онлайн магазини, било то и извън България в които може да се намери по-изгодно тв бокса, ще съм благодарен.

Не можеш да сложиш сертификатите за  ATV на AOSP - това, което се инсталира, е само обвивка на ATV. Но по тия ревюта всеки си хвали неговото гардже. Лицензите на AOSP забрави да постигнеш - платените платформи като HBO Max, Netflix и т.н. са орязани откъм резолюция. Работата с мишка се емулира чрез телефон на ATV - има си приложения за целта. Общо взето AOSP е за ентусиасти, които обичат да "ръчкат" бокса, защото предлага допълнителни настройки, които при ATV се правят по-особено - като да сравняваме Уиндоус и Линукс е. Ако искаш сертифициран бокс с ATV, Mecool има няколко добри модели - KM6 Deluxe и най-новият KM2 plus. Остават стикове на Шаоми, Амазон, но са нужни допълнителни адаптори за Лан връзка. Fire tv cube на Амазон има Лан вход и е най-читав като хардуер за парите си (предлагат се неразпечатани за бюджета ти  olx), стига да не те дразни таргетирането с реклами на началния екран.

П.П. Моля, модератор нека дел-не предишния ми пост с обърканата кодировка, че нямам права за целта.

• 5 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Мой приятел ми препоръча да си взема от този сайт www.tivibox.bg. Купил си е 2 от тях и е много доволен. Вече близо година ползвам x96 max+ ultra високия клас и съм доволен за сега. Препоръчвам ти да си поръчаш с настройка и поддръжка. Пичовете помагат, когато има проблеми с някое приложение или добавка. 

Здравейте, моля да ми препоръчате android tv box , за не-Smart tv ,  ще си гледа youtube и чат-пат някой тв канал през  google.

преди 8 минути, joro9 написа:

Здравейте, моля да ми препоръчате android tv box , за не-Smart tv ,  ще си гледа youtube и чат-пат някой тв канал през  google.

Tanix TX68 4/64 Gb, Android 12, Dual WIFI, Bluetooth 5.0 AV1 HDMI 2.0 ,или всеки Tv Box с подобен хардуер покрива изискванията.

преди 24 минути, joro9 написа:

До кaкви пари

https://www.citytel.bg/xiaomi-mi-tv-box-s-4k-2nd-gen
https://www.citytel.bg/xiaomi-tv-stik-mi-tv-stick-4k-eu
Сертифицирани устройства с добра поддръжка. Друг вариант е да изчакаш другата седмица Амазон прайма и да си вземеш техния стик Max 4K, който слиза до към 70 кинта, тъй като вече имат ново поколение от него и ще чистят от старото.

преди 33 минути, joro9 написа:

Сега обърнах внимание че искаш да гледаш телевизия през гугъл хрома. По добре си вземи някой мини комп втора ръка за по стотина и кусур лева. Бокс и гледане на телевизия през браузър е доста тегаво.

преди 13 минути, Coco1 написа:

До кaкви пари

До 150лв , разбирасе ако е по -ниска цена няма да откажа . Търся нещо което да не отива в коша поне 2-3 г . 

преди 1 минута, joro9 написа:

До 150лв , разбирасе ако е по -ниска цена няма да откажа . Търся нещо което да не отива в коша поне 2-3 г . 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Сега обърнах внимание че искаш да гледаш телевизия през гугъл хрома. По добре си вземи някой мини комп втора ръка за по стотина и кусур лева. Бокс и гледане на телевизия през браузър е доста тегаво.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Не е задължително да гледам тв.. Трябва ми youtube , и hbo най-вече . Че имам smart tv , евтина марка пълна скръб е.

току-що, joro9 написа:

Не е задължително да гледам тв.. Трябва ми youtube , и hbo най-вече . Че имам smart tv , евтина марка пълна скръб е.

Xiomi mi box 2gen от горния пост @vasettoo тогава ще ти свърши работа. Но трябва да имаш или 5Ghz рутер или да му вземеш лан преходник.

преди 15 минути, Coco1 написа:

Xiomi mi box 2gen от горния пост @vasettoo тогава ще ти свърши работа. Но трябва да имаш или 5Ghz рутер или да му вземеш лан преходник.

А дали е проблем , че е стар android  ? Този добър ли е ?   https://www.emag.bg/multimedien-pleyr-amazon-fire-tv-stick-4k-quad-core-8-gb-wi-fi-bluetooth-control-tv-glasov-kontrol-alexa-cheren-amzfiretvstick4k/pd/DC7PTTMBM/

преди 16 минути, joro9 написа:

Андроид 9 още дълго време ще е актуален. Но ако взимаш амазон стик по добре 4К MAX

Посредно да питам тези стикове които коментирахме подходящи ли са за гледане на платена Iptv. Мисля да поръчам амазон 4k маx.    https://iplivesat.com/?gclid=CjwKCAjw4P6oBhBsEiwAKYVkq2lhH7ztbHjCbboZH_FAvRKZD4Tfn-gZd5amlalzvt7xqXKviZoXlBoCMecQAvD_BwE.   

Благодаря на всички за изчерпателните отговори!

Посредно да питам тези стикове които коментирахме подходящи ли са за гледане на платена Iptv. Мисля да поръчам амазон 4k маx.    https://iplivesat.com/?gclid=CjwKCAjw4P6oBhBsEiwAKYVkq2lhH7ztbHjCbboZH_FAvRKZD4Tfn-gZd5amlalzvt7xqXKviZoXlBoCMecQAvD_BwE.   
Благодаря на всички за изчерпателните отговори!

Щом са сертифицирани, няма да имаш проблеми - това е проблем по-скоро за китайските брандове, в които влиза и Tanix от поста на колегата. Ако ще си взимаш амазонски стик, изчакай до другата седмица вторник и сряда за Prime Day, когато се очаква новият стик 4K Max да падне около бюджета ти.
All-new Amazon Fire TV Stick 4K Max streaming device | supports Wi-Fi 6E, Ambient Experience https://amzn.eu/d/0RQzj9a

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.