Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за TV Box

masterb

Препоръчан отговор

преди 1 час, Coco1 написа:

Кой ти е оператора 

Щом оператора ти има мобилна версия би трябвало да има и тв. версия

Нетсърф.

Но на компа,през браузър си влизам се в акаунта и там мога да гледам

Ще пробвам номера и през смарт-бокса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да ,ама не-на телефона се инсталира Netsurf Play- и работи.А на смарт бокса-Netsurf tv  и не се отваря

Но през браузър-няма проблеми.Само дето не са всички канали.Но те не ми и трябват-И качеството е добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Предложете ми Андроид тв бокс. Цена до 200лв. В нас ползвам гигабитов интернет и ми се иска и бокса да го поддържа, по кабел разбира се. Ще се ползва за IPTV (приложенията OTT Navigator, STBemu, TiviMate, VLC).

За момента съм се спрял на този - UGOOS TOX3. Според вас добър вариант ли?

И кой е по-добрият вариант  - ATV или AOSP да бъде бокс-а?

Също така, ако знаете други онлайн магазини, било то и извън България в които може да се намери по-изгодно тв бокса, ще съм благодарен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, tndrrr написа:

Въпрос на личен избор! АTV (Android TV) е поорязан и оптимизиран за работа с дистанционно управление, желателно е Bluetooth дистанционно. При АТV на главния екран срещу дадено приложение излизат най-новите канали или филми, ако приложението поддържа такава екстра, предпочитат се приложения оптимизирани за АТV. AOSP работи пълноценно с мишка и е по-удобно, ако повече ръчкаш. Освен AOSP и ATV има и Google TV, той е по-ограничен от ATV. Аз предпочитам AOSP и с подходящ launcher, дистанционно  и настройки получавам желаното и от AOSP и от ATV.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, rdk67 написа:

Въпрос на личен избор! АTV (Android TV) е поорязан и оптимизиран за работа с дистанционно управление, желателно е Bluetooth дистанционно. При АТV на главния екран срещу дадено приложение излизат най-новите канали или филми, ако приложението поддържа такава екстра, предпочитат се приложения оптимизирани за АТV. AOSP работи пълноценно с мишка и е по-удобно, ако повече ръчкаш. Освен AOSP и ATV има и Google TV, той е по-ограничен от ATV. Аз предпочитам AOSP и с подходящ launcher, дистанционно  и настройки получавам желаното и от AOSP и от ATV.

А дали би ми препоръчал и устройство?

ПП: В канала на този човек видях, че има видео в което показва как се инсталира Андроид ТВ  на UGOOS устройство. В такъв случай, мога да взема въпросното устройство, да го разгледам и ако не ми допадне AOSP, да му сложа ATV. Предполагам, приложенията ще могат да си се инсталират на неофициален ATV?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А дали би ми препоръчал и устройство?
ПП: Ð' канала на този човек видях, че има видео в което показва как се инсталира Андроид ТÐ'  на UGOOS устройство. Ð' такъв случай, мога да взема въпросното устройство, да го разгледам и ако не ми допадне AOSP, да му сложа ATV. Предполагам, приложенията ще могат да си се инсталират на неофициален ATV?
Не можеш да сложиш сертификатите за АТÐ' на AOSP - това, което се инсталира, е само обвивка на АТÐ'. Но по тия ревюта всеки си хвали неговото гардже. Лицензите на AOSP забрави да постигнеш - платените платформи като HBO Max, Netflix и т.н. са орязани откъм резолюция. Работата с мишка се емулира чрез телефон на АТÐ' - има си приложения за целта. Общо взето AOSP е за ентусиасти, които обичат да "ръчкат" бокса, защото предлага допълнителни настройки, които при АТÐ' се правят по-особено - като да сравняваме Уиндоус и Линукс е. Ако искаш сертифициран бокс с АТÐ', Mecool има няколко добри модели - KM6 Deluxe и най-новият KM2 plus. Остават стикове на Шаоми, Амазон, но са нужни допълнителни адаптори за Лан връзка. Fire tv cube на Амазон има Лан вход и е най-читаво като хардуер, стига да не те дразни таргетирането с реклами на началния екран.

Изпратено от моят motorola edge 30 с помощта на Tapatalk

След някакъв ъпдейт на телефонът се получи фалът с кодировката от предишния ми пост...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами оправи го, ние ли да се мъчим да четем кодиран текст?
Universal online Cyrillic decoder - recover your texts (2cyr.com)
Имам грижата да го фиксна, когато съм пред компа, че на телефона нещо не успявам....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, tndrrr написа:

Здравейте,

Предложете ми Андроид тв бокс. Цена до 200лв. В нас ползвам гигабитов интернет и ми се иска и бокса да го поддържа, по кабел разбира се. Ще се ползва за IPTV (приложенията OTT Navigator, STBemu, TiviMate, VLC).

За момента съм се спрял на този - UGOOS TOX3. Според вас добър вариант ли?

Също така, ако знаете други онлайн магазини, било то и извън България в които може да се намери по-изгодно тв бокса, ще съм благодарен.

Не можеш да сложиш сертификатите за  ATV на AOSP - това, което се инсталира, е само обвивка на ATV. Но по тия ревюта всеки си хвали неговото гардже. Лицензите на AOSP забрави да постигнеш - платените платформи като HBO Max, Netflix и т.н. са орязани откъм резолюция. Работата с мишка се емулира чрез телефон на ATV - има си приложения за целта. Общо взето AOSP е за ентусиасти, които обичат да "ръчкат" бокса, защото предлага допълнителни настройки, които при ATV се правят по-особено - като да сравняваме Уиндоус и Линукс е. Ако искаш сертифициран бокс с ATV, Mecool има няколко добри модели - KM6 Deluxe и най-новият KM2 plus. Остават стикове на Шаоми, Амазон, но са нужни допълнителни адаптори за Лан връзка. Fire tv cube на Амазон има Лан вход и е най-читав като хардуер за парите си (предлагат се неразпечатани за бюджета ти  olx), стига да не те дразни таргетирането с реклами на началния екран.

П.П. Моля, модератор нека дел-не предишния ми пост с обърканата кодировка, че нямам права за целта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...